הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בחזה וביד קדמית ושין ספליט

daromay

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
הי,
יש לי שני כאבים שמפריעים לי להתאמן
1. הכאב הפשוט יותר, התחיל לפני שבועיים כנראה מעומס יתר בחזה, כאב המתחיל בחיבור בין היד לגוף ומגיע עד לאמצע השריר של היד, "חוט של כאב" אשר מורגש רק בזמן פעולה, היה מצב שלא יכולתי להרים כלום, עכשיו טיפה משתפר, מישהו מכיר?
2. לפני כ8 חודשים לערך נפצעתי עקב מעמס יתר מאד חזק ברגליים, האבחנה הייתה שין ספליט למי שמכיר, ועד היום יש לי כאבים קטנים בזמן ריצה, האם יכול להיות שהכאב לא עבר? ההמלצה שקיבלתי מהאורטופד היא לחזק את התאומים ועשיתי את זה..
אשמח לעצות
יום טוב

1. נשמע כמו דלקת של הדו ראשי (בייספס). תן מנוחה מפעולות שמעוררות כאב, אתה יכול למרוח טראומיל, וולטרן או שילוב שלהם וסביר להניח שזה כבר יחלוף. אם זה במגמת שיפור ולא כואב מאד או מגביל בתפקוד, אין צורך לקחת סתם תרופות.
2. שין ספלינט יכולה להיות פציעה מתסכלת אם לא מטפלים בה כמו שצריך. במידה ולא נתת מנוחה מוחלטת למשך מספיק זמן, או לא ביצעת את החיזוקים המתאימים או לא חזרת לפעילות עם סרגל מאמצים מספיק מדורג, כל אלה יכולים למנוע מהכאב לחלוף. מציע לך לגשת לפיזיותרפיסט ספורט שיעזור לך לצאת מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית