אבל אתה סתם מכניס את הסמים , מה שאנשים אהבו בו זה שכאילו הוא שם זין על העולם ועושה מה שהוא אוהבומה הייתה הדרך חיים שלו?
סמים, מסיבות ושטויות, בגלל זה הוא גם מת בגיל 22.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל אתה סתם מכניס את הסמים , מה שאנשים אהבו בו זה שכאילו הוא שם זין על העולם ועושה מה שהוא אוהבומה הייתה הדרך חיים שלו?
סמים, מסיבות ושטויות, בגלל זה הוא גם מת בגיל 22.
אני חושב שכל אלו שמלכלכים עליו ועל דרכו בסתר ליבם מקנאים בו והיו רוצים לחיות את חייו , עם כל מה שמשתמע מזה ! לא להבין אותי לא נכון , הכוונה לחיות !!!
להיות בעל גוף פגז , להיות במסיבות , לזיין וכן לעשות סמים !
בלי להעליב או לגרור ספאם מיותר.
בסיכום רואים בחור לא אחראי אשר היה מזניח חלקית רגליים.
עם מסה מכובדת וגנטיקה טובה, שום דבר מיוחד לדעתי.
עבר כמה סייקלים ולקח את זה רציני והיה נראה טוב לא יותר.
אני לא איזה זיז פאנבוי, הוא לא ממש מעניין אותי.אני מדבר בשיא הרצינות מה ההתלהבות מהבן אדם? אין פה איזה גוף מיוחד או מסה מפחידה,
כולה שחיף סימטרי.
לא יודע אף פעם לא הייתי חזק בבילדינג אולי אני מפספס פה משהו שאחרים רואים ..
אני מסכים איתך , היו לו צ׳יקן לגז - הרגליים שלו הזכירו חסידה בזמן ההמראה שלה.
צפה בקובץ המצורף 13951
עצובשאתה מביא הנדיקציה עם תמונות בפיתוח גוף זה לא תופס וחבל שאתה לא יודע את זה.
ערכתיתמלמל ברור לא הבנתי מילה
אני רק מנסה להבין למה אתה מתכוון שאתה אומר עובדותאל תיהיה ליצן על חשבוני. אני רומז שקיימות תאוריות , ומנגד עובדות .
עליהן אפשר להתווכח שנים.
בוא תסביר מה באת להגיד בזה ?אני לא איזה זיז פאנבוי, הוא לא ממש מעניין אותי.
אבל אם הוא שחיף סימטרי אז אתה אוויר.
ערכתי
נחלק את המשפט לגורם.
1- אני חושב שזה עצוב .
2- שאתה מציג תמונות לשם " הערכת מצב".
3- בפיתוח גוף דבר כזה לא תופס.
4- בגלל חוסר גורמים להשווה.
5- אתה מוזמן להראות לי סירטון שלו עם רגליים איכותיות ולא רק נחמדות, ואני יבקש סליחה, בנתיים אתה סתם מוריד מעצמך.
בסירטונים רואים את המצב באמת ביחס לגוף.( אם תשים לב מה שרשמתי בהודעה שהוא לא לגמרי הזניח רגליים אך קיימת אי פורפורציה בין חלק גוף עליון לתחתון.)"בסיכום רואים בחור לא אחראי אשר היה מזניח חלקית רגליים."
0:51
לסיכום , אני לא היללתי את אזיז , בסהכ פתחתי דיון שמכיל עליו מידע - הוא מפתח גוף ברמה הסטנדרטית , לדוגמא ג׳ף סעיד , אני חושב שהוא באותה רמת פיטנס כמו אזיז והוא עולה לתחרויות (פוסל את סעיף 3 שלך)
אתם פשוט מוציאים את הדברים מהקשרם.
אתה רושם אני פוסל את הסעיף 3 שמותר להשוות בין אנשים או לעריך גוף עם תמונות אני רוצה לראות הוכחות לגבי זה חביב לא רוזקים מילה ובורחים מאשכולות כאן לפי מה שהבנתי.לסיכום , אני לא היללתי את אזיז , בסהכ פתחתי דיון שמכיל עליו מידע - הוא מפתח גוף ברמה הסטנדרטית , לדוגמא ג׳ף סעיד , אני חושב שהוא באותה רמת פיטנס כמו אזיז והוא עולה לתחרויות (פוסל את סעיף 3 שלך)
אתם פשוט מוציאים את הדברים מהקשרם.
😆לדעתי זה ויכוח מיותר על רגלים של מישהו שמת ...
ומת בגיל 22 ,מעריץ ! הבחור ידע לחיות ושילב אתזה עם פיתוח גוף , מה שהכי יפה שהוא שם זין !
זה אתה היתה הרופא שעשה לו ניתוח לאחר המוות וקבע שהוא מת כתוצאה משילוב של סטרואידים וסמים ואורח חיים לא בריא ...ומת בגיל 22 ,
הוא לא ידע איך לשלב את זה עם פיתוח גוף בגלל זה הוא מת, ובגלל זה אתה מתקבל מוניטין שלילי.
או שזה השנאה מדברת ממך או שזה הקנאה ורוב הסיכויים שזה שניהם שקשורים אחד השני. ואני לא מבין למה ?צודק הוא לא מת משימוש בסמים קשים בשילוב של סטרואידים ושילוב של חוסר שניה ושתיתיה משקאןת חריפים ושימוש בסאונה רטובה.... זה ברור הוא מת בכלל בגלל שעקץ אותו גור עקרביים קטן