הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
אבל אני לא רוצה מוות כואב 👎
אתה מאבד הכרה עחי, זה לא כואב. אתה מת אחרי כמה דקות אחרי זה כי מערכת הנשימה שלך קורסת ובגלל שאתה מחוסר הכרה אין לך מושג מה קורה בכלל.

יש 2 סוגים של EPO אחד הורמונלי ואחד לא (השתלת דם. אתה שואב דם מעצמך ומכניס אותו 24-48 שעות לפני התחרות חזרה = מעלה באופן ניכר את מספר כדוריות דם האדומות בדם). אז זה טבעי או לא?

זה לא בדיוק לתגובה לפורום, אבל העתיד הולך לכיוון הנדסה גנטית ברמת הגנום (DNA). משתילים חלק מ DNA לגנום של האורגניזם (במקרה הזה אתלט/אדם) והתאים מתחילים לשכפל את הגנום החדש שמכיל תכונות משפרות ביצועים בהתאם לאותו ספורטאי. זה על רגל אחת וזה כבר בר ביצוע (הבעיה היחידה זה יצירה של מוטציות ואז באופן מסויים תגובה של המערכת החיסונית. אני בטוח שיש כבר אנשים שהתגברו על זה ואתלטים שמשתמשים בזה באופן כזה או אחר).

מעניין, איך אתה משער שזה יבוא לידי ביטוי בפאוורליפטינג לדוגמא?

אתה מאבד הכרה עחי, זה לא כואב. אתה מת אחרי כמה דקות אחרי זה כי מערכת הנשימה שלך קורסת ובגלל שאתה מחוסר הכרה אין לך מושג מה קורה בכלל.

יאללה, אתה שולח לי?

גם צריך לשאול איפה הגבול. האם מישהו שלוקח קלן/אפדרין מוגדר כ"לא טבעי"?
האם מישהו שלוקח אנאבר מוגדר כלא טבעי? T3? איפה הקו האדום ומי קובע/קבע אותו?
WADA קובעת את הגבול...

מעניין, איך אתה משער שזה יבוא לידי ביטוי בפאוורליפטינג לדוגמא?
כי gene expression = כל מה שאתה עושה כל חייך וכל מה שתעשה/תחווה בעתיד מבחינה ביולוגית/פיזיולוגית. אתה תוכל עוד זמן מה לעשות רשימה של תכונות שתרצה שהתינוק העתידי שלך יכיל וכך הוא יוולד. יש פה עניין אתי כבד שנמצא על הפרק כבר זמן מה ולכן יהיה בלאגן.

WADA קובעת את הגבול...
כן, אותם האוכלי חינם שלוקח להם 20 שנה לפתח שיטה לגלות חומרים שנמצאים כיום בשימוש

יאללה, אתה שולח לי?
לא, אני רוצה שתמשיך לסבול

• אהבתי
Reactions: Tom
כי gene expression = כל מה שאתה עושה כל חייך וכל מה שתעשה/תחווה בעתיד מבחינה ביולוגית/פיזיולוגית. אתה תוכל עוד זמן מה לעשות רשימה של תכונות שתרצה שהתינוק העתידי שלך יכיל וכך הוא יוולד. יש פה עניין אתי כבד שנמצא על הפרק כבר זמן מה ולכן יהיה בלאגן.

כן, אותם האוכלי חינם שלוקח להם 20 שנה לפתח שיטה לגלות חומרים שנמצאים כיום בשימוש

gattaca11.jpg

מי היה מאמין...

ב2013 הם גילו דרך למצוא טורניבול בשתן.
רק אומר.

מעבר לנושא האתי שתמיד היה ותמיד יהיה אחת הבעיות הגדולות ביותר של האנושות,
זה נשמע כמו משהו שאם במידה והוא מתפקשש יהיה לך המון מה להפסיד.

gattaca11.jpg

מי היה מאמין...
אחד הסרטים הטובים. ישנתי - חבל"ז. שעתיים של שינה נהדרת.

בעברית, אגב, קוראים לו - מה קרה בגטקה? והתשובה - למי בכלל אכפת.

אזהרות על מה עחי??

Back
למעלה תחתית