עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למי שבא עם רקע מעשי בחדר כושר, המבחנים מאוד קלים.שלום לכולם לכל מי שסיים את הקורס
רציתי לדעת האם היה לכם קשה במבחנים עיוניים ומעשיים
והאם עשיתם מועדי ב ו ג,
ואיך הייתה לכם החוויה בכללי
תודה לכולם
גם תלמיד טוב וגם זיין על??יצאתי מצטיין בקורס של מאמני כושר.
אבל זה אינדיוידואלי, אני תלמיד די טוב.
היו אצלי אנשים בקורס שלא עברו את הבחינות, אז זה תלוי.
יצאתי מצטיין בקורס של מאמני כושר.
אבל זה אינדיוידואלי, אני תלמיד די טוב.
היו אצלי אנשים בקורס שלא עברו את הבחינות, אז זה תלוי.
אני לא מבין למה אתה תמיד מתנשא על כולם??....מצטיין בקורס מדריכים? אתה בטח גאון אחי.
שלום לכולם לכל מי שסיים את הקורס
רציתי לדעת האם היה לכם קשה במבחנים עיוניים ומעשיים
והאם עשיתם מועדי ב ו ג,
ואיך הייתה לכם החוויה בכללי
תודה לכולם
חוץ מווניגיט יש מקומות יותר טובים מבחינת מרצים- לא קשה בכלום.
- מועדי א בלבד אצלי/ממוצע לא מעניין אף אחד
- חוויה בכללי סבירה+, האנשים בקורס(70%) היו אחלה, החוויה הייתה סבירה כי חלק מהמרצים היו תת של התת רמה מכל בחינה אפשרית(ועשיתי במכון וינגייט, "המקום").
דוג':
מרצה של תורת הענף שומעת הסבר שלי לתכנית כח שביצעתי ואומרת לי ש"זו תכנית על הפנים, אין עבודה על הבטן והידיים, טווח החזרות לא הגיוני, חצי מהגוף בכלל לא עובד שם".
או כשהסברתי לה שאני מבצע פרס היא ירדה עליי ואמרה למלקק לידה בראיון האישי: "זה תרגיל כ"כ מסוכן ולא נכון, מאיפה אנשים ממציאים את התרגילים ההזויים האלה?"
אז כן, אני אגיד שהם תת רמה של התת רמה.(בפרט אותה מרצה עפה על עצמה, כי היא מכירה את עקומת האורך מתח לבייספס בעל פה, כאילו היא מינימום בדרך לפרס נובל לפיזיקה, לבצע תרגילים כנגד מוט מעשית אגב, אין לה שמץ!("מרצה"))- למזלי הייתי איתה 4-5 שיעורים בלבד(מתוכם הברזתי מ3)
בתור אדם ש3 שנים בנה תיקי קורסים, השתלמויות, מצגות ומערכי שיעור, אני יכול לומר ש70% מהחומר שמועבר, מערכי השיעור ובכלל תיק הקורס כולם תת רמה שרב"ט שעבר הכשרה במדור שלי בצבא היה מכין טוב יותר.
לא ראיתי מישהו עם מספיק עקשנות ואנרגיה שלא הוציא תעודה, גם כזה שעשה מבחן מעשי 5 פעמים.
לא ממליץ על מכון וינגייט.חוץ מווניגיט יש מקומות יותר טובים מבחינת מרצים
ומקבלים אותה תעודה אם כן
אשמח לשמוע
למה שמעתי מחבר במכון.. שהאנשים שם בהחלט מתנשאים..