מידע סינטול: מה, כמה, למה, איך? ( by Aviad Barak)

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך

Tom

משתמש משקיע
7,980
6,250
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,204
7,980
6,250
Home sweet home ;)
לסינטול יצא שם רע בעיקר עקב משתמשים מגוכחים שפשוט רצו להראות מרשימים מבלי באמת לעשות כלום.

רוב התמונות שרצות ברשת על זרועות מגוחכות מסינטול הן למעשה לא נכונות ולא מציגות תוצאות אמיתיות של סינטול.

IMG_20141129_001419.jpg

רוב השרירים המגוחכים שאתם נתקלים בהם ואנשים ישר צועקים סינטול, הם לא תוצרת של סינטול אלא בעיקר שתלים מגוחכים ולא פרופורציונליים. סינטול לא יכול לגרום לכזה מראה!לסינטול אין את היכולת למלא את השריר בכזו כמות.

אז מה זה סינטול בכלל?

סינטול או SEO (קיצור של שמן מגדיל מקומית) הומצא בשלהי 1996 ע"י כריס קלארק. למעשה זמן קצר לאחר יציאת החומר לשוק כריס קלארק נתבע ע"י בריסטול מאיירס שהיו בעלי הזכויות על מוצר אחר בשם סינטול. מהר מאוד השם שונה ל- פאמפ אנד פואז אך השם סינטול כבר הספיק לדבוק במוצר.
עד היום פאמפ אנד פואז הוא אחד הסינטולים הנמכרים ביותר אך לאו דווקא הטוב ביותר.דוגמא טובה תהיה סינטרול שלמעשה עולה על המקור (גם במכירות נכון להיום) ומיוצר ע"י חברת תרופות ממשית מה שמבטיח סטריליות ואיכות ללא הבדלים בין בקבוק לבקבוק. סינטרול בניגוד לשאר החברות ניתן להזרקה גם ע"י שימוש במחטים דקים מאוד כגון 28G מה שמאוד עוזר, מה גם שהם משתמשים ביותר סיליקה מחברות אחרות, דבר שעוזר לשמור על התוצאה.
אז איך משתמשים ? לאיזה מטרות?
אז למעשה ניתן להשתמש בתרכיב לשתי מטרות עיקריות.
1. הגדלת נפח השריר
2. עיצוב השריר (בעיקר נקודות מתות והדגשת פיקים)
אני לא ממליץ לאף אדם שלא באמת יודע להתעסק ולא בעל טכניקת הזרקה מעולה לבצע את הפרקטיקה על עצמו!! אתה עלולים להסתכן בהצטלקות תמידית של השריר!

הגדלת נפח השריר

הרעיון הוא די פשוט - המטרה היא בעצם להרחיב את החיתולית (פאציה) של השריר. ניתן לתאר זאת כהחדרת בלון אוויר בין סיבי השריר.
השמן מרחיב את הפאציה של השריר ונותן מקום לשריר חדש לגדול באותו רווח. למעשה השמן נעלם לחלוטין לאחר כ-3 חודשים מן השריר וניתן לראות זאת בבדיקות אולטראסאונד. האמירה הזו שסינטול אינו שריר אמיתי היא פסולה מהיסוד.
משתמשים בסינטול שערכו צילום שריר לאחר שנת שימוש גילו כי כל החלל התמלא בסיבי שריר חדשים ולא נצפה זכר לשמן.

איך עושים את זה וכמה בערך ניתן להרחיב?

אני לא אכנס לזה לעומק כי זה כבר מוגזם. אבל בגדול הרעיון בסינטול הוא לתת פרופורציות במקומות מתים או קשים יותר לגדילה.
המחשבה של משתמש שניתןלגדול כ-10 ס"מ ביד באמצעות סינטול היא טעות מרה. אך במידה ואדם מסויים בעל חזה גדול כך שנדרשת תוספת של 2-3 ס"מ בהיקף הבייספס להשלמת פרופורציה, בהחלט ניתן לומר שסינטול יכול מאוד לעזור לו.
יש להבין גם כי לכל אחד המגבלה שלו בגדילה גם באמצעות סינטול, לכל אדם (או שריר) קיבולת שונה. לפיכך, תידרש התאמת מינון עפ"י אותה הקיבולת.

דוגמא לשימוש בסינטול להגדלת הבייספס:

10 ימים ראשונים - 1CC לכל ראש של הבייספ - פעם ביום.יש לנו בכל יד שני ראשים של בייספ , בהנחה שלכולנו יש שתי ידיים פה זה 4CC ליום. כלומר 40CC ל10 ימים הראשונים.

10 ימים לאחר מכן - 2CC לכל ראש של הבייספ (או לראש אחד תלוי ברצון של המשתמש) - פעם ביום.
8CC ליום - עוד 80CC ל10 ימים.

10 ימים לאחר מכן - 3CC באותו אופן.

12CC ליום - עוד 120CC ל10 ימים.

סה"כ כ240CC ל30 יום רק לבייספ!זו כמובן רק דוגמא - יש מלא דרכים וצריך גם להתאים לכל אחד בהתאם לדרישות.

דוגמא לסייקל סינטול רק למטרות של הדגשה (לא גדילה):
במקרים כאלה זה יותר פשוט. עליך להזריק רק בנקודה שאותה אתה מעוניין להדגיש כ1CC כל יום או כל יום אחר עד שתשיג את התוצאה הרצויה.

דגשים:

• מומלץ לתת את הזריקה זמן קצר לפני אימון ולאחר מכן לגשת ולפמפם קצת משקלים קלים ובכך להרחיב עוד יותר את הפאציה ולהזרים דם לאזור.

• חובה לעסות טוב טוב את האזור ולוודא כי לא נשארת גולה! הישארות של גולה תגרום לצלקת שריר.
  • על ההזרקה להיות איטית במיוחד.
(פוסט אינפורמטיבי בלבד! אחריות לשימוש בסינטול היא על המשתמש בלבד)

נערך לאחרונה:
ברור שאתה מרגיש שיש לך שמן בשריר , קח דוגמא בן אדם שהוא בסייקל הוא מרגיש מתי שהוא עולה בנוזלים ולקראת הפיסיטי הם יורדים , לא רק שתרגיש אתה גם תראה ממש שהשריר שלך כבר לא מעוצב כמו שהיה
למי שמעוניין יש אתר נחמד עם הסברים ותמונות להזרקת סינטול בכל חלקי שריר בגוף
http://www.spotinjections.com/index3.htm
זה נוראי

הנזקים האפשריים מסינטול מטורפים. חבל שזה לא מתואר בכתבה. רוב המחקרים אם לא כולם הם על נזקים מסינטול.

• פותח/ת השרשור
טעות, כבר אמרתי שזה לא אתה!
למעשה אני מאוד מסכים איתך. תיאור של ריבוי סיבי שריר והיפרפלסיה בבני אדם היה מקפיץ גם אותי.
יש אפקט של עליית נפח ועיוות של מבנה השריר. על כך אין עוררין. אך בכל מקרה, מטרת הכתוב לתת טעימה מעולם השימוש בסינטול. השימוש בסינטול יכול להיות משפר הופעה ייחודי למפתחי גוף. מטרת הפוסט להבהיר שלהזרקת סינטול נדרש פרוטוקול וקצת להפחית מההילה השלילית שעוטה את הסינטול.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני כבר לא יודע מתי אתה רציני 😳
אני רציני. יצא לי לקרא לא מעט מחקרים ולמצא עצמי מחפש ומוצא את מה שחיפשתי בשרשרת של מחקרים גם כשמדובר בהיפותזות קלושות או פשוט סבירות במידה לא רבה. "לחפש תחת הפנס"...
הבעיה שמחקר הוא לא תמונה אימפרסיוניסטית, שכ"א יכול לראות בה מה שבא לו.

בוא נבהיר את המצב. הנתונים שלך (שאני לא יודע מה המקור שלהם, אבל נניח לרגע שהם קיימים):

1. קיימים בילדרים שמשתמשים בסינטול.
2. חלק מהבילדרים שמשתמשים בסינטול עברו בדיקות x-ray או אולטרסאונד וסינטול לא נמצא שם.

מהנתונים האלה הסקת ש:

1. אם סינטול לא נמצא בבדיקות הנ״ל, הוא אכן לא נמצא שם כי הבדיקות היו מגלות אותו.
2. אם הסינטול לא נמצא שם, והשריר עדיין בצורה שונה, הרי שבהכרח הייתה תופעה של ריבוי סיבים שגרמה לזה.

אני מקווה שהכשלים כאן ברורים לך.

רגע אז טענתך שכל הדיפורמציה של אנשים שמתעללים בסינטול לא קשורה לסינטול וזה היה קורה להם בכל מקרה?

אם נעשה את זה בדרך שלך:

1. חלק מהאנשים משתמשים בסטרואידים.
2. אין להסיק כי עליה במסת השריר נובעת משימוש בסטרואידים.

אתה מנסה לאנוס בכוח משהו פשוט - אתה למעשה מנסה לגבות מחקרית בכוח שסינטול עושה משהו או שהוא נעלם מהשריר.

אז בוא שוב נסדר את הנתונים:

1. לגבי הטענה שלך שאתה רוצה גיבוי לכך שסינטול נעלם מן השריר - קיבלת הוכחה שסינטול לא נמצא בשריר אצל אדם שהזריק סינטול - אז אין הרבה קייס סטאדי כאלה וצריך גם להיות מציאותיים אבל הנושא נבחן כמה וכמה פעמים ולא נמצא סינטול. להגיד שטות כמו לא נמצא בX-RAY ובMRI ואולטראסאונד סינטול זה כאילו לא מספיק - אז אם קראת את הקייס סטאדי הם גם שלחו את הדגימה של השריר לבדיקה היסטולוגית. לא צריך בכוח. אם אתה עדיין חושב שסינטול נשאר כל החיים בשריר - שיבושם לך. זה כרגע המידע שקיים בתחום - עד שלב מסויים חשבו שהעולם שטוח. כשיגיעו מחקרים חדשים או מידע חדש סותר בנושא אני אהיה הראשון לפרסם - עד אז אני אלך עם מה שיש לי שזה יותר טוב ממה שאין לך.

2. לגבי הטענה של ריבוי סיבי שריר - שוב, אפשר לאנוס את זה מהזווית של העקשנות המיותרת. הרבה מאוד שנבדקו לא נמצא אצלם זכר לסינטול אלא סיבי שריר - יש דיפורמציה של השריר הרבה פעמים עקב הזרקות מרובות או לא נכונות ועוד. ולכן הרבה אנשים שלא יודעים לעשות את זה מקבלים מראה מעוות. אבל הנה לך מקרה של אדם שפיתח פיברוזיס עקב הזרקות חוזרות ונשנות של סינטול.

אני לא כל-כך מבין מה אתה באמת רוצה מלבד סתם להטריל עם צעקת המחקרים - מי ישמע כל המחקרים שאתם מביאים הם אבסולוטיים.
הרבה מחקרים ומאמרים שנכתבו במהלך השנים קיבלו תפנית למקום אחר בעקבות מחקרים חדשים - מה כל הקיבעון הזה.

בכל אופן, זה מאמר שנכתב בקיר שלי, תחת הדברים שאני קראתי בתחום וההבנה שלי בנושא.
במקום להטריל או שתתנגש עם מידע סותר שיהיה דיון אמיתי או שתמשיך לזרוק רבעי משפטים כדי להקשות כי זה הכי קל.

בכל אופן, זה מה שיש לי לתרום לדיון - אלו הנתונים שיש לי לספק. כל אחד יכול להגיע למסקנה שלו. זו השקפת העולם שלי על סינטול.

בהצלחה בחיים.

רגע אז טענתך שכל הדיפורמציה של אנשים שמתעללים בסינטול לא קשורה לסינטול וזה היה קורה להם בכל מקרה?

אם נעשה את זה בדרך שלך:

אתה מנסה לאנוס בכוח משהו פשוט - אתה למעשה מנסה לגבות מחקרית בכוח שסינטול עושה משהו או שהוא נעלם מהשריר.

1. לגבי הטענה שלך שאתה רוצה גיבוי לכך שסינטול נעלם מן השריר - קיבלת הוכחה שסינטול לא נמצא בשריר אצל אדם שהזריק סינטול - אז אין הרבה קייס סטאדי כאלה וצריך גם להיות מציאותיים אבל הנושא נבחן כמה וכמה פעמים ולא נמצא סינטול. להגיד שטות כמו לא נמצא בX-RAY ובMRI ואולטראסאונד סינטול זה כאילו לא מספיק - אז אם קראת את הקייס סטאדי הם גם שלחו את הדגימה של השריר לבדיקה היסטולוגית. לא צריך בכוח. אם אתה עדיין חושב שסינטול נשאר כל החיים בשריר - שיבושם לך. זה כרגע המידע שקיים בתחום - עד שלב מסויים חשבו שהעולם שטוח. כשיגיעו מחקרים חדשים או מידע חדש סותר בנושא אני אהיה הראשון לפרסם - עד אז אני אלך עם מה שיש לי שזה יותר טוב ממה שאין לך.

2. לגבי הטענה של ריבוי סיבי שריר - שוב, אפשר לאנוס את זה מהזווית של העקשנות המיותרת. הרבה מאוד שנבדקו לא נמצא אצלם זכר לסינטול אלא סיבי שריר - יש דיפורמציה של השריר הרבה פעמים עקב הזרקות מרובות או לא נכונות ועוד. ולכן הרבה אנשים שלא יודעים לעשות את זה מקבלים מראה מעוות. אבל הנה לך מקרה של אדם שפיתח פיברוזיס עקב הזרקות חוזרות ונשנות של סינטול.

אני לא כל-כך מבין מה אתה באמת רוצה מלבד סתם להטריל עם צעקת המחקרים - מי ישמע כל המחקרים שאתם מביאים הם אבסולוטיים.
הרבה מחקרים ומאמרים שנכתבו במהלך השנים קיבלו תפנית למקום אחר בעקבות מחקרים חדשים - מה כל הקיבעון הזה.

במקום להטריל או שתתנגש עם מידע סותר שיהיה דיון אמיתי או שתמשיך לזרוק רבעי משפטים כדי להקשות כי זה הכי קל.

בכל אופן, זה מה שיש לי לתרום לדיון - אלו הנתונים שיש לי לספק. כל אחד יכול להגיע למסקנה שלו. זו השקפת העולם שלי על סינטול.

בהצלחה בחיים.
אביעד , אל תתרגש . תמיד יהיו את האנשים הסקפטיים שלא רוצים להאמין במשהו אגב לא צריך תמיד לרוץ ולהאמין למחקרים , אין חכם כביל ניסיון כמו שtrenhexzaur הגיב עליי .

אם נעשה את זה בדרך שלך:

בהצלחה בחיים.

כרגע אתה זה שמעוות את הטענות שלי כדי לצאת מהפינה שנכנסת אליה. אני לא יודע אם סינטול נשאר כל החיים בשריר או לא, או מה מונע מאנשים להזריק סינטול יותר מפעם אחת. אתה טענת שהוא נעלם אחרי שלושה חודשים וביקשתי גיבוי לזה. כדי לגבות את זה תצטרך להראות שסינטול אכן ניתן לגילוי בבדיקות שהמלצת ולמצוא באמת אנשים שבדקו אותם על זה. אבל כל זה הרבה פחות מעניין.

הטענה העיקרית שיש לי בעיה איתה הוא שיש ריבוי סיבים כתוצאה מזה. אף אחד לא נבדק ולא נמצא ריבוי סיבים אצל אף אחד. אתה מתחבא מאחורי מונחים כמו דפורמציה של השריר, אבל זה רחוק מלהיות אותו הדבר. אם היה לך אפילו תיעוד של מקרה אחד כזה, היית מזמן מביא אותו לכאן.

אני לא ביקשתי מחקרים שמבססים תאוריה עמוקה כלשהי של אימונים או תזונה או כל דבר שניתן להתווכח עליו. טענת כאן טענות לגבי מקרים שקרו. מקרים שהיו מתועדים אם היה לך על מה להתבסס. זו לא בקשה מוגזמת במיוחד לבקש את התיעוד הזה.
אני חושב שלכולם ברור בשלב הזה שהמאמר הזה קשקוש לא מגובה בכלום פרט לדמיון של כמה אנשים, אז אני מיציתי את הדיון.

כרגע אתה זה שמעוות את הטענות שלי כדי לצאת מהפינה שנכנסת אליה. אני לא יודע אם סינטול נשאר כל החיים בשריר או לא, או מה מונע מאנשים להזריק סינטול יותר מפעם אחת. אתה טענת שהוא נעלם אחרי שלושה חודשים וביקשתי גיבוי לזה. כדי לגבות את זה תצטרך להראות שסינטול אכן ניתן לגילוי בבדיקות שהמלצת ולמצוא באמת אנשים שבדקו אותם על זה. אבל כל זה הרבה פחות מעניין.

הטענה העיקרית שיש לי בעיה איתה הוא שיש ריבוי סיבים כתוצאה מזה. אף אחד לא נבדק ולא נמצא ריבוי סיבים אצל אף אחד. אתה מתחבא מאחורי מונחים כמו דפורמציה של השריר, אבל זה רחוק מלהיות אותו הדבר. אם היה לך אפילו תיעוד של מקרה אחד כזה, היית מזמן מביא אותו לכאן.

אני לא ביקשתי מחקרים שמבססים תאוריה עמוקה כלשהי של אימונים או תזונה או כל דבר שניתן להתווכח עליו. טענת כאן טענות לגבי מקרים שקרו. מקרים שהיו מתועדים אם היה לך על מה להתבסס. זו לא בקשה מוגזמת במיוחד לבקש את התיעוד הזה.
אני חושב שלכולם ברור בשלב הזה שהמאמר הזה קשקוש לא מגובה בכלום פרט לדמיון של כמה אנשים, אז אני מיציתי את הדיון.
אחי אתה באמת מאמין במחקרים כלשהם ??? אתה יודע שיש לך נסיון עם חומרים כאלה ואחרים וכשאתה רואה על עצמך שינויים ויזואליים משמעותיים למשך הרבה זמן מה אתה צריך מחקרים מבוססים ? אני למשך הרבה שנים השתמשתי וניסיתי כמעט כל דבר כל חומר וכמעט כל חברה הגיעה לידי ואני שפן נסיונות כן , אם לא הייתי אומר לך ב 100% לא הייתי רושם לך מגילה , אבל תאמין במה שאתה רוצה להאמין

אחי אתה באמת מאמין במחקרים כלשהם ??? אתה יודע שיש לך נסיון עם חומרים כאלה ואחרים וכשאתה רואה על עצמך שינויים ויזואליים משמעותיים למשך הרבה זמן מה אתה צריך מחקרים מבוססים ? אני למשך הרבה שנים השתמשתי וניסיתי כמעט כל דבר כל חומר וכמעט כל חברה הגיעה לידי ואני שפן נסיונות כן , אם לא הייתי אומר לך ב 100% לא הייתי רושם לך מגילה , אבל תאמין במה שאתה רוצה להאמין
ככה נולדים דברים כמו רפואה סינית, רפלקסולוגיה וכל מיני נקודות צ'י שנחסמות ומפריעות לאנרגיה לזרום בגוף. בדיוק מזה.

אני לא מתווכח עם התוצאות הויזואליות. הבעיה שלי היא עם ההסבר למנגנון הפעולה.

צ

"...משתמשים בסינטול שערכו צילום שריר לאחר שנת שימוש גילו כי כל החלל התמלא בסיבי שריר חדשים ולא נצפה זכר לשמן"
היי יש אפשרות לראות סינטול אמיתי, כי השתמשתי בעבר בסינטול של קריס קלארק שקניתי באיבי, השתמשתי ב3 בקבוקים לדו ראשי ולא ראתי שום שנוי?

היי יש אפשרות לראות סינטול אמיתי, כי השתמשתי בעבר בסינטול של קריס קלארק שקניתי באיבי, השתמשתי ב3 בקבוקים לדו ראשי ולא ראתי שום שנוי?
בןקר טוב אליהו , איפה היית 3 שנים ?
לשאלתך
אל תתקרב לסינטול שנמכר באיביי לא פאמפ אן פוז ולא של קריס קלארק . יש מלא זיופים ואין שם קולגן אמיתי אלא רק שמן mct נטו ולא מסונן עם בנזיל אלכוהול .

שמע דו ראשי זה איזור מאוד עדין יש ישר אפקט כנראה שהסינטול לא אמיתי! זה לא טסט שצריך זמן כדי להרגיש! אני רואה בתמונה אתה אדם מוכר ותיק אז לדעתי פשוט תחפש מאנשים אחרים סיניטול בטח לך יש מקורות יותר טובים מלרוב הפורום. אבל עד אל תנסה שום סינטול מחול אין לדעת מה מקבלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית