הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל שימוש בDNP,כרגע מספר שאלות.

PARADOX

משתמש מתחיל
97
15
נק' מוניטין:
198
97
15
1. ראיתי שרצוי לעשות פירמידה של מינונים.האם הפירמידה היא חובה? צריכה להיות בסדר עולה-יורד?

2.אוכל - לגבי האוכל אני יודע שצריך מאזן נייטרלי (נכון?).עכשיו איך זה הולך לגבי השיחוק פחמימה חלבון?
חשבתי על חלבון פי 2 משקל גוף או פי 2.5 וכל השאר פחמימה ושומן.האם זו הדרך? או שצריך חלבון גבוהה יותר?

3.למישהו יש דיונים של אנשים שניסו או המלצות של פורומים מחול לגבי השימוש והחומר אשמח לקרוא.

כי בנוסף,הייתי רוצה לדעת איך מתאמנים עם זה

פרמידה עולה היא חובה רק בשביל לראות איך הגוף שלך מגיב לחומר, לגבי פרמידה יורדת זה מיותר ואין צורך.
להיות על מאזן נייטרלי (ההמלצה לדלל פחמימה יומיים שלוש לפני השימוש שכן החומר עצמו במינון המתאים יעשה זאת, ככה אתה חוסך בעצם כמה ימים מההתחלה)
אני יכול להגיד לך שימים כלילות קראתי לוגים והתרשמויות על החומר מאתרים מחו"ל והם מתחלקים ל2:
שיטת הבליץ - מינון גבוה למשך 10-12 ההרגשה עצמה תהיה על הפנים בלשון המעטה, אין לעשות אירובי בכלל ואם כן על עצימות נמוכה מאד, לא להרים משקלים כבדים כי גם ככה כוח לא יהיה לך בשבילם, ניטור חום גוף כמה פעמים ביום לראות שהוא לא עולה ליותר מדי גבוה.
שיטת מינון נמוך ליותר זמן - מינון נמוך של החומר והרצה שלו לזמן של פי 2-4 מאשר הבליץ, פחות תופעות לוואי יותר הרגשה טובה ונסבלת
אירובי אפשרי בהחלט ברמה נורמלית לחלוטין,רוב הכוח ישאר לך ככה שתוכל להמשיך פחות או יותר בשגרת אימונים.

בשני השיטות תגיע לתוצאות זהות מאד הכל תלוי בתנאים שתבחר.
בניית מסת שריר בזמן שימוש בDNP היא כמעט בלתי אפשרית לא משנה אם תיקח גם 5 גרם טסט בשבוע עקב מנגון ATP מדולל שמדכא תהליך זה.

הבאתי לך פה טיפה בים מאשר מה שתצטרך לדעת יש עוד הרבה מה להגיד ולרשום.
תרשום בגוגל DNP LOG תראה לוגים של אנשים, העדפות שימוש ואופן תיסוף חומרים אחרים (T3 אלקטרוליטים ויטמינים וכו וכו..)

בשימוש נכון ומבוקר אני מבטיח לך תוצאות טובות מאד (במידה והחומר אמיתי )
קרא השכל ותיישם.
שיהיה בהצלחה ותעדכן, תמיד טוב לדעת על עוד אנשים שמנסים את החומר הזה.

• פותח/ת השרשור
פרמידה עולה היא חובה רק בשביל לראות איך הגוף שלך מגיב לחומר, לגבי פרמידה יורדת זה מיותר ואין צורך.
להיות על מאזן נייטרלי (ההמלצה לדלל פחמימה יומיים שלוש לפני השימוש שכן החומר עצמו במינון המתאים יעשה זאת, ככה אתה חוסך בעצם כמה ימים מההתחלה)
אני יכול להגיד לך שימים כלילות קראתי לוגים והתרשמויות על החומר מאתרים מחו"ל והם מתחלקים ל2:
שיטת הבליץ - מינון גבוה למשך 10-12 ההרגשה עצמה תהיה על הפנים בלשון המעטה, אין לעשות אירובי בכלל ואם כן על עצימות נמוכה מאד, לא להרים משקלים כבדים כי גם ככה כוח לא יהיה לך בשבילם, ניטור חום גוף כמה פעמים ביום לראות שהוא לא עולה ליותר מדי גבוה.
שיטת מינון נמוך ליותר זמן - מינון נמוך של החומר והרצה שלו לזמן של פי 2-4 מאשר הבליץ, פחות תופעות לוואי יותר הרגשה טובה ונסבלת
אירובי אפשרי בהחלט ברמה נורמלית לחלוטין,רוב הכוח ישאר לך ככה שתוכל להמשיך פחות או יותר בשגרת אימונים.

בניית מסת שריר בזמן שימוש בDNP היא כמעט בלתי אפשרית לא משנה אם תיקח גם 5 גרם טסט בשבוע עקב מנגון ATP מדולל שמדכא תהליך זה.

תרשום בגוגל DNP LOG תראה לוגים של אנשים, העדפות שימוש ואופן תיסוף חומרים אחרים (T3 אלקטרוליטים ויטמינים וכו וכו..)

קרא השכל ותיישם.
קודם כל תודה רבה רבה על המידע!!
כן שמעתי ש4 ימים ראשונים מומלץ לקחת 200 ו לראות איך הגוף מגיב ואם יש החמרה במצב אז מיד להפסיק .
קראתי פה הכל עוד לפני.עברתי למען האמת על המון פוסטים פה.לצערי אביעד לא המשיך לעדכן ככה שלדעת איזה סגנון אימונים מומלץ וכ'ו לא מצאתי.

אשמח לכל עצה שמישהו יכול לתת לי. כבר הזמנתי את החומר אבל אני לא הולך להשתמש בו עד שאני אדע מא' עד ת' מה לעשות

אחי היה 94 בשבועיים ירד ל82 אין לי שמץ מה המינון היה אבל שאמרתי לו 500 הוא אמר לי זה הרבה
עכשיו הוא במסה הוא נושק ל100 אם לא יותר

• פותח/ת השרשור

קרא השכל ותיישם.
הבנתי אז כרגע כמה GUIDLINES:

1. אימונים בינוניים וקלים,לא להפציץ ולהשתגע.
2.לאכול נייטרלי.(אפשרות מומלצת דל פחמימה 3 ימים לפני)
3.לדאוג לשתות כמו חמור.
4.כמובן שאתסף בכל ויטמין ומינרל שיש לי. מגנזיום,אבץ מולטי ויטמין סי אומגה 3 ויטמין די.

@Aviad Barak תוכל לתת דעתך בנושא?

חושבים שיש טעם לקחת TUDCA עם זה? על מנת להוריד מהכבד קצת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית