עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תיקנתי לך.אחרי הרבה מאוד שנים של אימונים והקפדה אם גנטיקה טובה ממש לא.
למה אתה כל כך בטוח שאותו אחד לא לוקח חומרים? אתה איתם 24/7? אנשים אוהבים לומר שהם עילוי "גנטי" כזה או אחר ושהם "עובדים קשה" (לא שעם חומרים לא עובדים קשה או אפילו קשה יותר). אבל בסופו של דבר בכל מתאמן כזה יש ספק שהוא משקר. כמובן שזה קיים, אבל אי אפשר לדעת ב-100% אם אחד לקח או לא (ומה לקח).ובחיים לא השתמש בחומרים ? כי אני כן.
אף אחד פה בפורום לא מכיר אישית ? מתאמן כל שהוא שהוא מתאמן טבעי 10-15 שנה והוא אפילו יותר גדול מ-ג'אף או ZYZZ ? ובחיים לא השתמש בחומרים ? כי אני כן.
בטוח כי זה אנשים שאני מכיר אישית כבר שנים. ואין להם שום בעיה להגיד "לקחתי" אם היו לוקחים.למה אתה כל כך בטוח שאותו אחד לא לוקח חומרים? אתה איתם 24/7? אנשים אוהבים לומר שהם עילוי "גנטי" כזה או אחר ושהם "עובדים קשה" (לא שעם חומרים לא עובדים קשה או אפילו קשה יותר). אבל בסופו של דבר בכל מתאמן כזה יש ספק שהוא משקר. כמובן שזה קיים, אבל אי אפשר לדעת ב-100% אם אחד לקח או לא (ומה לקח).
גם צריך לשאול איפה הגבול. האם מישהו שלוקח קלן/אפדרין מוגדר כ"לא טבעי"?
האם מישהו שלוקח אנאבר מוגדר כלא טבעי? T3? איפה הקו האדום ומי קובע/קבע אותו?
GH זה גם לא סטרואיד, זה הופך אחד להשאר להיות טבעי?בטוח כי זה אנשים שאני מכיר אישית כבר שנים. ואין להם שום בעיה להגיד "לקחתי" אם היו לוקחים.
קלן/אפדרין זה לא תרופות סטרואידיות זה בגדר טבעי. כל השאר תרופות הורמונליות כנל אנאבר זה כבר לא טבעי. ושוב אני לא אומר שיש הרבה אנשים כאלה. אבל אני אישית מכיר כמה שמתאמנים כל החיים שלהם בממוצע 15 שנה מישהו יותר מישהו קצת פחות. ושהם עושים חיטוב הם לא יורדים במאסה מגאף לונג לדוגמה.וגם החיטוב טוב. זה לא בעיה לקחת קצת משתנים לעשות ייבוש וריקון פחמימה וזה יראה "לא טבעי" נכון..אבל יש את היוצא דופן.
הרוב לא באמת יודעים להשקיע בתזונה ולאתמן נכון ואחרי שנתיים/שלוש חושבים שהם כבר לא גודלים וכך כולם וזה ממש לא נכון. אם השנים האיכות שריר משתפרת פלאים. כנל המאסה של הגוף העומק של השרירים והאיכות שלהם.
אתה יכול לפרט קצת ?GH זה גם לא סטרואיד, זה הופך אחד להשאר להיות טבעי?
מה עם EPO? האם זה עדיין משאיר אחד להיות טבעי? סה"כ מעלה את כמות כדוריות הדם האדומות בדם, מה רע? עזוב EPO, הזנה של הדם של עצמך לפני תחרות, טבעי או לא טבעי?
מה עם Bromantane? הרוסים חגגו על זה בשנות ה 90 והעיפו אותם על טיל מהאולימפיאדה.
מה עם מניפולציות גנטיות (gene dpoing) זה משאיר אחד טבעי או לא? אין פה השפעה הורמונלית וזה לא סטרואיד.
אז איפה הקו האדום?
יש 2 סוגים של EPO אחד הורמונלי ואחד לא (השתלת דם. אתה שואב דם מעצמך ומכניס אותו 24-48 שעות לפני התחרות חזרה = מעלה באופן ניכר את מספר כדוריות דם האדומות בדם). אז זה טבעי או לא?GH/EPO זה כבר ניקרא להשתמש 😃)
זה לא בדיוק לתגובה לפורום, אבל העתיד הולך לכיוון הנדסה גנטית ברמת הגנום (DNA). משתילים חלק מ DNA לגנום של האורגניזם (במקרה הזה אתלט/אדם) והתאים מתחילים לשכפל את הגנום החדש שמכיל תכונות משפרות ביצועים בהתאם לאותו ספורטאי. זה על רגל אחת וזה כבר בר ביצוע (הבעיה היחידה זה יצירה של מוטציות ואז באופן מסויים תגובה של המערכת החיסונית. אני בטוח שיש כבר אנשים שהתגברו על זה ואתלטים שמשתמשים בזה באופן כזה או אחר).אתה יכול לפרט קצת ?
GH זה גם לא סטרואיד, זה הופך אחד להשאר להיות טבעי?
מה עם EPO? האם זה עדיין משאיר אחד להיות טבעי? סה"כ מעלה את כמות כדוריות הדם האדומות בדם, מה רע? עזוב EPO, הזנה של הדם של עצמך לפני תחרות, טבעי או לא טבעי?
מה עם Bromantane? הרוסים חגגו על זה בשנות ה 90 והעיפו אותם על טיל מהאולימפיאדה.
מה עם מניפולציות גנטיות (gene dpoing) זה משאיר אחד טבעי או לא? אין פה השפעה הורמונלית וזה לא סטרואיד.
אז איפה הקו האדום?
בשבילך רק ציאניד עחימה עם קריאטין עחי? טבעי?
בשבילך רק ציאניד עחי
עכשיו יש לי את האמצעים לשלוח לך אפילו דברים חזקים יותר. אתה נכנס לחדר, סוגר את החלונות ושופך בקבוק של 500 מ"ל על הרצפה. תוך 30 שניות אתה ז"ל.אתה לא מוכן לשלוח לי 😭
עכשיו יש לי את האמצעים לשלוח לך אפילו דברים חזקים יותר. אתה נכנס לחדר, סוגר את החלונות ושופך בקבוק של 500 מ"ל על הרצפה. תוך 30 שניות אתה ז"ל.
לא יודע, אבל העכברים מאבדים הכרה תוך 10 שניות מ-5 טיפות. אני מביא לך 500 מ"ל, משמע אתה תמות מהר יותר.זה כואב? 🥷
לא יודע, אבל העכברים מאבדים הכרה תוך 10 שניות מ-5 טיפות. אני מביא לך 500 מ"ל, משמע אתה תמות מהר יותר.