מידע סינטול: מה, כמה, למה, איך? ( by Aviad Barak)

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך

Tom

משתמש משקיע
7,980
6,250
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,204
7,980
6,250
Home sweet home ;)
לסינטול יצא שם רע בעיקר עקב משתמשים מגוכחים שפשוט רצו להראות מרשימים מבלי באמת לעשות כלום.

רוב התמונות שרצות ברשת על זרועות מגוחכות מסינטול הן למעשה לא נכונות ולא מציגות תוצאות אמיתיות של סינטול.

IMG_20141129_001419.jpg

רוב השרירים המגוחכים שאתם נתקלים בהם ואנשים ישר צועקים סינטול, הם לא תוצרת של סינטול אלא בעיקר שתלים מגוחכים ולא פרופורציונליים. סינטול לא יכול לגרום לכזה מראה!לסינטול אין את היכולת למלא את השריר בכזו כמות.

אז מה זה סינטול בכלל?

סינטול או SEO (קיצור של שמן מגדיל מקומית) הומצא בשלהי 1996 ע"י כריס קלארק. למעשה זמן קצר לאחר יציאת החומר לשוק כריס קלארק נתבע ע"י בריסטול מאיירס שהיו בעלי הזכויות על מוצר אחר בשם סינטול. מהר מאוד השם שונה ל- פאמפ אנד פואז אך השם סינטול כבר הספיק לדבוק במוצר.
עד היום פאמפ אנד פואז הוא אחד הסינטולים הנמכרים ביותר אך לאו דווקא הטוב ביותר.דוגמא טובה תהיה סינטרול שלמעשה עולה על המקור (גם במכירות נכון להיום) ומיוצר ע"י חברת תרופות ממשית מה שמבטיח סטריליות ואיכות ללא הבדלים בין בקבוק לבקבוק. סינטרול בניגוד לשאר החברות ניתן להזרקה גם ע"י שימוש במחטים דקים מאוד כגון 28G מה שמאוד עוזר, מה גם שהם משתמשים ביותר סיליקה מחברות אחרות, דבר שעוזר לשמור על התוצאה.
אז איך משתמשים ? לאיזה מטרות?
אז למעשה ניתן להשתמש בתרכיב לשתי מטרות עיקריות.
1. הגדלת נפח השריר
2. עיצוב השריר (בעיקר נקודות מתות והדגשת פיקים)
אני לא ממליץ לאף אדם שלא באמת יודע להתעסק ולא בעל טכניקת הזרקה מעולה לבצע את הפרקטיקה על עצמו!! אתה עלולים להסתכן בהצטלקות תמידית של השריר!

הגדלת נפח השריר

הרעיון הוא די פשוט - המטרה היא בעצם להרחיב את החיתולית (פאציה) של השריר. ניתן לתאר זאת כהחדרת בלון אוויר בין סיבי השריר.
השמן מרחיב את הפאציה של השריר ונותן מקום לשריר חדש לגדול באותו רווח. למעשה השמן נעלם לחלוטין לאחר כ-3 חודשים מן השריר וניתן לראות זאת בבדיקות אולטראסאונד. האמירה הזו שסינטול אינו שריר אמיתי היא פסולה מהיסוד.
משתמשים בסינטול שערכו צילום שריר לאחר שנת שימוש גילו כי כל החלל התמלא בסיבי שריר חדשים ולא נצפה זכר לשמן.

איך עושים את זה וכמה בערך ניתן להרחיב?

אני לא אכנס לזה לעומק כי זה כבר מוגזם. אבל בגדול הרעיון בסינטול הוא לתת פרופורציות במקומות מתים או קשים יותר לגדילה.
המחשבה של משתמש שניתןלגדול כ-10 ס"מ ביד באמצעות סינטול היא טעות מרה. אך במידה ואדם מסויים בעל חזה גדול כך שנדרשת תוספת של 2-3 ס"מ בהיקף הבייספס להשלמת פרופורציה, בהחלט ניתן לומר שסינטול יכול מאוד לעזור לו.
יש להבין גם כי לכל אחד המגבלה שלו בגדילה גם באמצעות סינטול, לכל אדם (או שריר) קיבולת שונה. לפיכך, תידרש התאמת מינון עפ"י אותה הקיבולת.

דוגמא לשימוש בסינטול להגדלת הבייספס:

10 ימים ראשונים - 1CC לכל ראש של הבייספ - פעם ביום.יש לנו בכל יד שני ראשים של בייספ , בהנחה שלכולנו יש שתי ידיים פה זה 4CC ליום. כלומר 40CC ל10 ימים הראשונים.

10 ימים לאחר מכן - 2CC לכל ראש של הבייספ (או לראש אחד תלוי ברצון של המשתמש) - פעם ביום.
8CC ליום - עוד 80CC ל10 ימים.

10 ימים לאחר מכן - 3CC באותו אופן.

12CC ליום - עוד 120CC ל10 ימים.

סה"כ כ240CC ל30 יום רק לבייספ!זו כמובן רק דוגמא - יש מלא דרכים וצריך גם להתאים לכל אחד בהתאם לדרישות.

דוגמא לסייקל סינטול רק למטרות של הדגשה (לא גדילה):
במקרים כאלה זה יותר פשוט. עליך להזריק רק בנקודה שאותה אתה מעוניין להדגיש כ1CC כל יום או כל יום אחר עד שתשיג את התוצאה הרצויה.

דגשים:

• מומלץ לתת את הזריקה זמן קצר לפני אימון ולאחר מכן לגשת ולפמפם קצת משקלים קלים ובכך להרחיב עוד יותר את הפאציה ולהזרים דם לאזור.

• חובה לעסות טוב טוב את האזור ולוודא כי לא נשארת גולה! הישארות של גולה תגרום לצלקת שריר.
  • על ההזרקה להיות איטית במיוחד.
(פוסט אינפורמטיבי בלבד! אחריות לשימוש בסינטול היא על המשתמש בלבד)

נערך לאחרונה:
כי קראתי אותם.

Since there were equally
well-trained subjects with fewer than normal fiber numbers, we
interpret this finding to be due to genetic endowment rather
than to training-induced hyperplasia.

The results of this study show that there are large
differences in fiber numbers in biceps brachii in human
subjects and that despite extremely large differences in
muscle size, a group of bodybuilders possess the same
number of muscle fibers as a group of untrained controls.

It can be seen that
although some of the elite bodybuilders possess a higher
than average number of fibers, there are a number of
untrained control subjects with just as many fibers.

The massive arm size of the elite group is
thus partially the result of larger muscle fibers as well as
being partially due to superior fiber numbers. Since the
intermediate group was equally trained, we do not interpret
such differences to be due to training-induced hyperplasia
but rather to genetic endowment. It is apparent
from the present data that wide variations occur in fiber
numbers in biceps among the general population Although
it is the size of the individual fibers that is the
main determinant of muscle size, it is reasonable to
expect the bodybuilder who has inherited a large number
of fibers to have a greater potential than the bodybuilder
who inherits fewer fibers than normal.

• פותח/ת השרשור
אנחנו כבר בנקודה בה שנינו משוכנעים שהצגתי סימוכין לכך ששימוש ב-AAS עלול להביא להיפרפלסית שריר.
שנינו גם משוכנעים שמתיחה זמנית (Intermittent) של סיבי השריר, כמו זאת המתקבלת באמצעות סינטול תעצב את השריר באופן שאינו אפשרי אחרת.
עכשיו קל להסתפק בציטוטים שהצגת מתוך בסימוכין שהעברתי בצירוף העובדות הידועות בנוגע לסינטול ולהשתכנע בכך שהאפשרות שניתן בצורה שאינה בלתי סבירה להשתמש בסינטול למטרת היפרפלסיה אפשרית.

אנחנו כבר בנקודה בה שנינו משוכנעים שהצגתי סימוכין לכך ששימוש ב-AAS עלול להביא להיפרפלסית שריר.

לא אנחנו לא. אני לא רואה איך הסקת את זה ממה שכתוב.

שנינו גם משוכנעים שמתיחה זמנית (Intermittent) של סיבי השריר, כמו זאת המתקבלת באמצעות סינטול תעצב את השריר באופן שאינו אפשרי אחרת.

לא רלוונטי.

עכשיו קל להסתפק בציטוטים שהצגת מתוך בסימוכין שהעברתי בצירוף העובדות הידועות בנוגע לסינטול ולהשתכנע בכך שהאפשרות שניתן בצורה שאינה בלתי סבירה להשתמש בסינטול למטרת היפרפלסיה אפשרית.

לא. ואנחנו לא כאן כדי להגיד שההסתברות לכך שזה אפשרי היא לא אפס. אני מצפה לתיעוד של התופעה אצל משתמשי סינטול.

תמחק את כל מה שעלול להיות ולא בלתי סביר. אנחנו לא בפקולטה לביולוגיה כאן, ואנחנו לא צריכים לשקר את דרכנו למימון.

• פותח/ת השרשור
[QUOTE="coldfire, post: 792219, mem
לא. ואנחנו לא כאן כדי להגיד שההסתברות לכך שזה אפשרי היא לא אפס. אני מצפה לתיעוד של התופעה אצל משתמשי סינטול.

תמחק את כל מה שעלול להיות ולא בלתי סביר. אנחנו לא בפקולטה לביולוגיה כאן, ואנחנו לא צריכים לשקר את דרכנו למימון.[/QUOTE]
המממ... את מידת ה"עלול להיות ולא בלתי סביר" יחליט כל קורא פוסט עבור עצמו.
אנחנו בהחלט לא בפקולטה לביולוגיה ולא נשקר את דרכינו למימון...
עיצוב שריר באמצעות סינטול הוא מאוד רלוונטי, בוודאי אם יצא לך לראות מבנה שריר של משתמש סינטול זמן ממושך לאחר השימוש (כלומר לאחר עזיבת הסינטול את האתר. האם זה לא שריר? (כמובן שכן). האם השמן אינו נוטש את איזור ההזרקה? (בוודאי שנוטש). האם היפרפלסית שריר התרחשה? (לא בלתי סביר, לפחות עפ"י 2 המחקרים).
ז"א שאנחנו כרגע לא בוחנים האם ההיפותיזה סבירה (טענת מאמר) אלא מתווכחים עד כמה היא סבירה...

עיצוב שריר באמצעות סינטול הוא מאוד רלוונטי, בוודאי אם יצא לך לראות מבנה שריר של משתמש סינטול זמן ממושך לאחר השימוש (כלומר לאחר עזיבת הסינטול את האתר. האם זה לא שריר? (כמובן שכן). האם השמן אינו נוטש את איזור ההזרקה? (בוודאי שנוטש). האם היפרפלסית שריר התרחשה? (לא בלתי סביר, לפחות עפ"י 2 המחקרים).
ז"א שאנחנו כרגע לא בוחנים האם ההיפותיזה סבירה (טענת מאמר) אלא מתווכחים עד כמה היא סבירה...

אם תמשיך להתעקש על זה שהמחקרים תומכים בזה, זה לא יהפוך לנכון. אני לא יודע תוך כמה זמן סינטול נוטש את איזור ההזרקה, ואני לא מבין את הקשר בין האם זה שריר או לא והאם התרחשה היפרפלסיה. לא מעניין אותי אם זה סביר או לא, אני סה״כ רוצה לראות גיבוי למאמר שנכתב בפורום lbs שטוען שזה אכן קרה.

• פותח/ת השרשור
אם תמשיך להתעקש על זה שהמחקרים תומכים בזה, זה לא יהפוך לנכון. אני לא יודע תוך כמה זמן סינטול נוטש את איזור ההזרקה, ואני לא מבין את הקשר בין האם זה שריר או לא והאם התרחשה היפרפלסיה. לא מעניין אותי אם זה סביר או לא, אני סה״כ רוצה לראות גיבוי למאמר שנכתב בפורום lbs שטוען שזה אכן קרה.
אפשר להעלות את הבקשה להרבה מאוד אמירות בהרבה מאוד פוסטים. אם הכותב ירצה לצרף את כל הסימוכין שלו הוא יעשה זאת ואם לא אז לא.
רגע @Tom אתה מסנטל אחי?
לא עחי. מה זה קשור?

תודה רבה על המידע.
@coldfire לא מכיר אותך באופן אישי, אבל מצורת הכתיבה שלך מתפרשת נימה גסה וחסרת הודיה.
לא ברור למה אתה תופר פה 16 הודעות על התנצחות קטנונית על פרט מידע (חשוב ככל שיהיה, אבל לא איזה פרינציפ פתאלי) - אם הייתי חייב לנחש ששורש הביקורת מתחיל קצת מעבר לפוסט המפורסם המצורף בהודעה הראשונה. בכל מקרה, בעיניי יש מספר דרכים להביע סקפטיות - אתה בוחר בדרך המעאפנה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על המידע.
@coldfire לא מכיר אותך באופן אישי, אבל מצורת הכתיבה שלך מתפרשת נימה גסה וחסרת הודיה.
לא ברור למה אתה תופר פה 16 הודעות על התנצחות קטנונית על פרט מידע (חשוב ככל שיהיה, אבל לא איזה פרינציפ פתאלי) - אם הייתי חייב לנחש ששורש הביקורת מתחיל קצת מעבר לפוסט המפורסם המצורף בהודעה הראשונה. בכל מקרה, בעיניי יש מספר דרכים להביע סקפטיות - אתה בוחר בדרך המעאפנה.
ראשית תודה.
אני לא בטוח שיש שורש ביקורת שמתחיל מעבר לפוסט. למרבית הפוסטים האינפורמטיביים שהעליתי יש סימוכין מלא. @coldfire הקשה ועשה את זה בצורה מוצלחת וממוקדת. הסגנון לא כ"כ חשוב לי, אני משוכנע שאין כוונה רעה ובכל אופן אני מסתדר עם סיגנון ויכוח שכזה לא רע...😃
לכל מי שעוקב אחר התפתחות השימוש בסינטול ברור ששריר שעבר סינטול וביחוד במינונים גבוהים לעולם לא ישוב למבנה טרם השימוש. בין אפ מעורבת היפרפלסיה ובין אם לאו אין לכך תשובה חותכת והוכחות מוצקות.

תודה רבה על המידע.

לא יודע איפה אתה רואה פה גסות רוח. כל התגובות הן לגופו של עניין ואין כאן שום דבר אישי נגד @Tom . כמו שאתה רואה, הוא מבין את זה, ואתה לא. למען הסר ספק, אין לי שום דבר אישי נגדו. אני מחבב את הבחור (באופן וירטואלי 😆, עדיין לא נפגשנו) והסיבה שאני מנהל את הדיון הזה איתו היא כי אני יודע שהוא יענה לעניין. הניחוש שלך שגוי.

לקרוא את התגובות את של קולדפלייר זה כמו להאזין למוזיקה של ציקובסקי, הטרלה משובחת בהחלט.

תמשיך להיות גבר מאחורי המסך, זו האפשרות היחידה שלך להרגיש גבר.

פנים מול פנים אתה מרכין ראש וממשיך ללכת כדי לא להתסכל לי בעיניים.

תמשיך להיות גבר מאחורי המסך, זו האפשרות היחידה שלך להרגיש גבר.

פנים מול פנים אתה מרכין ראש וממשיך ללכת כדי לא להתסכל לי בעיניים.

כי אתה כזה גדול ומפחיד?

קח תמונה של חתול, אולי זה יגרום לך להרגיש יותר טוב.

playful-kitten-6683.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית