אחר הכירו את Aziz Shavershian -Zyzz

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
ומה הייתה הדרך חיים שלו?
סמים, מסיבות ושטויות, בגלל זה הוא גם מת בגיל 22.
אבל אתה סתם מכניס את הסמים , מה שאנשים אהבו בו זה שכאילו הוא שם זין על העולם ועושה מה שהוא אוהב

אני חושב שכל אלו שמלכלכים עליו ועל דרכו בסתר ליבם מקנאים בו והיו רוצים לחיות את חייו , עם כל מה שמשתמע מזה ! לא להבין אותי לא נכון , הכוונה לחיות !!!
להיות בעל גוף פגז , להיות במסיבות , לזיין וכן לעשות סמים !

זה לא שאיפות בשמיים...
כל אחד יכול לעשות את זה...
כל מזומורף עם גוף מסורטט יכול גם לא להתאמן ולעשות את זה....
זה לא כזה לחיות...
הוא סתם קיבל יותר מידי פרסום 😃
מקנא בגוף שלו? אני מודה!😍
בדרך חיים שלו?? היא לא כל כך מיוחדת.. לא משהו נדיר

הבנאדם פשוט "אחלה גבר" יודע לדבר להתחבר עם אנשים ויודע להציג את עצמו יפה בסירטונים... (אולי הוא גם חי ככה... אבל תיהיה בטוח שמול המצלמה היו פוזות והקצנות... כמו כל בנאדם אחר אז זה בסדר)

בלי להעליב או לגרור ספאם מיותר.
בסיכום רואים בחור לא אחראי אשר היה מזניח חלקית רגליים.
עם מסה מכובדת וגנטיקה טובה, שום דבר מיוחד לדעתי.
עבר כמה סייקלים ולקח את זה רציני והיה נראה טוב לא יותר.

• פותח/ת השרשור
בלי להעליב או לגרור ספאם מיותר.
בסיכום רואים בחור לא אחראי אשר היה מזניח חלקית רגליים.
עם מסה מכובדת וגנטיקה טובה, שום דבר מיוחד לדעתי.
עבר כמה סייקלים ולקח את זה רציני והיה נראה טוב לא יותר.

אני מסכים איתך , היו לו צ׳יקן לגז - הרגליים שלו הזכירו חסידה בזמן ההמראה שלה.

image.jpg

אני מדבר בשיא הרצינות מה ההתלהבות מהבן אדם? אין פה איזה גוף מיוחד או מסה מפחידה,
כולה שחיף סימטרי.
לא יודע אף פעם לא הייתי חזק בבילדינג אולי אני מפספס פה משהו שאחרים רואים ..
אני לא איזה זיז פאנבוי, הוא לא ממש מעניין אותי.
אבל אם הוא שחיף סימטרי אז אתה אוויר.

תמלמל ברור לא הבנתי מילה
ערכתי
נחלק את המשפט לגורם.
1- אני חושב שזה עצוב .
2- שאתה מציג תמונות לשם " הערכת מצב".
3- בפיתוח גוף דבר כזה לא תופס.
4- בגלל חוסר גורמים להשווה.
5- אתה מוזמן להראות לי סירטון שלו עם רגליים איכותיות ולא רק נחמדות, ואני יבקש סליחה, בנתיים אתה סתם מוריד מעצמך.
בסירטונים רואים את המצב באמת ביחס לגוף.( אם תשים לב מה שרשמתי בהודעה שהוא לא לגמרי הזניח רגליים אך קיימת אי פורפורציה בין חלק גוף עליון לתחתון.)"בסיכום רואים בחור לא אחראי אשר היה מזניח חלקית רגליים."
0:51

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ערכתי
נחלק את המשפט לגורם.
1- אני חושב שזה עצוב .
2- שאתה מציג תמונות לשם " הערכת מצב".
3- בפיתוח גוף דבר כזה לא תופס.
4- בגלל חוסר גורמים להשווה.
5- אתה מוזמן להראות לי סירטון שלו עם רגליים איכותיות ולא רק נחמדות, ואני יבקש סליחה, בנתיים אתה סתם מוריד מעצמך.
בסירטונים רואים את המצב באמת ביחס לגוף.( אם תשים לב מה שרשמתי בהודעה שהוא לא לגמרי הזניח רגליים אך קיימת אי פורפורציה בין חלק גוף עליון לתחתון.)"בסיכום רואים בחור לא אחראי אשר היה מזניח חלקית רגליים."
0:51

לסיכום , אני לא היללתי את אזיז , בסהכ פתחתי דיון שמכיל עליו מידע - הוא מפתח גוף ברמה הסטנדרטית , לדוגמא ג׳ף סעיד , אני חושב שהוא באותה רמת פיטנס כמו אזיז והוא עולה לתחרויות (פוסל את סעיף 3 שלך)
אתם פשוט מוציאים את הדברים מהקשרם.

לסיכום , אני לא היללתי את אזיז , בסהכ פתחתי דיון שמכיל עליו מידע - הוא מפתח גוף ברמה הסטנדרטית , לדוגמא ג׳ף סעיד , אני חושב שהוא באותה רמת פיטנס כמו אזיז והוא עולה לתחרויות (פוסל את סעיף 3 שלך)

מה אתה משווה בכלל, שניהם ברמות שונות מאוד אחד מהשני אזיז לא מגיע ל 75% אחוז מג'ף.
בקיצור שאתה זלזלת בי וזה פגע בי מאוד 🙄.
אזיז לא היה משקיע ברגליים שלו יותר מידי, היה מזניח את הגוף, היה לוקח סיכונים מיותרים, לא היה אחראי,
היה מתאמן כמו ילדה קטנה, הוא לא מפתח גוף הוא בדיחה.

100X100 אני כמעט בטוח שאזיז לא היה מצליח לעשות יותר מ 10 סקוואטים מלאים והיה דוחק משקלי חזה מעליבי למשקל שלו.
אתה רושם אני פוסל את הסעיף 3 שמותר להשוות בין אנשים או לעריך גוף עם תמונות אני רוצה לראות הוכחות לגבי זה חביב לא רוזקים מילה ובורחים מאשכולות כאן לפי מה שהבנתי.
שמע בתור מנהל פורם פיתוח גוף אתה אמור לדעת שאי אפשר ואסור להשווה בין אנשים עם תמונות .
ואתה מזלזל בי ומוריד ולא הוכחת עדין.
בוא נראה לך קצת דוגמאות.
בתמונה הזאת רואים את ההבדל של שני החברים היקרים שלנו ונראה כאילו פיל ילד קטן עם קוקיות.
ובקלות לוקח מר אולימפיה.

8644_45276_10151174154448901_2143474642_n.jpg

ובוםםםםםםם תמונה אחרת
8654_601554_426865267372920_863870740_n.jpg

איזהההה שינוי בין 1 לבין 2?
ורגע רגע זה ממשיך

8655_22.jpg

בקיצור לסיכום חביבי אני לא מוריד ממך אתה בן אדם מאוד לא נחמד אבל מנהל טוב, ומבין עניין
לצומת לביך - בפיתוח גוף אי אפשר ואסור להעריך עם תמונות.

• פותח/ת השרשור
@Rabbit nervous חייב לציין שאתה מאתגר אותי לטובה לאחר לילה ארוך ועל זה מגיע לך חיזוק על ההשקעה.

עכשיו ניגש לעניין , כשאני מעלה פוסט על מפתח גוף לצורך העניין מ: ג׳ף סעיד ועד הטוב שביניהם פיל היט, אין בכוונתי להלל אף מפתח גוף - אינני מעריץ נלהב שלהם , אין לי פוסטרים בחדר של קאי גרין והטפט במסך האייפון אינו שמור לדניס וולף.

אני מעלה מידע , בתוספת תמונה על מנת ליצור דיון , על מנת להביא משהו חדש שלא היה פה בפורום - ואני מצליח , אני לא זוכר מתי לאחרונה אתה כל כך ״התאמצת״ להסביר את כעסך עלי בתגובה כל כך יפה 😃

עכשיו בנוגע לאזיז , בוא נצא מנקודת הנחה שאזיז היה אחד מגולשי הפורום והיה מעדכן בלוג שלו על התקדמותו - מה הייתה דעתך עליו? אין בי ספק בכלל שהיית חושב שהוא מרשים מאוד - אומנם לא מפתח גוף מהשורה הראשונה אבל מישהו בהחלט בתחילת דרכו.
אבל! מכיוון שהוא היה כל כך טרול בסרטונים שלו , נוצר לו תדמית של נער שעשועים.
בנוגע לרגליים של אזיז , הם לא ברמה של IFBB Pro אבל בהחלט אסטטיות לשאר הגוף , ״ צ׳יקן לגז ״ אלו רגליים בלי צורה ומבנה , ולאזיז בהחלט לא היו ״צ׳יקן לגז״ .

לסיכום יקירי , אינני נוגח בך ובא מנגד - אני לא מוריד מערכך אלה להיפך , אני מאוד שמח ונהנה ליצור דיונים ואף וויכוחים בגדר הטעם הטוב.

יישר כח !

מעריץ ! הבחור ידע לחיות ושילב אתזה עם פיתוח גוף , מה שהכי יפה שהוא שם זין !

מעריץ ! הבחור ידע לחיות ושילב אתזה עם פיתוח גוף , מה שהכי יפה שהוא שם זין !
ומת בגיל 22 ,
הוא לא ידע איך לשלב את זה עם פיתוח גוף בגלל זה הוא מת, ובגלל זה אתה מתקבל מוניטין שלילי.

ומת בגיל 22 ,
הוא לא ידע איך לשלב את זה עם פיתוח גוף בגלל זה הוא מת, ובגלל זה אתה מתקבל מוניטין שלילי.
זה אתה היתה הרופא שעשה לו ניתוח לאחר המוות וקבע שהוא מת כתוצאה משילוב של סטרואידים וסמים ואורח חיים לא בריא ...
קצת כבוד לבנאדם מת ...
תאמת אין לי מושג מי הוא היה בכלל ולא מעניין אותי אני מגיב על סמך ההתכתבות שלכם ואני לא מבין מאיפה בא הזלזול באדם שהיה נראה ס״הכ טוב , אף אחד פה לא הקיר אותו אישית ובטח שהוא לא פגע פה באיש ועכשיו הוא בכלל לא בחיים להגן על עצמו!!!
ועדיין יש פה סוג של בוז ושנאה אדירה שנובעת מהכתוב פה... לא מבין למה ?

צודק הוא לא מת משימוש בסמים קשים בשילוב של סטרואידים ושילוב של חוסר שניה ושתיתיה משקאןת חריפים ושימוש בסאונה רטובה.... זה ברור הוא מת בכלל בגלל שעקץ אותו גור עקרביים קטן

צודק הוא לא מת משימוש בסמים קשים בשילוב של סטרואידים ושילוב של חוסר שניה ושתיתיה משקאןת חריפים ושימוש בסאונה רטובה.... זה ברור הוא מת בכלל בגלל שעקץ אותו גור עקרביים קטן
או שזה השנאה מדברת ממך או שזה הקנאה ורוב הסיכויים שזה שניהם שקשורים אחד השני. ואני לא מבין למה ?

Back
למעלה תחתית