נק' מוניטין:
58,710
- 103,293
- 12,433
אתה מאבד הכרה עחי, זה לא כואב. אתה מת אחרי כמה דקות אחרי זה כי מערכת הנשימה שלך קורסת ובגלל שאתה מחוסר הכרה אין לך מושג מה קורה בכלל.אבל אני לא רוצה מוות כואב 👎
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מאבד הכרה עחי, זה לא כואב. אתה מת אחרי כמה דקות אחרי זה כי מערכת הנשימה שלך קורסת ובגלל שאתה מחוסר הכרה אין לך מושג מה קורה בכלל.אבל אני לא רוצה מוות כואב 👎
יש 2 סוגים של EPO אחד הורמונלי ואחד לא (השתלת דם. אתה שואב דם מעצמך ומכניס אותו 24-48 שעות לפני התחרות חזרה = מעלה באופן ניכר את מספר כדוריות דם האדומות בדם). אז זה טבעי או לא?
זה לא בדיוק לתגובה לפורום, אבל העתיד הולך לכיוון הנדסה גנטית ברמת הגנום (DNA). משתילים חלק מ DNA לגנום של האורגניזם (במקרה הזה אתלט/אדם) והתאים מתחילים לשכפל את הגנום החדש שמכיל תכונות משפרות ביצועים בהתאם לאותו ספורטאי. זה על רגל אחת וזה כבר בר ביצוע (הבעיה היחידה זה יצירה של מוטציות ואז באופן מסויים תגובה של המערכת החיסונית. אני בטוח שיש כבר אנשים שהתגברו על זה ואתלטים שמשתמשים בזה באופן כזה או אחר).
אתה מאבד הכרה עחי, זה לא כואב. אתה מת אחרי כמה דקות אחרי זה כי מערכת הנשימה שלך קורסת ובגלל שאתה מחוסר הכרה אין לך מושג מה קורה בכלל.
WADA קובעת את הגבול...גם צריך לשאול איפה הגבול. האם מישהו שלוקח קלן/אפדרין מוגדר כ"לא טבעי"?
האם מישהו שלוקח אנאבר מוגדר כלא טבעי? T3? איפה הקו האדום ומי קובע/קבע אותו?
כי gene expression = כל מה שאתה עושה כל חייך וכל מה שתעשה/תחווה בעתיד מבחינה ביולוגית/פיזיולוגית. אתה תוכל עוד זמן מה לעשות רשימה של תכונות שתרצה שהתינוק העתידי שלך יכיל וכך הוא יוולד. יש פה עניין אתי כבד שנמצא על הפרק כבר זמן מה ולכן יהיה בלאגן.מעניין, איך אתה משער שזה יבוא לידי ביטוי בפאוורליפטינג לדוגמא?
כן, אותם האוכלי חינם שלוקח להם 20 שנה לפתח שיטה לגלות חומרים שנמצאים כיום בשימושWADA קובעת את הגבול...
לא, אני רוצה שתמשיך לסבוליאללה, אתה שולח לי?
כי gene expression = כל מה שאתה עושה כל חייך וכל מה שתעשה/תחווה בעתיד מבחינה ביולוגית/פיזיולוגית. אתה תוכל עוד זמן מה לעשות רשימה של תכונות שתרצה שהתינוק העתידי שלך יכיל וכך הוא יוולד. יש פה עניין אתי כבד שנמצא על הפרק כבר זמן מה ולכן יהיה בלאגן.
כן, אותם האוכלי חינם שלוקח להם 20 שנה לפתח שיטה לגלות חומרים שנמצאים כיום בשימוש
לא, אני רוצה שתמשיך לסבול
ב2013 הם גילו דרך למצוא טורניבול בשתן.כי gene expression = כל מה שאתה עושה כל חייך וכל מה שתעשה/תחווה בעתיד מבחינה ביולוגית/פיזיולוגית. אתה תוכל עוד זמן מה לעשות רשימה של תכונות שתרצה שהתינוק העתידי שלך יכיל וכך הוא יוולד. יש פה עניין אתי כבד שנמצא על הפרק כבר זמן מה ולכן יהיה בלאגן.
כן, אותם האוכלי חינם שלוקח להם 20 שנה לפתח שיטה לגלות חומרים שנמצאים כיום בשימוש
כי gene expression = כל מה שאתה עושה כל חייך וכל מה שתעשה/תחווה בעתיד מבחינה ביולוגית/פיזיולוגית. אתה תוכל עוד זמן מה לעשות רשימה של תכונות שתרצה שהתינוק העתידי שלך יכיל וכך הוא יוולד. יש פה עניין אתי כבד שנמצא על הפרק כבר זמן מה ולכן יהיה בלאגן.
אחד הסרטים הטובים. ישנתי - חבל"ז. שעתיים של שינה נהדרת.![]()
מי היה מאמין...
מה עם קריאטין עחי? טבעי?
אתה מאבד הכרה עחי, זה לא כואב. אתה מת אחרי כמה דקות אחרי זה כי מערכת הנשימה שלך קורסת ובגלל שאתה מחוסר הכרה אין לך מושג מה קורה בכלל.
על זה שאתם לא כותבים נכון "עחי!", עחי!אזהרות על מה עחי??
אנחנו קובעים מה נכון עחי!
כתבתנו "עחי" עוד לפני שנרשמת לפורום ככה שלקחת בעלות על המצאות הפורום עלולה לזכות אותך בבאן 😃על זה שאתם לא כותבים נכון "עחי!", עחי!
😱כתבתנו "עחי" עוד לפני שנרשמת לפורום ככה שלקחת בעלות על המצאות הפורום עלולה לזכות אותך בבאן 😃
@talp עלול להפסיק לחיות אם הוא בבאן 😲עלולה לזכות אותך בבאן
שננסה?... 😃@talp עלול להפסיק לחיות אם הוא בבאן 😲