הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלכוהול ונהיגה(ובדיקת ינשוף) משו שאני חייב להבין.

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
בנאדם נגיד ששותה 5 כוסות וודקה רד בול שבכל כוס יש בערך חצי כוס וודקה חצי רד בול.
כמה זמן הוא צריך לחכות עד שהוא יוכל לנהוג? או במילים אחרות עם שוטר יתפוס בנאדם
שחיכה 4-5שעות אחרי ששתה 5-6כוסות וודקה רד בול האם בבדיקת ינשוף זה יראה שהוא נוהג שתוי?
כמה זמן צריך לחכות עד שהאלכוהול ירד מהדם עד שאפשר לנהוג (ולעבור בדיקת ינשוף בצורה בטוחה)?..
יש דרך לזרז את הורדת האלכוהול מהדם אחרי שמפסיקים לשתות בישביל שנצטרך לחכות פחות זמן עד שיהיה אפשר לנהוג שוב בצורה בטוחה בידיעה(שאן אלכוהול בדם)?..
אשמח לעזרה בנושא.

בנאדם נגיד ששותה 5 כוסות וודקה רד בול שבכל כוס יש בערך חצי כוס וודקה חצי רד בול.
כמה זמן הוא צריך לחכות עד שהוא יוכל לנהוג? או במילים אחרות עם שוטר יתפוס בנאדם
שחיכה 4-5שעות אחרי ששתה 5-6כוסות וודקה רד בול האם בבדיקת ינשוף זה יראה שהוא נוהג שתוי?
כמה זמן צריך לחכות עד שהאלכוהול ירד מהדם עד שאפשר לנהוג (ולעבור בדיקת ינשוף בצורה בטוחה)?..
יש דרך לזרז את הורדת האלכוהול מהדם אחרי שמפסיקים לשתות בישביל שנצטרך לחכות פחות זמן עד שיהיה אפשר לנהוג שוב בצורה בטוחה בידיעה(שאן אלכוהול בדם)?..
אשמח לעזרה בנושא.
זה מאוד אינדיבידואלי. 5-6 כוסות וודקה רדבול (עם חצי כוח וודקה) יכולות גם להשבית אותך ללילה שלם.
בעיקרון הדרך הכי טובה לזרז זה לשתות הרבה הרבה מים

5-6 כוסות זה די הרבה, מסכים עם שחר שזה יכול להשבית אותך ללילה שלם.
אני מכיר מקרה של חבר, אחרי השתכרות מסיבית הוא הלך לישון, קם למחרת, נסע לים ואחרי הים עצרו אותו לבדיקת אלכוהול והייתה לו רמה מסויימת, אמנם קטנה יותר מהמקסימום המותר אז לא עשו לו כלום, אבל בכל זאת עדיין לא כל האלכוהול יצא מהמערכת

לא יודע על כמויות אבל מכיר מישהו שחטף שלילה על אלכוהול בבוקר שלמחרת בדרך לעבודה...

אתם מלחיצים אותי מאוד עכשיו
שתיתי אתמול עם חברים לא הרבה ממש
אבל כאילו אני צריך לנסוע ב2 לעבודה
וה"כוס" האחרונה שלי הייתה ב00:30 בערך
זה מספיק זמן שירד האלכוהל כדי שלא ישללו לי?

אתם מלחיצים אותי מאוד עכשיו
שתיתי אתמול עם חברים לא הרבה ממש
אבל כאילו אני צריך לנסוע ב2 לעבודה
וה"כוס" האחרונה שלי הייתה ב00:30 בערך
זה מספיק זמן שירד האלכוהל כדי שלא ישללו לי?
2 בצהריים? מן הסתם שזה בסדר

• פותח/ת השרשור
5שעות זה לא מספיק זמן לנוח? בנאדם נגיד שותה כוס אחרונה ב 1 הוא יוכל לנהוג ב 6 ולעבור בדיקת ינשוף בוודאות?
אחרי כמובן 5-כוסות וודקה רדבול.

5שעות זה לא מספיק זמן לנוח? בנאדם נגיד שותה כוס אחרונה ב 1 הוא יוכל לנהוג ב 6 ולעבור בדיקת ינשוף בוודאות?
אחרי כמובן 5-כוסות וודקה רדבול.
אף אחד כאן לא יגיד לך בוודאות, אלא אם כן למישהו קרה בדיוק המקרה שאתה מתאר. יש לך כאן דוגמאות של מקרים שקרו, תחליט...
אגב לדעתי אחרי חמש כוסות וודקה רדבול, כשחצי מהכוס זה וודקה, אני לא בטוח שאחרי 5 שעות בנאדם יעבור בדיקה, אבל זה רק תחושה שלי...
אה ועוד משהו, יש לי חבר טוב שאוהב לצאת למועדונים. הוא חשב על הדברים האלה כמוך, כלומר מפסיק לשתות כמה שעות לפני שהוא נוסע הביתה וכו... אבל הוא לא ממש חשב על איך הוא נוהג במצב הזה, ובשנתיים שיש לו רשיון הוא עשה שתי תאונות והוריד 3 רכבים מהכביש (למזלו הוא בריא ושלם). אז אלה דברים לדעתי שעדיף לחשוב עליהם לפני הינשוף

אל תנסה בכלל, זה לא שווה את הסיכון.
וזה לא העניין של השלילה, זה העניין ש'לפי חישוב X האלכוהול אמור לצאת מהמערכת ואני לא אתפס בינשוף' אלא עניין
של וואלה אתה חושב שכבר אין השפעה עולה לכביש ומסכן חיי אדם.
לא חסרים פתרונות אחרים.

זה לא רק כמות האלכוהול, זה גם כמה אכלת לפני
אוכל עוזר לספוג אלכוהול, אני אישית אכלתי 800 גרם סטייק ושתיתי ליטר בירה
עשו לי בדיקה ישר אחרי שיצאתי והכל יצא תקין
לעומת זאת בן דוד שלי שתה שליש על בטן ריקה וקיבל שלילה.

אם אתה רוצה להיות בטוח כמעט בכל יציאה ממועדון/פאב יש שוטרים,
הם מחויבים לעשות לך ינשוף אם אתה מבקש לוודא לפני נהיגה, פשוט תיגש לשוטר תעשה את הבדיקה ותעשה שיקולים.

• פותח/ת השרשור
שורה תחתונה הדרכים להוריד תאלכוהול מהר מהגוף זה לשתות הרבה מים ולאכול אחרי ששותים?
ושוב 5שעות לנוח אחרי ששותים 5-6כוסות כמו שאמרתי
זה מספיק בישביל לעבור בדיקת ינשוף לדעתכם?

שורה תחתונה הדרכים להוריד תאלכוהול מהר מהגוף זה לשתות הרבה מים ולאכול אחרי ששותים?
ושוב 5שעות לנוח אחרי ששותים 5-6כוסות כמו שאמרתי
זה מספיק בישביל לעבור בדיקת ינשוף לדעתכם?
חי בסרט
5-6 כוסות יהיה לך בדם לא רק כל הלילה אלא גם חלק יפה מהיום.
אם יתפסו אותך יזיינו לך את התחת-תיק פלילי, הרכב שלך ישב במגרש חודש(ואתה תשלם כמובן), קנס, הליך משפטי וכאב ראש לא קטן.
אני מניח שלא אכפת לך להתרסק בעץ ולקחת איתך עוד אנשים ככה שעל זה אני לא מדבר כבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית