הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי סוגי אבקות

nir vaknin

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
קניתי אבקה לעלייה במסה של dymtaize וקראטין שלהם
וגם הזמנתי חומצות אמינו של bsn וקבלתי נו אקספלוד
האם כדי לשלב את הקומבינציה הזאת? בנו אקספלוד אני לא נראה לי השתמש ..

כן אין בעיה לשלב, תקח את NO EXPLODE לפני אימון , אמינו תקח לפני או אמצע אימון, גיינר תקח אחרי אימון או מתי שתריך להשלים ערכים תזונתיים ו קריאטין תקח בבוקר
אל תשלב קריאטין עם גיינר, כי הוא מכיל קריאטין

• פותח/ת השרשור
המנהל של החדר כושר אמר לי שזה מיותר ממש לצרוך חומצות אמינו הוא אמר שיש את באבקה לעלייה במסה הוא צודק ?
והוא אמר שקראטין זה מיותר ומסוכן
^^הקפצה^^

המנהל של החדר כושר אמר לי שזה מיותר ממש לצרוך חומצות אמינו הוא אמר שיש את באבקה לעלייה במסה הוא צודק ?
^^הקפצה^^
אם אתה מגיע לערכי החלבון שאתה צריך אז איןצורך לקחת חומצות אמינו ואם אתה כמובן לא בצום, אין בעיה עם קריאטין, 5 גרם ביום תקח.

^^הקפצה^^
הגוף שלך מייצר קריאטין והוא נמצא בבשר אדום ודגים, לא נראה לי שזה מסוכן...

בוא נעשה קצת סדר.
ברוב הגיינרים יש כמות קטנה של קריאטין. בדוק כמה קריאטין יש בגיינר שלך וודא אם זה מסתדר עם תוספת של קריאטין. אתה צריך סך הכל 5 גרם קריאטין ביום. כל יום. גם ביום ללא אימון.
לדוגמה, בימים של אימון אתה צורך מנת גיינר שבה 5 גרם קריאטין, אין צורך לקחת עוד קריאטין. אך אם אינך צורך גיינר בימים ללא אימון, תצטרך לצרוך 5 גרם קריאטין, שווה ערך לכפית מטבח.

חומצות אמינו אינן הכרחיות אם אתה צורך מספיק חלבון. בכל מקור של חלבון מלא (חלבון מהחי כגון; ביצים, בשר ועוף, מוצרי חלב ביניהם נכנסות גם רוב אבקות החלבון, בעצם אלו שמבוססות על חלבון מי גבינה או קזאין) יש את חומצות האמינו ההכרחיות לגוף. סביר להניח שבמוצר שקנית יש רק שלוש חומצות אמינו הכרחיות, הנקראות חומצות אמינו מסועפות, שהן ואלין, לאוצין ואיזו-לאוצין (BCAA). כל עוד אתה צורך כשני גרם חלבון עבור קילו ממשקל גופך ביום ורוב החלבון הזה הוא חלבון מלא, אין צורך בתוסף.

הנו אקספלוד הוא תוסף שמיועד ללקיחה לפני אימון, ומטרתו לתת לך אנרגיה, כוח ופאמפ באימון. כל עוד האימונים שלך לא רצחניים, אני לא רואה בו עדיפות שמצדיקה את המחיר המופרז בהשוואה לקפה/קפאין, אך בימים שאתה ממש מותש ובקושי יכול להתאמן, זה יכול לעזור. קח כחצי שעה לפני אימון על בטן די ריקה.

קריאטין אינו מסוכן. קריאטין מיוצר בגוף שלך ומצוי גם בבשר אדום ובדגים במינונים נמוכים. הסברתי לך איך ומתי לקחת אותו. אופן הלקיחה לא משנה, אין צורך בסוכר ענבים או כל בולשיט אחר. זה לא משנה מתי תיקח אותו במהלך היום, משום שההשפעה שלו טמונה בעקביות וברווית הגוף בקריאטין ואינה מידית. הכי נוח לשים כפית בפה ולשתות מים. או לשים בכוס ולערבב. מה שכן, קריאטין מושך מים לתוך השריר ומכאן רוב פעילותו. כדי למנוע התכווצויות או התייבשות, יש לשתות יותר מים כאשר משתמשים בקריאטין.

אין שום בעיה בשילוב בין התוספים, מלבד עודף קריאטין שנמצא גם בגיינר וכנראה גם בנו אקספלוד. אך זה לא מסוכן. גם 30 גרם קריאטין ביום לא יעשה כלום, מלבד התכווצויות או התייבשות אם תיקח הכל יחד ולא תשתה מספיק מים. מצד שני, זה גם לא יעיל לקחת כזו כמות של קריאטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית