הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדריכי חדר כושר

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכולם לכל מי שסיים את הקורס
רציתי לדעת האם היה לכם קשה במבחנים עיוניים ומעשיים
והאם עשיתם מועדי ב ו ג,
ואיך הייתה לכם החוויה בכללי

תודה לכולם

והאם עשיתם מועדי ב ו ג,

תודה לכולם
למי שבא עם רקע מעשי בחדר כושר, המבחנים מאוד קלים.
היחידים שבאמת צריכים ללמוד אליהם זה אנטומיה ואולי קצת תזונה...
אני למדתי בוינגייט ולמרות שעשיתי את זה נטו בשביל התעודה ולא באמת עניין אותי "ללמוד" דברים שם, נהניתי מאוד.

יצאתי מצטיין בקורס של מאמני כושר.
אבל זה אינדיוידואלי, אני תלמיד די טוב.
היו אצלי אנשים בקורס שלא עברו את הבחינות, אז זה תלוי.

ממש קל לא צריך למידה של יותר מ3 שעות גם למבחנים היותר עמוסים, במיוחד אם יש לך רקע קודם (אנטומיה ופיזיולוגיה)
עשיתי מועד ב' מעשי ועברתי, זה היה היחידי
נהניתי מכל רגע והכרתי אנשים שבקגורס הרגישו לי כמו משפחה, בקשר עם חלק עד היום
לך על זה, כעבודת סטודנט זה אחלה- מה עדיף, למלצר?

יצאתי מצטיין בקורס של מאמני כושר.
אבל זה אינדיוידואלי, אני תלמיד די טוב.
היו אצלי אנשים בקורס שלא עברו את הבחינות, אז זה תלוי.

מצטיין בקורס מדריכים? אתה בטח גאון אחי.

או שאתה מתנהג כמו פוץ..

וואו יש לך הרבה נקודות מוניטין אז אתה מתנשא על אנשים..

מאוד בוגר

למה לי לקנאות?

תגיב איך שאתה רוצה זה לא באמת מעניין אותי

אני פשוט לא מבין את התת רמה הזאת שנקראת התנשאות

מה אתה בן 12?

והאם עשיתם מועדי ב ו ג,

תודה לכולם

- לא קשה בכלום.
- מועדי א בלבד אצלי/ממוצע לא מעניין אף אחד
- חוויה בכללי סבירה+, האנשים בקורס(70%) היו אחלה, החוויה הייתה סבירה כי חלק מהמרצים היו תת של התת רמה מכל בחינה אפשרית(ועשיתי במכון וינגייט, "המקום").

דוג':
מרצה של תורת הענף שומעת הסבר שלי לתכנית כח שביצעתי ואומרת לי ש"זו תכנית על הפנים, אין עבודה על הבטן והידיים, טווח החזרות לא הגיוני, חצי מהגוף בכלל לא עובד שם".
או כשהסברתי לה שאני מבצע פרס היא ירדה עליי ואמרה למלקק לידה בראיון האישי: "זה תרגיל כ"כ מסוכן ולא נכון, מאיפה אנשים ממציאים את התרגילים ההזויים האלה?"
אז כן, אני אגיד שהם תת רמה של התת רמה.(בפרט אותה מרצה עפה על עצמה, כי היא מכירה את עקומת האורך מתח לבייספס בעל פה, כאילו היא מינימום בדרך לפרס נובל לפיזיקה, לבצע תרגילים כנגד מוט מעשית אגב, אין לה שמץ!("מרצה"))- למזלי הייתי איתה 4-5 שיעורים בלבד(מתוכם הברזתי מ3)

בתור אדם ש3 שנים בנה תיקי קורסים, השתלמויות, מצגות ומערכי שיעור, אני יכול לומר ש70% מהחומר שמועבר, מערכי השיעור ובכלל תיק הקורס כולם תת רמה שרב"ט שעבר הכשרה במדור שלי בצבא היה מכין טוב יותר.
לא ראיתי מישהו עם מספיק עקשנות ואנרגיה שלא הוציא תעודה, גם כזה שעשה מבחן מעשי 5 פעמים.

אם הם לא מלמדים מה זה סקוואט, בנץ, דדליפט וכו', מהו כבר המבחן המעשי? איך פושטים בקרוסאובר?

• פותח/ת השרשור
- לא קשה בכלום.
- מועדי א בלבד אצלי/ממוצע לא מעניין אף אחד
- חוויה בכללי סבירה+, האנשים בקורס(70%) היו אחלה, החוויה הייתה סבירה כי חלק מהמרצים היו תת של התת רמה מכל בחינה אפשרית(ועשיתי במכון וינגייט, "המקום").

דוג':
מרצה של תורת הענף שומעת הסבר שלי לתכנית כח שביצעתי ואומרת לי ש"זו תכנית על הפנים, אין עבודה על הבטן והידיים, טווח החזרות לא הגיוני, חצי מהגוף בכלל לא עובד שם".
או כשהסברתי לה שאני מבצע פרס היא ירדה עליי ואמרה למלקק לידה בראיון האישי: "זה תרגיל כ"כ מסוכן ולא נכון, מאיפה אנשים ממציאים את התרגילים ההזויים האלה?"
אז כן, אני אגיד שהם תת רמה של התת רמה.(בפרט אותה מרצה עפה על עצמה, כי היא מכירה את עקומת האורך מתח לבייספס בעל פה, כאילו היא מינימום בדרך לפרס נובל לפיזיקה, לבצע תרגילים כנגד מוט מעשית אגב, אין לה שמץ!("מרצה"))- למזלי הייתי איתה 4-5 שיעורים בלבד(מתוכם הברזתי מ3)

בתור אדם ש3 שנים בנה תיקי קורסים, השתלמויות, מצגות ומערכי שיעור, אני יכול לומר ש70% מהחומר שמועבר, מערכי השיעור ובכלל תיק הקורס כולם תת רמה שרב"ט שעבר הכשרה במדור שלי בצבא היה מכין טוב יותר.
לא ראיתי מישהו עם מספיק עקשנות ואנרגיה שלא הוציא תעודה, גם כזה שעשה מבחן מעשי 5 פעמים.
חוץ מווניגיט יש מקומות יותר טובים מבחינת מרצים
ומקבלים אותה תעודה אם כן
אשמח לשמוע
למה שמעתי מחבר במכון.. שהאנשים שם בהחלט מתנשאים..

חוץ מווניגיט יש מקומות יותר טובים מבחינת מרצים
ומקבלים אותה תעודה אם כן
אשמח לשמוע
למה שמעתי מחבר במכון.. שהאנשים שם בהחלט מתנשאים..
לא ממליץ על מכון וינגייט.
אם תשאל אותי אז לך למקום הכי זול והכי נוח וקרוב לבית, גם ככה לא יוצאים מהקורס עם איזה ידע מטורף ואת הלחם והחמאה לומדים מעבודה בפועל עם אנשים, לא ממרצה שלא יודע ללמד בעצמו איך לבצע לחיצת חזה נכון ואז חופר רבע שעה על הקורקו-ברכיאליס בתנועת קירוב אופקי.

שמעתי מכמה אנשים שהיו מאוד מרוצים בקמפוס שיאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית