הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט נמוך אבל לא מרגיש סימפטומים

OmEr15

משתמש מתחיל
150
33
נק' מוניטין:
32
150
33
שלום לכולם, לפני שלושה חודשים עשיתי בדיקת טסט טוטאל והתוצאה הייתה 19nmol/L, בתקופה ההיא הייתי במאזן קלורי נייטרלי והרגשתי עייפות וחוסר בכוח וגם חוסר בחשק מיני..
לפני כמה ימים בצעתי עוד בדיקה והטסט עמד על 11.4nmol/L, אציין שאני נכנסתי לחיטוב לפני חודשיים והורדתי 10 ק״ג כבר בחודש הראשון, אני נמצא בגרעון לא גדול מדי אבל מורגש קצת רעב. יכול להיות שזה קשור לירידה הפתאומית? הדבר היותר מעניין, הוא שלמרות שעל הנייר כתוב שיש לי פחות טסט בגוף אני מרגיש בתקופה האחרונה בדיוק ההפך, אני נכנס להתקפי עצבים מהר, חוסר סבלנות, חשק מיני די חזק (יש ימים שכואב לי מרוב שאני חרמן ויש ימים שאני פחות להוט אבל החשק עדיין מורגש), עליתי במשקלים (עושה משקלים שלא הייתי מרים בתקופת המסה) ובאופן כללי מרגיש די שמח ונמרץ.. מישהו יכול להסביר את התופעה?

שלום לכולם, לפני שלושה חודשים עשיתי בדיקת טסט טוטאל והתוצאה הייתה 19nmol/L, בתקופה ההיא הייתי במאזן קלורי נייטרלי והרגשתי עייפות וחוסר בכוח וגם חוסר בחשק מיני..
לפני כמה ימים בצעתי עוד בדיקה והטסט עמד על 11.4nmol/L, אציין שאני נכנסתי לחיטוב לפני חודשיים והורדתי 10 ק״ג כבר בחודש הראשון, אני נמצא בגרעון לא גדול מדי אבל מורגש קצת רעב. יכול להיות שזה קשור לירידה הפתאומית? הדבר היותר מעניין, הוא שלמרות שעל הנייר כתוב שיש לי פחות טסט בגוף אני מרגיש בתקופה האחרונה בדיוק ההפך, אני נכנס להתקפי עצבים מהר, חוסר סבלנות, חשק מיני די חזק (יש ימים שכואב לי מרוב שאני חרמן ויש ימים שאני פחות להוט אבל החשק עדיין מורגש), עליתי במשקלים (עושה משקלים שלא הייתי מרים בתקופת המסה) ובאופן כללי מרגיש די שמח ונמרץ.. מישהו יכול להסביר את התופעה?
זרוק את החיטוב. אתה בן 15, אסור לך לבצע שינויים כה חדים בתזונה.

כמה אחוז שומן אתה ליפני הירידה?

• פותח/ת השרשור
כמה אחוז שומן אתה ליפני הירידה?
לפני החיטוב הייתי 20 פלוס וגם מפוצץ בנוזלים ועכשיו אחרי חודשיים עם הפסקה של שלושה שבועות באמצע ירדתי ל15 אחוז ומצפה להגיע ל10..
זרוק את החיטוב. אתה בן 15, אסור לך לבצע שינויים כה חדים בתזונה.
לא הבנתי, יש המון ילדים בגילי שעושים מסה וחיטוב.
האמת היא שאני עושה את החיטוב הזה כי הייתי אידיוט, אחרי המסה (חודש יולי), הייתי באחוז שומן סביר ומפוצץ בנוזלים. הטעות שלי היא שכל הזמן דחיתי את החיטוב והמשכתי לאכול כמו במסה עד שיום אחד קלטתי שאני מתחיל להיות שמן והבנתי שחייב לרדת לחיטוב למשך תקופה בשביל לחזור למסה באחוז שומן נורמלי..
אתה יכול להתייחס לעניין ההורמונים? אני מבולבל ולא יודע למה זה ככה, יכול להיות שהבדיקה לא טובה? אמרו לי גם שהדבר שבאמת משפיע על התחושה שלנו וקצב בניית שריר ובכללי כל מה שהטסטוסטרון אחראי עליו זה בכלל לא הטסט טוטאל אלא רמת הטסט שזורם בדם, כלומר הטסט פרי.

זה לא אומר - אנשים מייחסים יותר מדיי חשיבות למונח טסט טואטל.
יש עוד מספיק הורמונים מסביב ואף שרמת הטסט' הכללי שלך בשעת מדידה ספציפית הייתה נמוכה יותר בסרום.
יש מצב שדווקא כמות הטסט' החופשי שמסתובבת לה בפלזמה גבוהה יותר.

קיצור תפסיקו לקרוא מספרים זה לא בריא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית