הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ או סוג של סקר - התבאטות ארוחות צ'יט

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
איך הייתם מגדירים "ארוחות צ'יט?"
  • ארוחה רוויות סוכר
  • ארוחה עשירה בשומן רווי
  • ארוחה עשירה בשומן טראנס
  • ארוחה עשירה בקלוריות
  • ארוחה עשירה בממתיקים מלאכותיים
  • ארוחה עשירה בפחמימות בעלות אינדקס גליקמי גבוה
  • ארוחה בעלת כמה מהמרכיבים הנ"ל אשר היא כלולה בסך הערכים היומי
  • ארוחה בעלת כמה מהמרכיבים הנ"ל אשר מעבר לסך הערכים היומי
שכל אחד ייכתוב איך הוא מגדיר את המושג הזה.. "ארוחת צ'יט".

• פותח/ת השרשור
ואם אוכלים משהו שנכנס בסך הערכים היומי אבל בוא נגיד לא הכי "תורם תזונתית" כמו משקאות אייס קפה שרוויים בסוכר או גרסאות הדיאט שעשירות בממתיקים מלאכותיים, קציצות המבורגר מעובדות שעשירות בשומן טראנס עם לחמניה מקמח לבן עשירה בסוכר?
כל עוד המאכלים האלה נכללים בערכים היומיים (פחמימות/חלבון/שומן/קלוריות) הם לא נחשבים כצ'יט?

ואם אוכלים משהו שנכנס בסך הערכים היומי אבל בוא נגיד לא הכי "תורם תזונתית" כמו משקאות אייס קפה שרוויים בסוכר או גרסאות הדיאט שעשירות בממתיקים מלאכותיים, קציצות המבורגר מעובדות שעשירות בשומן טראנס עם לחמניה מקמח לבן עשירה בסוכר?
כל עוד המאכלים האלה נכללים בערכים היומיים (פחמימות/חלבון/שומן/קלוריות) הם לא נחשבים כצ'יט?

אמרתי.
מה שלא נמצא בתפריט זה צ'יט,וזה לא משנה מה.
סוכר זה פחממה,זה לא רעל.
קציצות המבורגר עשירות בשומן טראנס?לא ממש,אלא אם כן זה קציצות המבורגר שמצאת בזבל.
לחמניה מקמח לבן עשירה בסוכר....שוב...סוכר=פחממה=\רעל

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. אז נניח אני שותה אייס קפה ויש בו X פחמימה X חלבון X שומן.. אם זה נכנס לי בחלוקה היומית שתכננתי מהתחלה אני יכול להחשיב את זה כמאכל לכל דבר כחלק מהתפריט?
ואם אני ארצה להוסיף צ'יט אז זה יהיה משהו מחוץ לתפריט בלי קשר למשקה הזה?

הבנתי.. אז נניח אני שותה אייס קפה ויש בו X פחמימה X חלבון X שומן.. אם זה נכנס לי בחלוקה היומית שתכננתי מהתחלה אני יכול להחשיב את זה כמאכל לכל דבר כחלק מהתפריט?
ואם אני ארצה להוסיף צ'יט אז זה יהיה משהו מחוץ לתפריט בלי קשר למשקה הזה?

כשאתה אוכל עם תפריט,כל דבר שלא נמצא בתפריט הזה זה צ'יט.
אם זה נכנס לך בערכים אז זה סבבה,זה עדיין צ'יט אבל זה לא אומר שזה רע.

• פותח/ת השרשור
כשאתה אוכל עם תפריט,כל דבר שלא נמצא בתפריט הזה זה צ'יט.
אם זה נכנס לך בערכים אז זה סבבה,זה עדיין צ'יט אבל זה לא אומר שזה רע.

קצת סותר פה לא? מקודם אמרת שכל מה שמחוץ לערכים היומיים זה צ'יט.
עכשיו אתה אומר שאם זה נכנס בערכים זה צ'יט אבל זה סבבה?

קצת סותר פה לא? מקודם אמרת שכל מה שמחוץ לערכים היומיים זה צ'יט.
עכשיו אתה אומר שאם זה נכנס בערכים זה צ'יט אבל זה סבבה?

אל תכניס לי מילים לפה.
כתבתי בבירור מה שלא נמצא בתפריט שלך זה צ'יט לא מה שלא נכלל בערכים שלך.

• פותח/ת השרשור
אה אה.. מצטער אחי, לא שמתי לב מה שרשמת.
למרות שאני חושב שאין כל כך הבדל, כי אני יכול להחליף את זה במשהו אחר עם ערכים דומים או להוריד מאכל אחד ולהכניס את זה במקום וזה יישתלב במקום, לא?

אה אה.. מצטער אחי, לא שמתי לב מה שרשמת.
למרות שאני חושב שאין כל כך הבדל, כי אני יכול להחליף את זה במשהו אחר עם ערכים דומים או להוריד מאכל אחד ולהכניס את זה במקום וזה יישתלב במקום, לא?

לרוב צ'יט זה משהו לא סטנדרטי שאתה לא אוכל או אין לך אפשרות לאכול כל יום,על בסיס שאתה יכול להסתמך על זה בתפריט שלך.
למשל אם הייתה לי אפשרות לאכול כל יום בשווארמיה והיו לי את הערכים המדוייקים והייתי יכול להכניס את זה לתפריט שלי לא הייתי קורא לזה צ'יט.
לצערי אין לי 210 שקל בשבוע כדי לאכול שם על בסיס יומי 😃

אצלי אין ארוחת צ'יט יש אצלי פעם בשבועיים יום צ'יט שאני אוכל כל מה שזז מגיע לאזור 7K.

אין דבר כזה , בייחוד לא שאתה שוקל 70 קילו .
אני לא יודע מי המציא את המושג המפגר הזה , נראה לי באסה של חיים כל הזמן להתעסק במה אסור לאכול , תכלס זה כמו להיות כמו בחורה .

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה , בייחוד לא שאתה שוקל 70 קילו .
אני לא יודע מי המציא את המושג המפגר הזה , נראה לי באסה של חיים כל הזמן להתעסק במה אסור לאכול , תכלס זה כמו להיות כמו בחורה .

אז אתה פשוט אוכל הכל מהכל?
אני חושב שהמושג הזה עוזר להרבה אנשים.. כלומר, זה שאתה אוכל כל כך הרבה ארוחות בשבוע ויש לך כמה ארוחות שאתה יכול לאכול בהם מה שאתה רוצה הופך את העסק למעניין יותר.

אז אתה פשוט אוכל הכל מהכל?
אני חושב שהמושג הזה עוזר להרבה אנשים.. כלומר, זה שאתה אוכל כל כך הרבה ארוחות בשבוע ויש לך כמה ארוחות שאתה יכול לאכול בהם מה שאתה רוצה הופך את העסק למעניין יותר.

כן אני אוכל הכל .
תאכל כל ארוחה מה שבראש שלך , עם אתה אוהב לאכול רק זבל אז כל הזין בשבילך .

• פותח/ת השרשור
לא אוהב זבל.. להיפך, אני אוכל 99% בריא ונהנה מזה כי זה טעים לי.
סתם יוצא בעיקר בסופ"ש שיוצאים לפאב או לסרט אז שותים איזה בירה או שתיים, אייס קפה וכאלה..

לא אוהב זבל.. להיפך, אני אוכל 99% בריא ונהנה מזה כי זה טעים לי.
סתם יוצא בעיקר בסופ"ש שיוצאים לפאב או לסרט אז שותים איזה בירה או שתיים, אייס קפה וכאלה..

אז תאכל יותר, כי לפי מה שאתה רושם פה אתה שוקל 50 קילו .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית