הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיאליס

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
קבלתי מהאורולוג המלצה לסיאליס. קיימת אפשרות של 5 מג כל יום, או 20 מג לפי הצורך. אני חושב כרגע להעדיף כדורים של 20 מג לפי הצורך בעיקר על מנת לא להשתעבד כרגע לכדורים על בסיס קבוע (מה גם שבת- זוגתי משרתת בקבע כך שאנו לא נפגשים על בסיס יומי).
השאלה שלי היא (שכחתי לשאול את הרופא) האם יש אפשרות לקחת תחילה רק חצי כדור? (אולי 10 מג יספיקו, מה גם שזה יועיל מאוד בפן הכלכלי).
אם למישהו יש ניסיון עם התרופה או אולי ידע לגביה אשמח לשמוע. תודה.

מנסיון אישי בסיאליס, כ-10 מ"ג יספיקו.

אם בת זוגתך משרתת בקבע הייתי ממליץ לך לנטול 50 מ"ג של תרים 50 כשעה לפני האקט. הרבה יותר זול ויותר נחמד.

• פותח/ת השרשור

אם בת זוגתך משרתת בקבע הייתי ממליץ לך לנטול 50 מ"ג של תרים 50 כשעה לפני האקט. הרבה יותר זול ויותר נחמד.
תודה אייל. זו פעם ראשונה שאני שומע על התרופה המקומית (תרים). משיטוט קצר הבנתי שמדובר בתרופה גנרית לוויאגרה, ואמשיך לחקור.
לגבי סיאליס. מניסיונך, במידה ולוקחים חצי כדור של 20 מג, כמה זמן לפני כדי לקחת ומה משך זמן ההשפעה של הכדור?

תודה אייל. זו פעם ראשונה שאני שומע על התרופה המקומית (תרים). משיטוט קצר הבנתי שמדובר בתרופה גנרית לוויאגרה, ואמשיך לחקור.
לגבי סיאליס. מניסיונך, במידה ולוקחים חצי כדור של 20 מג, כמה זמן לפני כדי לקחת ומה משך זמן ההשפעה של הכדור?

לויטרה לדעתי עולה על כולן.

מאוד אינדיבידואלי, סיאליס לא נתן לי זיקפה כה חזקה ועמידה כמו שתרים 50 נתן לי.

אף ניסיתי לויטרה ולא "עפתי". תרים הוא הכדור היחיד שהרגשתי אותו לפני שהוא מתחיל לעבוד, כגון: הרגשת דופק בחלל הפה ולחץ בעיניים. לא אכזב.

כמו כן כרגע חזרתי לתפקוד מלא נעזרתי באמצעי זה מכיוון שהייתי מושבת לאחר סייקל קשה.

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור

כרגע בדקתי על פי מחירון התרופות של בתי המרקחת ובהחלט המחיר משתלם, ואם רוכשים כדורים של 100 מג וחוצים את הכדור לשניים המחיר משתלם אף יותר.
תודה.

כרגע בדקתי על פי מחירון התרופות של בתי המרקחת ובהחלט המחיר משתלם, ואם רוכשים כדורים של 100 מג וחוצים את הכדור לשניים המחיר משתלם אף יותר.
תודה.

זה בדיוק אשר עשיתי.

חישוב פשוט של שמונה כדורי תרים במינון של מאה מ"ג מעניקים לך כשישה עשר לילות לבנים.

בהצלחה.

לסיאליס זמן מחצית חיים ארוך עדיף ויאגרה או משהו מקביל כשעה ליפני האקט. אים תוסיף קצת חומר מאלחש בקצה הפין תהפוך לכוכב פורנו או שהחברה תעשה לך פרצופים שבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית