הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרימובולן

על פי מה שידוע למספר חברי הפורום , קיבלתי את הרושם שהמפעל בתורכיה כבר לא מייצר את החומר.
בכל מקרה יש בשוק אמפולות מקוריות שהתוקף שלהן עד 2017 .
לגבי שאלת התוצאות - תלוי מה מטרתך , מינון , שילובים וכ"ד : כל זאת אחרי שתיתן את מה שאתה מתכנן ומטרות ...?

• פותח/ת השרשור
על פי מה שידוע למספר חברי הפורום , קיבלתי את הרושם שהמפעל בתורכיה כבר לא מייצר את החומר.
בכל מקרה יש בשוק אמפולות מקוריות שהתוקף שלהן עד 2017 .
לגבי שאלת התוצאות - תלוי מה מטרתך , מינון , שילובים וכ"ד : כל זאת אחרי שתיתן את מה שאתה מתכנן ומטרות ...?

המטרה שלי זה חומר יותר עדין עם פחות תופעות

כתוב לאייל תום ליאור או לאלכס ושאל אותם אם קיים פרימו UG איכותי ...
הם לא יוכלו לומר לך איפה אבל בוודאות הם ידעו אם קיים ....
ואז תחפש לך...בעצמך.
נ.ב - מומלץ מניסיון !
פרימו במינון נמוך יחסית (400 מ"ג לשבוע) כסייקל ראשון עם טסט לתחזוקה בלבד החזיק לי מסת שריר נקייה עד היום (חצי שנה אחרי )

• פותח/ת השרשור
כתוב לאייל תום ליאור או לאלכס ושאל אותם אם קיים פרימו UG איכותי ...
הם לא יוכלו לומר לך איפה אבל בוודאות הם ידעו אם קיים ....
ואז תחפש לך...בעצמך.
נ.ב - מומלץ מניסיון !
פרימו במינון נמוך יחסית (400 מ"ג לשבוע) כסייקל ראשון עם טסט לתחזוקה בלבד החזיק לי מסת שריר נקייה עד היום (חצי שנה אחרי )

כן ראיתי שלקחת פרימו של שרינג ועשית לוג. ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל לא יכולתי. אשמח לקבל את המייל שלך אם אפשרי.

אני יכול להגיד לך בוודאות שיש פרימו אורגינל באנדרגראונד אבל ! , אם ייתנו לך ויאל של פרימו לא משנה איזה חברה במחיר נמוך , זה חשוד . פרימו יקר העלות שלו די יקרה וזה לא עולה כמו מחיר רגיל של טסט אנטט לדוגמא .

• פותח/ת השרשור
אני יכול להגיד לך בוודאות שיש פרימו אורגינל באנדרגראונד אבל ! , אם ייתנו לך ויאל של פרימו לא משנה איזה חברה במחיר נמוך , זה חשוד . פרימו יקר העלות שלו די יקרה וזה לא עולה כמו מחיר רגיל של טסט אנטט לדוגמא .
יש חברות אנדרגראונד מועדפות?
כמובן שאני מעדיף באייר אבל שוב פעם זה סיכון עם כל מה שאני רואה ברשת עם כמות הזיופים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית