הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סינטול: מה, כמה, למה, איך? ( by Aviad Barak)

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך

Tom

משתמש משקיע
7,980
6,250
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,204
7,980
6,250
Home sweet home ;)
לסינטול יצא שם רע בעיקר עקב משתמשים מגוכחים שפשוט רצו להראות מרשימים מבלי באמת לעשות כלום.

רוב התמונות שרצות ברשת על זרועות מגוחכות מסינטול הן למעשה לא נכונות ולא מציגות תוצאות אמיתיות של סינטול.

IMG_20141129_001419.jpg

רוב השרירים המגוחכים שאתם נתקלים בהם ואנשים ישר צועקים סינטול, הם לא תוצרת של סינטול אלא בעיקר שתלים מגוחכים ולא פרופורציונליים. סינטול לא יכול לגרום לכזה מראה!לסינטול אין את היכולת למלא את השריר בכזו כמות.

אז מה זה סינטול בכלל?

סינטול או SEO (קיצור של שמן מגדיל מקומית) הומצא בשלהי 1996 ע"י כריס קלארק. למעשה זמן קצר לאחר יציאת החומר לשוק כריס קלארק נתבע ע"י בריסטול מאיירס שהיו בעלי הזכויות על מוצר אחר בשם סינטול. מהר מאוד השם שונה ל- פאמפ אנד פואז אך השם סינטול כבר הספיק לדבוק במוצר.
עד היום פאמפ אנד פואז הוא אחד הסינטולים הנמכרים ביותר אך לאו דווקא הטוב ביותר.דוגמא טובה תהיה סינטרול שלמעשה עולה על המקור (גם במכירות נכון להיום) ומיוצר ע"י חברת תרופות ממשית מה שמבטיח סטריליות ואיכות ללא הבדלים בין בקבוק לבקבוק. סינטרול בניגוד לשאר החברות ניתן להזרקה גם ע"י שימוש במחטים דקים מאוד כגון 28G מה שמאוד עוזר, מה גם שהם משתמשים ביותר סיליקה מחברות אחרות, דבר שעוזר לשמור על התוצאה.
אז איך משתמשים ? לאיזה מטרות?
אז למעשה ניתן להשתמש בתרכיב לשתי מטרות עיקריות.
1. הגדלת נפח השריר
2. עיצוב השריר (בעיקר נקודות מתות והדגשת פיקים)
אני לא ממליץ לאף אדם שלא באמת יודע להתעסק ולא בעל טכניקת הזרקה מעולה לבצע את הפרקטיקה על עצמו!! אתה עלולים להסתכן בהצטלקות תמידית של השריר!

הגדלת נפח השריר

הרעיון הוא די פשוט - המטרה היא בעצם להרחיב את החיתולית (פאציה) של השריר. ניתן לתאר זאת כהחדרת בלון אוויר בין סיבי השריר.
השמן מרחיב את הפאציה של השריר ונותן מקום לשריר חדש לגדול באותו רווח. למעשה השמן נעלם לחלוטין לאחר כ-3 חודשים מן השריר וניתן לראות זאת בבדיקות אולטראסאונד. האמירה הזו שסינטול אינו שריר אמיתי היא פסולה מהיסוד.
משתמשים בסינטול שערכו צילום שריר לאחר שנת שימוש גילו כי כל החלל התמלא בסיבי שריר חדשים ולא נצפה זכר לשמן.

איך עושים את זה וכמה בערך ניתן להרחיב?

אני לא אכנס לזה לעומק כי זה כבר מוגזם. אבל בגדול הרעיון בסינטול הוא לתת פרופורציות במקומות מתים או קשים יותר לגדילה.
המחשבה של משתמש שניתןלגדול כ-10 ס"מ ביד באמצעות סינטול היא טעות מרה. אך במידה ואדם מסויים בעל חזה גדול כך שנדרשת תוספת של 2-3 ס"מ בהיקף הבייספס להשלמת פרופורציה, בהחלט ניתן לומר שסינטול יכול מאוד לעזור לו.
יש להבין גם כי לכל אחד המגבלה שלו בגדילה גם באמצעות סינטול, לכל אדם (או שריר) קיבולת שונה. לפיכך, תידרש התאמת מינון עפ"י אותה הקיבולת.

דוגמא לשימוש בסינטול להגדלת הבייספס:

10 ימים ראשונים - 1CC לכל ראש של הבייספ - פעם ביום.יש לנו בכל יד שני ראשים של בייספ , בהנחה שלכולנו יש שתי ידיים פה זה 4CC ליום. כלומר 40CC ל10 ימים הראשונים.

10 ימים לאחר מכן - 2CC לכל ראש של הבייספ (או לראש אחד תלוי ברצון של המשתמש) - פעם ביום.
8CC ליום - עוד 80CC ל10 ימים.

10 ימים לאחר מכן - 3CC באותו אופן.

12CC ליום - עוד 120CC ל10 ימים.

סה"כ כ240CC ל30 יום רק לבייספ!זו כמובן רק דוגמא - יש מלא דרכים וצריך גם להתאים לכל אחד בהתאם לדרישות.

דוגמא לסייקל סינטול רק למטרות של הדגשה (לא גדילה):
במקרים כאלה זה יותר פשוט. עליך להזריק רק בנקודה שאותה אתה מעוניין להדגיש כ1CC כל יום או כל יום אחר עד שתשיג את התוצאה הרצויה.

דגשים:

• מומלץ לתת את הזריקה זמן קצר לפני אימון ולאחר מכן לגשת ולפמפם קצת משקלים קלים ובכך להרחיב עוד יותר את הפאציה ולהזרים דם לאזור.

• חובה לעסות טוב טוב את האזור ולוודא כי לא נשארת גולה! הישארות של גולה תגרום לצלקת שריר.
  • על ההזרקה להיות איטית במיוחד.
(פוסט אינפורמטיבי בלבד! אחריות לשימוש בסינטול היא על המשתמש בלבד)

נערך לאחרונה:

לפני שנוכיח בוא רק נבהיר כמה דברים לצורך הדיוק:

אתה מבקש הוכחה לכך שלא ניתן למצוא זכר לשמן של סינטול באולטראסאונד?

ללא קשר להוכחה האם יש לך רעיון או תזה אחרת שעבורה אתה מבקש את ההוכחה כי היא מתנגשת עם ידע אחר או עובדות אחרות?
או שזה הוכחת צעקת שבר של אני פה ואני רוצה הכל מגובה?

לפני שנוכיח בוא רק נבהיר כמה דברים לצורך הדיוק:

אתה מבקש הוכחה לכך שלא ניתן למצוא זכר לשמן של סינטול באולטראסאונד?

ללא קשר להוכחה האם יש לך רעיון או תזה אחרת שעבורה אתה מבקש את ההוכחה כי היא מתנגשת עם ידע אחר או עובדות אחרות?
או שזה הוכחת צעקת שבר של אני פה ואני רוצה הכל מגובה?

חשבתי שהייתי די ברור. אני מבקש הוכחה שהסינטול נעלם אחרי מספר חודשים, ונוצרו סיבים חדשים במקום הזה. בדיוק מה שכתוב בפוסט עצמו. וכן, זה מתנגש עם חוסר תיעוד מוחלט פחות או יותר של ריבוי סיבי שריר אצל בני אדם.

גם לא ממש ברור לי מה הסיבה משנה. אם אתה כותב משהו, אני מניח שיש לך מקורות למה שכתבת, ולא קשה לספק אותם.

חשבתי שהייתי די ברור. אני מבקש הוכחה שהסינטול נעלם אחרי מספר חודשים, ונוצרו סיבים חדשים במקום הזה. בדיוק מה שכתוב בפוסט עצמו. וכן, זה מתנגש עם חוסר תיעוד מוחלט פחות או יותר של ריבוי סיבי שריר אצל בני אדם.

גם לא ממש ברור לי מה הסיבה משנה. אם אתה כותב משהו, אני מניח שיש לך מקורות למה שכתבת, ולא קשה לספק אותם.

לא. אתה אומר שאתה מבקש הוכחה למשהו שאתה מודע שאין גיבוי רפואי לו מלכתחילה מאחר ואלו פרקטיקות אפורות.
אז בוא לרגע נעזוב את הסמול טוק והבלבל"צ הרגיל שמתאים לדברים שמחקרים יפים להם כי אפשר לארגן מחקרים כאלו מסודרים ויפים.

ההוכחה במקרה הזה היא דווקא בהפוך על הפוך - כמה מהאיגודים ניסו להכניס בדיקות שיפסלו מתמודדים שהשתמשו בסינטול.
הדבר התברר כלא אפשרי כאשר בדקו מספר אנשים שהודו בשימוש בסינטול ולא מצאו זכר לסינטול בבדיקות אולטראסאונד וX-RAY

בנוסף, המחזיק בשיא גינס המצרי לידיים הגדולות בעולם נאלץ לעבור בדיקות כאלה לאחר הטענות שהשיא לא "כשר" עקב שימוש בסטרואידים, סינטול או שתלים - הוא נבדק גם הוא לשלילית שתלים או שימוש בסינטול ואלו לא נמצאו ואף לא שימוש בסטרואידים.

הרי שגם אנשים שמשתמשים בסטרואידים לאחר זמן מה המטבוליטים נעלמים ואין דרך גם אותם לאבחן.

לגבי ריבוי סיבי שריר - הבהרה - זה לא אומר בהכרח שזה יקרה, זה תלוי בעוד גורמים, אך משתמשי סינטול שוב שנבדקו בנסיון להכניס את הבדיקה כסקר ע"י IFBB בתחילה - לא נמצא אצלם זכר לשימוש. מן הסתם היקף היד גדל.

פלקס ווילר נטען רבות כי השתמש בסינטול שהוא הכחיש מכל וכל והסכים לכל בדיקה שירצו - הוא נבדק גם כן ולא נמצא אצלו סימנים לשימוש בסינטול, אך מבט עליו פעם והיום קצת מעלה גבה.

דבר המערכת: לא פירסמתי את הכתוב אלא בקיר האישי ופנו אליי בבקשה לפרסום. כמו בעיתונים מי שרוצה לפרסם מאמר נדרש לאמת את המקורות אם הוא חפץ בכך.

נשמע כמו יריית פתיחה לסינטול 🕴

כן בהחלט:

http://www.medicalvideos.org/videos/4965/synthol-arm-draining

http://www.medicalvideos.org/videos/4954/synthol-arm-exploded

http://www.medicalvideos.org/videos/2946/bigger-muscles??-victims-of-synthol-and-non-muscle-developing-method<br />s

הנה בשבילך מקרה של אדם שהזריק סינטול לאחר חמש שנים:

http://openi.nlm.nih.gov/detailedresult.php?img=3459719_1752-1947-6-248-1&req=4

זה מה שנמצא בסריקת MRI ולכן זו הסיבה שרוב האנשים שמשתמשים בזה לא נכון נראים ככה.
צמיחת סיבי השריר עקב הרווח גורמת לפיברוזיס במידה מסויימת בחלק מהמקרים.

בכל אופן סינטול לא נמצא שם.

http://www.jmedicalcasereports.com/content/6/1/248

קצת יותר מפורט עם תמונות של הMRI

לא. אתה אומר שאתה מבקש הוכחה למשהו שאתה מודע שאין גיבוי רפואי לו מלכתחילה מאחר ואלו פרקטיקות אפורות.
אז בוא לרגע נעזוב את הסמול טוק והבלבל"צ הרגיל שמתאים לדברים שמחקרים יפים להם כי אפשר לארגן מחקרים כאלו מסודרים ויפים.

ההוכחה במקרה הזה היא דווקא בהפוך על הפוך - כמה מהאיגודים ניסו להכניס בדיקות שיפסלו מתמודדים שהשתמשו בסינטול.
הדבר התברר כלא אפשרי כאשר בדקו מספר אנשים שהודו בשימוש בסינטול ולא מצאו זכר לסינטול בבדיקות אולטראסאונד וX-RAY

בנוסף, המחזיק בשיא גינס המצרי לידיים הגדולות בעולם נאלץ לעבור בדיקות כאלה לאחר הטענות שהשיא לא "כשר" עקב שימוש בסטרואידים, סינטול או שתלים - הוא נבדק גם הוא לשלילית שתלים או שימוש בסינטול ואלו לא נמצאו ואף לא שימוש בסטרואידים.

הרי שגם אנשים שמשתמשים בסטרואידים לאחר זמן מה המטבוליטים נעלמים ואין דרך גם אותם לאבחן.

לגבי ריבוי סיבי שריר - הבהרה - זה לא אומר בהכרח שזה יקרה, זה תלוי בעוד גורמים, אך משתמשי סינטול שוב שנבדקו בנסיון להכניס את הבדיקה כסקר ע"י IFBB בתחילה - לא נמצא אצלם זכר לשימוש. מן הסתם היקף היד גדל.

פלקס ווילר נטען רבות כי השתמש בסינטול שהוא הכחיש מכל וכל והסכים לכל בדיקה שירצו - הוא נבדק גם כן ולא נמצא אצלו סימנים לשימוש בסינטול, אך מבט עליו פעם והיום קצת מעלה גבה.

דבר המערכת: לא פירסמתי את הכתוב אלא בקיר האישי ופנו אליי בבקשה לפרסום. כמו בעיתונים מי שרוצה לפרסם מאמר נדרש לאמת את המקורות אם הוא חפץ בכך.

בוא נבהיר את המצב. הנתונים שלך (שאני לא יודע מה המקור שלהם, אבל נניח לרגע שהם קיימים):

1. קיימים בילדרים שמשתמשים בסינטול.
2. חלק מהבילדרים שמשתמשים בסינטול עברו בדיקות x-ray או אולטרסאונד וסינטול לא נמצא שם.

מהנתונים האלה הסקת ש:

1. אם סינטול לא נמצא בבדיקות הנ״ל, הוא אכן לא נמצא שם כי הבדיקות היו מגלות אותו.
2. אם הסינטול לא נמצא שם, והשריר עדיין בצורה שונה, הרי שבהכרח הייתה תופעה של ריבוי סיבים שגרמה לזה.

אני מקווה שהכשלים כאן ברורים לך.

בוא נבהיר את המצב. הנתונים שלך (שאני לא יודע מה המקור שלהם, אבל נניח לרגע שהם קיימים):

1. קיימים בילדרים שמשתמשים בסינטול.
2. חלק מהבילדרים שמשתמשים בסינטול עברו בדיקות x-ray או אולטרסאונד וסינטול לא נמצא שם.

מהנתונים האלה הסקת ש:

1. אם סינטול לא נמצא בבדיקות הנ״ל, הוא אכן לא נמצא שם כי הבדיקות היו מגלות אותו.
2. אם הסינטול לא נמצא שם, והשריר עדיין בצורה שונה, הרי שבהכרח הייתה תופעה של ריבוי סיבים שגרמה לזה.

אני מקווה שהכשלים כאן ברורים לך.
לפי הגישה שלך אני יכול להפריך כל טענה בתחום פיתוח הגוף

יש הבדל בין להפריך טענה לבין להגיד שהיא לא מבוססת, אבל אתה מוזמן לנסות.
אז הטענה הזאת שטענת היא לא מבוססת ואני דורש מקור, שגם את המקור שתביא אני אמצא את הפאקים שבו ואגיד שזה לא מספיק.

ככה אתה נשמע.

אז הטענה הזאת שטענת היא לא מבוססת ואני דורש מקור, שגם את המקור שתביא אני אמצא את הפאקים שבו ואגיד שזה לא מספיק.

ככה אתה נשמע.

כן, אני באמת מצטער שאני לא מקבל טענות לא מבוססות. במקרה הזה אפילו לא הגענו לשלב שיש מקור.

זה פורום סטרואידים לא פילוסופיה או רטוריקה.ניסיון מעשי שווה יותר ממחקרים מפוקפקים על עכברים שמנים .

כן, ואיזה ניסיון מעשי צריך כדי לדעת אם יש קורה אצלך בגוף תהליך של ריבוי סיבים או לא?

זה פורום סטרואידים לא פילוסופיה או רטוריקה.ניסיון מעשי שווה יותר ממחקרים מפוקפקים על עכברים שמנים .
נסיון מעשי זה אותם בילדרים שמספרים שמנסיונם האישי צריך לתקוף את השריר מכל מיני זוויות, לא?

דיווח של מישתמשים אחרים ובנוסף ניסיון של ציר הזמן ;דבר טוב ממשיך ומיתפתח ומה שלא ניכחד

איך למען השם משתמש יכול לדעת שמתרחש אצלו בגוף תהליך כזה? ואיך משתמש יכול לדעת אם הסינטול עדיין נמצא בגוף או לא?

נסיון מעשי זה אותם בילדרים שמספרים שמנסיונם האישי צריך לתקוף את השריר מכל מיני זוויות, לא?
יתכן וזה נכון הבעיה היא להתאים את המיתאמן לתוכנית כלומר מה שמתאים למנוסים על חומרים שכבר מיצאו לא מתאים למיתאמן ממוצע
איך למען השם משתמש יכול לדעת שמתרחש אצלו בגוף תהליך כזה? ואיך משתמש יכול לדעת אם הסינטול עדיין נמצא בגוף או לא?[/QUOTEז
ה זה העינין הוא לא צריך מספיק שאחרי הסינטול גדלו לו הידיים וליפני לא זז למרות חומרים והתוצאה נישארת הוא מבין שהסינטול גרם לתהליך.מספר לחבר או לפורום והעינין מיתגלגל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית