ייעוץ עלייה בכח זמן חיטוב

Mister_Big

משתמש מתחיל
250
1
נק' מוניטין:
10,088
250
1
האם אפשרי לעלות בכח בזמן חיטוב וגרעון קלורי ?

האם כדאי לבצע תוכניות כמו SS או 5X5 בחיטוב כשעלייה במשקלים אם בכלל תהייה תהייה מזערית או שעדיף לבצע תוכנית כמו AB ?

במידה ובכל זאת בוחרים לבצע תכונית כח ובהתחשב בכך שסקוואט הוא מרכיב עקרי בכל תוכנית כזו כיצד אם בכלל משלבים אירובי כשאין אפשרות להפריד בין זמני האימונים (לבצע אימון אירובי בנפרד ) ?

קשה לעלות בכח,
ולא מומלץ לעשות תוכניות כגון SS, כי קשה להתאושש מאימונים בסגנון עם גרעון קלורי.

אני היתי עושה AB או FBW, אתה יכול לראות תוכניות לדוג' לחיטוב בקילוגרם.

הצלחתי לעלות בכוח בתכנית ABCXABCX על 90 גרם פחמימה ליום 1900 קלוריות תוך ירידה של 10 קילו במשקל גוף..
אז מניסיון אישי הייתי אומר שכן אבל זה לגמרי תלוי בגנטיקה שלך

בחיטוב האחרון שלי עשיתי סוג של SS ועליתי במשקלים דרסטית בעיקר ברגליים.
מה שכן הייתי עושה גם דיי הרבה אירובי וזה פגע לי בהתאוששות ממש, לפעמים גם הייתי מוותר על האירובי ופשוט נתקעתי גם במשקל. בגדול אי אפשר לרקוד על 2 החתונות בו זמנית, הכל אבל תלוי ברמות התאוששות והרצון שלך.
קח בחשבון שבחיטוב הרבה יותר קל גם להיפצע במיוחד מאימוני כוח מאשר בכל תקופה אחרת, אני הייתי מתרכז בחיטוב ואז כבר לאחר מכן עושה את אחת מהתוכניות שהזכרת כך שהיא תהיה אידיאלית וגם מה שתעלה בחיטוב תעלה בחצי הזמן במסה (או כל מה שנגזר מכך),
בהצלחה.

היחידים שיכולים לעלות כח תוך כדי הורדה במשקל , הם מתחילים (מבחינת אימוני כח ) .
האם יש בעיה להתאמן בצורה כזאת בחיטוב , אני חושב שמיותר .
לדעתי הכי טוב לעשות 2 אימונים קלים בשביל הפאמפ ואימון אחד כבד בהעמסה .
גם בלי קשר לחיטוב , אם אתה מתאמן מתקדם אין גם סיכוי שתיהיה יותר חזק כשאתה שוקל פחות .

היחידים שיכולים לעלות כח תוך כדי הורדה במשקל , הם מתחילים (מבחינת אימוני כח ) .
האם יש בעיה להתאמן בצורה כזאת בחיטוב , אני חושב שמיותר .
לדעתי הכי טוב לעשות 2 אימונים קלים בשביל הפאמפ ואימון אחד כבד בהעמסה .
גם בלי קשר לחיטוב , אם אתה מתאמן מתקדם אין גם סיכוי שתיהיה יותר חזק כשאתה שוקל פחות .

איך אתה מגדיר מתקדם, עלייתי מ200 ל215 DEADLIFT בחיטוב על 90 גרם פחמימה ו1900 קלוריות
וירידה של 10 קילו במשך חודשיים בערך והתאמנתי בתכנית ABC פעמיים בשבוע כל סט לכשל 25-33 סטים לאימון ( כן אני יודע שזה טיפשי מאד ) אני מאמין שאם תכנית לכוח סטייל MADCOW הייתי יכול לעלות עוד יותר

נערך לאחרונה:
איך אתה מגדיר מתקדם עלייתי מ200 ל215 DEADLIFT בחיטוב על 90 גרם פחמימה ו1900 קלוריות
וירידה של 10 קילו במשך חודשיים בערך

כל הכבוד , כנראה אתה עדיין מתחיל/בינוני (כמו כולנו ) .
אגב עם עלית 15 קילו בבדדליפט ,גם אם היית אוכל כמו שצריך זה עדיין היה מצביע על כך שאתה לא מתקדם .

איך אתה מגדיר מתקדם, עלייתי מ200 ל215 DEADLIFT בחיטוב על 90 גרם פחמימה ו1900 קלוריות
וירידה של 10 קילו במשך חודשיים בערך והתאמנתי בתכנית ABC פעמיים בשבוע כל סט לכשל 25-33 סטים לאימון ( כן אני יודע שזה טיפשי מאד ) אני מאמין שאם תכנית לכוח סטייל MADCOW הייתי יכול לעלות עוד יותר

א) יש חוק בפורום. כשמדברים על משקלים, צריך להראות סרטון.
ב) רמת המתאמן מוגדרת כאן:
http://www.kilogram.co.il/1113/מושגים-בסיסיים-בתכנון-אימונים/

כדי לחסוך לך: "רמת המתאמן לא תלויה בשום צורה בכמה המתאמן חזק, גדול או מהיר אלא ביכולת ההסתגלות שלו בלבד."

היום התחלתי מאזן נטרלי בשביל לצאת מהחיטוב ואני עדיין שוקל איזה תכנית לעשות במאסה
יש הצעות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית