הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרימובולן אוראלי

Mr. Gent

משתמש קבוע
1,931
890
נק' מוניטין:
1,438
1,931
890
פרימו זה אחד הסטרואידים האהובים עלי..
אף פעם לא ניסיתי את הגרסה האוראלית..
הבנתי שיש אותו בכדורים של 25mg (האסטר האוראלי הוא אצטאט)
מישהו פה התנסה באוראלי? סולו או לא ?? ויודע לספר על המינון המקובל...אימפקט וכו'?

נערך לאחרונה:
סטרואיד יקר, יש את מסטרון שנותן את אותו אפקט עם עוד קצת תופעות לוואי

למה לנסות אוראלי אם יש בהזרקות? אתה יכול לדלג פחות או יותר על הכבד, למה שלא תעשה את זה?

• פותח/ת השרשור
סטרואיד יקר, יש את מסטרון שנותן את אותו אפקט עם עוד קצת תופעות לוואי

למה לנסות אוראלי אם יש בהזרקות? אתה יכול לדלג פחות או יותר על הכבד, למה שלא תעשה את זה?
מסטרון זה לא פרימו וגם עם יותר תופעות לוואי
לגבי הכבד..זה לא סופרדרול או אנדרול..ככה שלא בעיה..
הנזק בחומר הזה הוא בעיקר לכיס!

לקחתי אותו פעם אחרונה רפואי(באייר) כל אמפולה זה פאקינג 100mg בלבד והייתי צריך 4 כאלה בשבוע(כי לא יכולתי להרשות לעצמי 5) אבל זה היה סייקל חלומי!
הכדורים מאוד מסקרנים אותי!!
אשמח לשמוע מי פה התנסה

• פותח/ת השרשור
די דומה לאנאבר אם כי האנאבר בעל דירוג אנבולי יותר גבוה בהשוואה לפרימובולן.
אמנם תכלס זה סטרואיד אנבולי חלש בעל דירוג אנבולי של 88, (טסטוסטרון - 100) שזה החיסרון העיקרי שלו אבל גם בעל דירוג אנדרוגני נמוך של כ- 50 בלבד ומכיוון שבנוסף מדובר בנגזרת dht שלא יכולה לעבור המרה לאסטרוגן הוא כמעט ללא תופעות לוואי!!

יעיל מאוד לעליה נקיה של מסה ללא תוספת במשקל גוף במשקל גוף..חיטוב..נותן מראה stark ווסקולרי
פרימובולן משמש בתחום הרפואי לטיפול באנשים הסובלים מתהליכים קטבוליים מוגברים וירידה במשקל ובמקרים של אוסטאופרוזיס.

בקיצור..לא הדבר הכי חזק שנגעת בו..וגם קשה מאוד להשגה..כי רוב הבקבוקים שנמכרים הם נגזרות אחרות זולות בהרבה עם מדבקה של פרימובולן אבל אם נפלת על מקורי, מאוד יעיל..איכותי וכמעט נטול תופעות לוואי ביחס ליתר..גם נשים מרבות להשתמש בו

נערך לאחרונה:
די דומה לאנאבר אם כי האנאבר בעל דירוג אנבולי יותר גבוה בהשוואה לפרימובולן.
אמנם תכלס זה סטרואיד אנבולי חלש בעל דירוג אנבולי של 88, (טסטוסטרון - 100) שזה החיסרון העיקרי שלו אבל גם בעל דירוג אנדרוגני נמוך של כ- 50 בלבד ומכיוון שבנוסף מדובר בנגזרת dht שלא יכולה לעבור המרה לאסטרוגן הוא כמעט ללא תופעות לוואי!!

יעיל מאוד לעליה נקיה של מסה ללא תוספת במשקל גוף במשקל גוף..חיטוב..נותן מרטה stark ווסקולרי
פרימובולן משמש בתחום הרפואי לטיפול באנשים הסובלים מתהליכים קטבוליים מוגברים וירידה במשקל ובמקרים של אוסטאופרוזיס.

בקיצור..לא הדבר הכי חזק שנגעת בו..וגם קשה מאוד להשגה..כי רוב הבקבוקים שנמכרים הם נגזרות אחרות זולות בהרבה עם מדבקה של פרימובולן אבל אם נפלת על מקורי, מאוד יעיל..איכותי וכמעט נטול תופעות לוואי ביחס ליתר..גם נשים מרבות להשתמש בו

נשמע איכותי ומה שרוב האנשים לדעתי ירצו בסייקלים מתקדמים לאחר שניסו ועברו על מרבית החומרים.
איזה חברות אמינות יש לחומר ? מניסיון

• פותח/ת השרשור
נשמע איכותי ומה שרוב האנשים לדעתי ירצו בסייקלים מתקדמים לאחר שניסו ועברו על מרבית החומרים.
איזה חברות אמינות יש לחומר ? מניסיון
לא רוצה להתחיל לזרוק שמות שלא יסמנו אותי פה כבעל אינטרס..חח:79nb:
תכלס יש כמה חברות מאוד ידועות ששמן הולך לפניהן גם בפורומים בחו"ל ויש את באייר שאין יותר אמין מזה.

עשיתי גם סייקלים עם חומרים פחות "ג'נטלמנים" אבל החומר הזה הוא משהו מיוחד..ובגלל זה גם יקר

הבעיה הכי גדולה של פרימו היא המחיר שלו, וכתוצאה מזה יש לא מעט זיופים שלו.
סתם שאלה, יש אותו בזריקות, למה שתרצה לקחת אותו אוראלית? שואל מהתעניינות.

• פותח/ת השרשור
כי יש לי מקור אמין שיש לו כדורים...ושמן קשה מאוד להשיג אורגינל..והזין שבאמפולות רוב הפרימו שיש זה 100mg/ml מה שאומר שאתה מפרק קופסה בשניה..
אם העסק של הכדורים משתלם ונותן תוצאה טובה..שווה לי לבדוק

כי יש לי מקור אמין שיש לו כדורים...ושמן קשה מאוד להשיג אורגינל..והזין שבאמפולות רוב הפרימו שיש זה 100mg/ml מה שאומר שאתה מפרק קופסה בשניה..
אם העסק של הכדורים משתלם ונותן תוצאה טובה..שווה לי לבדוק

כן אתה צודק
השמן זה פי 2 יותר יקר מהמסטרון ופי 2 פחות חומר פר אמפולה אז בפועל זה יוצא פי 4 יותר יקר מהמסטרון אם משווים מ״ל מול מ״ל.
מקווה שמישהו פה ידע לעזור לך, בהצלחה ;)

• פותח/ת השרשור
כן אתה צודק
השמן זה פי 2 יותר יקר מהמסטרון ופי 2 פחות חומר פר אמפולה אז בפועל זה יוצא פי 4 יותר יקר מהמסטרון אם משווים מ״ל מול מ״ל.
מקווה שמישהו פה ידע לעזור לך, בהצלחה ;)
רק צריך לשמוע ממישהו שהתנסה איך זה עם הכדורים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית