הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות ללפטופ

shahar18

משתמש משקיע
5,839
1,872
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,150
5,839
1,872
אהלן, אני מחפש לפטופ ללימודי הנדסה שיוכל להריץ בקלות חומרה ותיכנות, בנוסף שיהיה קל ועם סוללה שתחזיק לכמה שעות טובות.
פלוס נוסף זה שיוכל להריץ קבצי וידאו באיכות HD ללא בעיה (סדרות...)

טווח מחירים שלי כרגע 2000-4000 ש"ח, מעדיף לא להגיע לאיזור ה-4000.
בנוסף אני טס בקרוב לאוסטרליה/ניו זילנד ככה שאולי יהיה לי זול יותר שם? וגם לקנדה באיזור יולי, אבל מעדיף לא לחכות עד אז.

תודה לעוזרים 😃

אני גם בחיפושים.
ממחר אמורים להתחיל מבצעי בלאק פריידי.
מנסיון העבר, יש מבצעים נחמדים על ניידים בבאג/ksp/ivory.

במקום לפתוח אשכול חדש, ברשותך, אשמח לרכב לך קצת על האשכול.

מעוניין גם בלפטופ.
3000-4000
שימושים- אינטרנט(מרובה כרטיסיות), אופיס, יוטיוב hd ומוזיקה.
חשוב שיהיה מהיר, ושירוץ טוב.
מסך 13.3-14.
משקל עד 2 קילו.
לא לנובו.
חשבתי על לחפש מחשב עם ssd.
יש למישהו המלצות?

• פותח/ת השרשור
אני גם בחיפושים.
ממחר אמורים להתחיל מבצעי בלאק פריידי.
מנסיון העבר, יש מבצעים נחמדים על ניידים בבאג/ksp/ivory.

במקום לפתוח אשכול חדש, ברשותך, אשמח לרכב לך קצת על האשכול.

מעוניין גם בלפטופ.
3000-4000
שימושים- אינטרנט(מרובה כרטיסיות), אופיס, יוטיוב hd ומוזיקה.
חשוב שיהיה מהיר, ושירוץ טוב.
מסך 13.3-14.
משקל עד 2 קילו.
לא לנובו.
חשבתי על לחפש מחשב עם ssd.
יש למישהו המלצות?
גם לי המליצו מאוד על ssd

לא היה לי בחיים לפטופ שלהם אבל קיבלתי המלצות חמות על Dell.

וכן גם אני הבנתי שכונן ssd מאוד תורם לביצועים של המחשב. גם אני רוצה לקנות כונן כזה למחשב הנייח שלי.

יש גם מבצעים על SSD , מקסימום תקנו מחשב ותבדקו אם יש אופציה להוסיף SSD , אין ספק שזה משפר את הביצועים.
המחשב עצמו , חכו עד שישי לראות מה החברות מציעות , תעדכנו פה בדיון בסופש ואני אעזור לכם לבחור דגם טוב שנמצא במבצע.

מחכה כבר לשבוע הבא כדי לקנות מחשב נורמלי. המחשב הקיים שלי כבר 7,8 שנים נמצא אצלי והוא כבר ענתיקה, ככה שדי נמאס לי מהאיטיות שלו כבר, חייב להתחדש. מה שבטוח יהיה בו כונן SSD בנוסף לכונן קשיח מהמחשב הקודם של 500GB.

מחכה כבר לשבוע הבא כדי לקנות מחשב נורמלי. המחשב הקיים שלי כבר 7,8 שנים נמצא אצלי והוא כבר ענתיקה, ככה שדי נמאס לי מהאיטיות שלו כבר, חייב להתחדש. מה שבטוח יהיה בו כונן SSD בנוסף לכונן קשיח מהמחשב הקודם של 500GB.
תהיה מודע שרכיבים אלקטרוניים זה לא נגמש, ולמרות שעוטפים וממגנים אותם לפני ששולחים יש סיכוי שהמוצר תקול, פגום או יהרס בטיסה או אחרי זמן קצר מהרגע שתשתמש בו. להזמין מחול חלקי מחשב זה בדרך כלל זול משמעותית, אבל יש פה סיכון.
יש מבצעים לא רעים גם בארץ בחנויות מחשבים לכבוד בלאק פריידי.

אהלן, אני מחפש לפטופ ללימודי הנדסה שיוכל להריץ בקלות חומרה ותיכנות, בנוסף שיהיה קל ועם סוללה שתחזיק לכמה שעות טובות.
פלוס נוסף זה שיוכל להריץ קבצי וידאו באיכות HD ללא בעיה (סדרות...)

טווח מחירים שלי כרגע 2000-4000 ש"ח, מעדיף לא להגיע לאיזור ה-4000.
בנוסף אני טס בקרוב לאוסטרליה/ניו זילנד ככה שאולי יהיה לי זול יותר שם? וגם לקנדה באיזור יולי, אבל מעדיף לא לחכות עד אז.

תודה לעוזרים 😃
מזל שיש אותי 😃
אם אתה טס לאוסטרליה זה בעיה להעביר את זה במכס, אלה אם כן תשלח את החלקים בדואר חח.
דבר שני שנייה אני יבדוק
http://ksp.co.il/?uin=25188
או
http://ksp.co.il/?select=.268..271....=25188&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

לי יש dell vostro 5470, מחשב פצצה!

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12280

משום מה, המחיר של המחשב עלה... קניתי אותו באילת בסביבות 3500 שקל. היום הוא מטפס ל3800 באילת.

החסרונות היחידים שלו זה העכבר, קצת לא נוח, אבל בדרך כלל משתמשים בעכבר חיצוני, אז ככה שהחיסרון הזה ממש קטן, בנוסף כונן הSSD שלו קטן, 128GB אבל יש לו מקום לSSD חיצוני. הוספתי עוד 64 GB.

היתרונות הבולטים שלו: הסוללה! מחזיקה לך בכיף ליום שלם מבלי להטעין אותו. שוקל קילו וחצי, דק מאוד. יש לו כרטיס מסך של GEFORCE, יכול להריץ battlefield 4 לצורך העניין

לי יש dell vostro 5470, מחשב פצצה!

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12280

משום מה, המחיר של המחשב עלה... קניתי אותו באילת בסביבות 3500 שקל. היום הוא מטפס ל3800 באילת.

החסרונות היחידים שלו זה העכבר, קצת לא נוח, אבל בדרך כלל משתמשים בעכבר חיצוני, אז ככה שהחיסרון הזה ממש קטן, בנוסף כונן הSSD שלו קטן, 128GB אבל יש לו מקום לSSD חיצוני. הוספתי עוד 64 GB.

היתרונות הבולטים שלו: הסוללה! מחזיקה לך בכיף ליום שלם מבלי להטעין אותו. שוקל קילו וחצי, דק מאוד. יש לו כרטיס מסך של GEFORCE, יכול להריץ battlefield 4 לצורך העניין

נתקלת בבעיות קליטת wifi?

נתקלת בבעיות קליטת wifi?
לא, הבנתי שהיה לפני שקניתי את זה וזה תוקן באחד העדכונים של התוכנה.
נתקלת בבעיות קליטת wifi?
ראיתי שאתה מחפש hd, המסך של המחשב לא יכול להציג יותר מ720p. כן תוכל לעבד תמונה על מסך של טלוויזיה שתתמוך ב1080p.
סרטונים וסרטים של 4k המחשב לא מצליח לריץ

לא, הבנתי שהיה לפני שקניתי את זה וזה תוקן באחד העדכונים של התוכנה.

ראיתי שאתה מחפש hd, המסך של המחשב לא יכול להציג יותר מ720p. כן תוכל לעבד תמונה על מסך של טלוויזיה שתתמוך ב1080p.
סרטונים וסרטים של 4k המחשב לא מצליח לריץ

תודה על המידע.

הייתי ממליץ כאן לפורום שמתמחה בעניין: www.hwzone.co.il

אנשים שם יתאימו לכם את המחשב שאתם צריכים + המלצות.

יש גם מבצעים על SSD , מקסימום תקנו מחשב ותבדקו אם יש אופציה להוסיף SSD , אין ספק שזה משפר את הביצועים.
המחשב עצמו , חכו עד שישי לראות מה החברות מציעות , תעדכנו פה בדיון בסופש ואני אעזור לכם לבחור דגם טוב שנמצא במבצע.

מה אתה אומר על המחשב הזה?
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20908

יש אפשרות להוסיף עוד כונן ssd בנוסף לקיים? (רוצה להוסיף עוד 128ssd)

@Shahar11
@shum_klum

כמה אירוני, אני מוכר את הלפטופ שלי עקב ירידה מהארץ.

הוא אומנם כבד אבל הוא מחשב הכי טוב שהיה לי עד כה.

Asus g37, מסך 17.3 אינץ אם אינני טועה.
12gb ראם זיכרון פנימי, ובנוסף הוספתי SSD בנפח 128GB.
מעבד i7.

מרגע ההדלקה עד לרגע שבו אני יכול לשחק במחשב אני סופר כשמונה שניות בלבד. הלפטופ הוא לפטופ Gaming.

אם הינכם מעוניינים, תפנו אלי בפרטי -שמור בקנאות.
unnamed (4).jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית