הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרגשה מוזרה בסייקל

CM punk

מושעה
207
53
נק' מוניטין:
-109
207
53
שלום, ביומיים האחרונים אני מרגיש מעין דופק גבוה מה שגורם לי להתנשף מכל תזוזה וזה מאוד מטריד אותי..
האם זה מהדינאבול? ואם כן האם זה לגיטימי? מה עליי לעשות? חשבתי להוריד את המינון מ 40 ל 30

אספירין , כיאלו, מדלל את הדם - זה מוריד קצת את הלחץ דם.
לי זה עזר , אבל לא להרבה זמן .
בסוף הורדתי מינונים .

• פותח/ת השרשור
אין לי יותר מידי מה להוריד חוץ טיפה מהדיבול.
נראה לי שהחל ממחר אנינאוריד ונראה אם זה יעזור

שלום, ביומיים האחרונים אני מרגיש מעין דופק גבוה מה שגורם לי להתנשף מכל תזוזה וזה מאוד מטריד אותי..
האם זה מהדינאבול? ואם כן האם זה לגיטימי? מה עליי לעשות? חשבתי להוריד את המינון מ 40 ל 30

איזה חברה הדיאנבול?

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• 20141122_123029.jpg
    20141122_123029.jpg
    KB 25 · צפיות: 184
המדיטק אמור להיות ממש טוב וחזק
מה זה "ממש טוב וחזק"?! זה דיבול...
באיזה שלב בסייקל אתה נמצא? עלית במשקל?
על-פניו סביר מאוד שמדובר בדיבול. בהחלט כדאי להוריד מינון ל-30mg/ed, מינון שלא כדאי לעבור בסייקל ראשון.

• פותח/ת השרשור
מה זה "ממש טוב וחזק"?! זה דיבול...

באיזה שלב בסייקל אתה נמצא? עלית במשקל?
על-פניו סביר מאוד שמדובר בדיבול. בהחלט כדאי להוריד מינון ל-30mg/ed, מינון שלא כדאי לעבור בסייקל ראשון.

אני אחרי 16 ימים ועליתי 3.5 קילו, ואני אשמע בעצתך ואוריד החל ממחר ל 30

מה שאתה מתאר, מוכר לי משימוש באפדרין וקלן בעבר הרחוק....
הייתי משתמש במינון גבוהה יחסית, וההייתי מרגיש את כל החזה דופק ממש לפני השינה.
כשההיתי מצליח להירדם, איך שההייתי מתעורר ההייתי מרגיש מה שאתה מתאר . עליית דופק חדה....

אתה משתמש בממריצים ? משקה לפני אימון מסויים ? תבדוק את העניין...

• פותח/ת השרשור
האמת שעד האימון היום לקחתי לפני האימון pre workout ובאימון היום כבר לא לקחתי. ובמהלך האימון אני שותה אמינו x-tend.
אז אני אוריד את האנרגיה לפני ואוריד את המינון של הדיבול ואני מקווה שזה יעזור

מנסיוני האישי בלבד, חוויתי את אותו הדבר שאתה מתאר מדיבול, הורדתי מינונים ולא עזר. בסופו של דבר הורדתי את הדיבול לגמרי. אל תשכח שכל אחד מגיב אחרת מהשני לחומרים מסוימים וכנראה שאני מאלו שממש רגישים לתופעות לוואי שלו ויכול להיות שגם אתה.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק, כל אחד מגיב אחרת, אני כבר היום מוריד מינונים + את pre-workout לפני האימון, במידה ולא אראה שזה עובר ביומיים הקרובים אז אוריד לגמרי את הדיבול..

תבדוק לחץ דם - אם ישנה עליה מעל 140 ככל הנראה מדובר בלחץ על הכליות ואגירת נוזלים.
אלו מביאים הרבה פעמים לאי ריתמיה של הלב או דופק מהיר או פולסים חזקים מדיי.

בנוסף תבדוק רמות המוטוקריט.

ואם אכן יש עליה מעל 140 מה עליי לעשות?

כמה דברים שאתה יכול לעשות:

א. אירובי - תתפלא אבל זה אחד הדברים הכי טובים בשביל לשמור על הלב שלך, על העורקים שלך, על לחץ הדם שלך ועל מאזן הנוזלים שלך.
תתחיל ב45 דקות אירובי - שלושה ימים רצוף. ברגע שאתה מתאזן, תמשיך 20 דק' בכל סוף אימון.

ב. אספירין - ידלל את הדם - נטיה של סטרואידים לגרום לעליה ברמות ההמוטוקריט וכך לגרום לדם צמיגי שמביא המון בעיות שאתה יכול לקרוא עליהם לבד. נכון, אספירין יגרום לשרירים שלך להיות פחות קשיחים ועומדים מצד אחד - אך מצד שני יעזור לך בהרבה אספקטים אחרים כמו היכולת של השריר לקבל חמצן בצורה יותר טובה וע"י כך היכולת שלו לעמוד בעומס גבוה יותר למשך יותר זמן.
מה שאתם קוראים לו פאמפ - הוא פקטור שקשור גם לזה. דם צמיגי יגרום למראה אמנם מלא יותר של השריר וגם קשיח יותר ולכן גם בזמן סייקל קל יותר להגיע למצב של פאמפ מטורף. עם-זאת, ככל שהפאמפ מגיע בפחות מאמץ ובפחות זמן, כך הנזק לשריר (קריעת הסיבים) והגדילה לאחר מכן, קטנה.

ג. תפריט - התאם את התפריט כך שיכיל פחמימות מורכבות והתאם את רמתן בהתאם לנוזלים.

ד. משתנים - אפשרות נוספת במקרה רציני היא צריכה של משתנים. יש כמה סוגים של משתנים ואתה מעוניין לצרוך משתן מקבוצת התיאזידים.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית