הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סינטול: מה, כמה, למה, איך? ( by Aviad Barak)

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך

Tom

משתמש משקיע
7,980
6,250
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,204
7,980
6,250
Home sweet home ;)
לסינטול יצא שם רע בעיקר עקב משתמשים מגוכחים שפשוט רצו להראות מרשימים מבלי באמת לעשות כלום.

רוב התמונות שרצות ברשת על זרועות מגוחכות מסינטול הן למעשה לא נכונות ולא מציגות תוצאות אמיתיות של סינטול.

IMG_20141129_001419.jpg

רוב השרירים המגוחכים שאתם נתקלים בהם ואנשים ישר צועקים סינטול, הם לא תוצרת של סינטול אלא בעיקר שתלים מגוחכים ולא פרופורציונליים. סינטול לא יכול לגרום לכזה מראה!לסינטול אין את היכולת למלא את השריר בכזו כמות.

אז מה זה סינטול בכלל?

סינטול או SEO (קיצור של שמן מגדיל מקומית) הומצא בשלהי 1996 ע"י כריס קלארק. למעשה זמן קצר לאחר יציאת החומר לשוק כריס קלארק נתבע ע"י בריסטול מאיירס שהיו בעלי הזכויות על מוצר אחר בשם סינטול. מהר מאוד השם שונה ל- פאמפ אנד פואז אך השם סינטול כבר הספיק לדבוק במוצר.
עד היום פאמפ אנד פואז הוא אחד הסינטולים הנמכרים ביותר אך לאו דווקא הטוב ביותר.דוגמא טובה תהיה סינטרול שלמעשה עולה על המקור (גם במכירות נכון להיום) ומיוצר ע"י חברת תרופות ממשית מה שמבטיח סטריליות ואיכות ללא הבדלים בין בקבוק לבקבוק. סינטרול בניגוד לשאר החברות ניתן להזרקה גם ע"י שימוש במחטים דקים מאוד כגון 28G מה שמאוד עוזר, מה גם שהם משתמשים ביותר סיליקה מחברות אחרות, דבר שעוזר לשמור על התוצאה.
אז איך משתמשים ? לאיזה מטרות?
אז למעשה ניתן להשתמש בתרכיב לשתי מטרות עיקריות.
1. הגדלת נפח השריר
2. עיצוב השריר (בעיקר נקודות מתות והדגשת פיקים)
אני לא ממליץ לאף אדם שלא באמת יודע להתעסק ולא בעל טכניקת הזרקה מעולה לבצע את הפרקטיקה על עצמו!! אתה עלולים להסתכן בהצטלקות תמידית של השריר!

הגדלת נפח השריר

הרעיון הוא די פשוט - המטרה היא בעצם להרחיב את החיתולית (פאציה) של השריר. ניתן לתאר זאת כהחדרת בלון אוויר בין סיבי השריר.
השמן מרחיב את הפאציה של השריר ונותן מקום לשריר חדש לגדול באותו רווח. למעשה השמן נעלם לחלוטין לאחר כ-3 חודשים מן השריר וניתן לראות זאת בבדיקות אולטראסאונד. האמירה הזו שסינטול אינו שריר אמיתי היא פסולה מהיסוד.
משתמשים בסינטול שערכו צילום שריר לאחר שנת שימוש גילו כי כל החלל התמלא בסיבי שריר חדשים ולא נצפה זכר לשמן.

איך עושים את זה וכמה בערך ניתן להרחיב?

אני לא אכנס לזה לעומק כי זה כבר מוגזם. אבל בגדול הרעיון בסינטול הוא לתת פרופורציות במקומות מתים או קשים יותר לגדילה.
המחשבה של משתמש שניתןלגדול כ-10 ס"מ ביד באמצעות סינטול היא טעות מרה. אך במידה ואדם מסויים בעל חזה גדול כך שנדרשת תוספת של 2-3 ס"מ בהיקף הבייספס להשלמת פרופורציה, בהחלט ניתן לומר שסינטול יכול מאוד לעזור לו.
יש להבין גם כי לכל אחד המגבלה שלו בגדילה גם באמצעות סינטול, לכל אדם (או שריר) קיבולת שונה. לפיכך, תידרש התאמת מינון עפ"י אותה הקיבולת.

דוגמא לשימוש בסינטול להגדלת הבייספס:

10 ימים ראשונים - 1CC לכל ראש של הבייספ - פעם ביום.יש לנו בכל יד שני ראשים של בייספ , בהנחה שלכולנו יש שתי ידיים פה זה 4CC ליום. כלומר 40CC ל10 ימים הראשונים.

10 ימים לאחר מכן - 2CC לכל ראש של הבייספ (או לראש אחד תלוי ברצון של המשתמש) - פעם ביום.
8CC ליום - עוד 80CC ל10 ימים.

10 ימים לאחר מכן - 3CC באותו אופן.

12CC ליום - עוד 120CC ל10 ימים.

סה"כ כ240CC ל30 יום רק לבייספ!זו כמובן רק דוגמא - יש מלא דרכים וצריך גם להתאים לכל אחד בהתאם לדרישות.

דוגמא לסייקל סינטול רק למטרות של הדגשה (לא גדילה):
במקרים כאלה זה יותר פשוט. עליך להזריק רק בנקודה שאותה אתה מעוניין להדגיש כ1CC כל יום או כל יום אחר עד שתשיג את התוצאה הרצויה.

דגשים:

• מומלץ לתת את הזריקה זמן קצר לפני אימון ולאחר מכן לגשת ולפמפם קצת משקלים קלים ובכך להרחיב עוד יותר את הפאציה ולהזרים דם לאזור.

• חובה לעסות טוב טוב את האזור ולוודא כי לא נשארת גולה! הישארות של גולה תגרום לצלקת שריר.
  • על ההזרקה להיות איטית במיוחד.
(פוסט אינפורמטיבי בלבד! אחריות לשימוש בסינטול היא על המשתמש בלבד)

נערך לאחרונה:
הרעיון הוא די פשוט - המטרה היא בעצם להרחיב את החיתולית (פאציה) של השריר. ניתן לתאר זאת כהחדרת בלון אוויר בין סיבי השריר.
השמן מרחיב את הפאציה של השריר ונותן מקום לשריר חדש לגדול באותו רווח. למעשה השמן נעלם לחלוטין לאחר כ-3 חודשים מן השריר וניתן לראות זאת בבדיקות אולטראסאונד. האמירה הזו שסינטול אינו שריר אמיתי היא פסולה מהיסוד.
משתמשים בסינטול שערכו צילום שריר לאחר שנת שימוש גילו כי כל החלל התמלא בסיבי שריר חדשים ולא נצפה זכר לשמן.

הוכחה?

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שאין.
אני חושב שסביר שזה קשור בכך שאתה מהיר תפיסה וחד....
ביקשת הוכחה ל...
הבנת בעצמך שהחסרת נתונים...
הבנת במהירות ובחדות שלא ניתן לספק לכך הוכחה...

אני חושב שסביר שזה קשור בכך שאתה מהיר תפיסה וחד....
ביקשת הוכחה ל...
הבנת בעצמך שהחסרת נתונים...
הבנת במהירות ובחדות שלא ניתן לספק לכך הוכחה...

ביקשתי הוכחה בדיוק למה שציטטתי. כתוב שם שהשמן נעלם תוך 3 חודשים, ונוצרים במקומו סיבי שריר חדשים.

• פותח/ת השרשור
צ
ביקשתי הוכחה בדיוק למה שציטטתי. כתוב שם שהשמן נעלם תוך 3 חודשים, ונוצרים במקומו סיבי שריר חדשים.
"...משתמשים בסינטול שערכו צילום שריר לאחר שנת שימוש גילו כי כל החלל התמלא בסיבי שריר חדשים ולא נצפה זכר לשמן"

צ

"...משתמשים בסינטול שערכו צילום שריר לאחר שנת שימוש גילו כי כל החלל התמלא בסיבי שריר חדשים ולא נצפה זכר לשמן"

מצידי שיהיה כתוב שמשתמשים בסינטול ראו את ארבעת פרשי האפוקליפסה. איפה התיעוד?

• פותח/ת השרשור
יפה, אני שמח שהבהרנו את המשמעות של הבקשה המקורית שלי.
אני אציג סימוכין (אעפ"י שאינני חתום על המידע בפוסט) אם אתה תציג הסבר מניח את הדעת השולל את הטענה.

אני אציג סימוכין (אעפ"י שאינני חתום על המידע בפוסט) אם אתה תציג הסבר מניח את הדעת השולל את הטענה.

למה נראה לך שאני צריך לשלול טענה כלשהי? לא אני כתבתי מאמר הטוען שריבוי סיבי שריר אפשרי. ולא משנה לי אם אתה תציג סימוכין או כותב המאמר.

• פותח/ת השרשור
למה נראה לך שאני צריך לשלול טענה כלשהי? לא אני כתבתי מאמר הטוען שריבוי סיבי שריר אפשרי. ולא משנה לי אם אתה תציג סימוכין או כותב המאמר.
אז יספק אותך סימוכין לכך שהיפרפלסית שריר אפשרית?

• פותח/ת השרשור
יספק אותי סימוכין בדיוק למה שכתוב במאמר, בחלק שציטטתי.
לגבי הקשר בין ריבוי סיבי שריר לסינטול אשאיר לכותב המאמר להציג סימוכין.

קבצים מצורפים

• Hyperplasia_Bodybuilders_AAS.pdf
    1.3 MB · צפיות: 185
  • Hyperplasia_Powerlifter_AAS.pdf
    KB 603.9 · צפיות: 189
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית