הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים AB לבית

• פותח/ת השרשור or7
  • פורסם בתאריך

or7

משתמש מתחיל
63
1
נק' מוניטין:
1
63
1
שלום התחלתי להתאמן בבית 5 יש לי מיטת משקולות מוט 1.85 2 מוטות קטנים ו 140 קג פלטות לפני חצי שנה התחלתי להתאמן וקראתי את כל המאמרים על תזונה ואימונים מישהו יכול להביא לי תרגילים מתאימים להעלאת מסת שריר לAB בבית? נתונים על עצמי : 1.85 שוקל 84 17% שומן)

נערך לאחרונה:
שלום התחלתי להתאמן בבית 5 יש לי מיטת משקולות מוט 1.85 2 מוטות קטנים ו 140 קג פלטות לפני חצי שנה התחלתי להתאמן וקראתי את כל המאמרים על תזונה ואימונים מישהו יכול להביא לי תרגילים מתאימים להעלאת מסת שריר לAB בבית? נתונים על עצמי : 1.85 שוקל 84 17% שומן)

מה משקלי העבודה שלך?

יש לך כלוב או ספה?
בכל מקרה תנסה לשלב תרגילים כמו דדליפט, סקוואט, בנץ פרס, פרס, חתירות למיניהן, מתח וכו'. אתה יכול להסתכל בפורטל.

• פותח/ת השרשור
משקלי העבודה יד קדמי 23 לחיצת חזה עליון ותחתון 75 סקואט מלא 55 חתירה 38
יש לי ספה עם מקום להניח את המוט רגילה

משקלי העבודה יד קדמי 23 לחיצת חזה עליון ותחתון 75 סקואט מלא 55 חתירה 38
יש לי ספה עם מקום להניח את המוט רגילה

תכניס פרס לתוכנית, יקדם אותך המון.
תוותר על החזה תחתון, סתם מעכב התקדמות במשקלים שאפשר עדיין להתקדם בהם.

יד קדמית 23 כלומר במוט? ארוך\קצר?

• פותח/ת השרשור
23 במוט קצר ו50 במוט ארוך ואני עושה חזה ניטרלי 75 לא תחתון התבלבלתי

23 במוט קצר ו50 במוט ארוך ואני עושה חזה ניטרלי 75 לא תחתון התבלבלתי

בנצ' פרס רגיל, ללא זוויות שונות.
23 במוט קצר ו 50 במוט אולימפי? בייספס? כפיפות מרפקים?
אתה בטוח?

• פותח/ת השרשור
כה בטוח 50 כפיפות מרפקים במוט 1.85
ללא זוויות שונות

כה בטוח 50 כפיפות מרפקים במוט 1.85

אני מניח שאתה מתכוון למוט אולימפי ששוקל 20-21 ק"ג.
המשקלים קצת מוזרים לי, שהמשקל שאתה עושה בתרגיל מבודד הוא נורא גבוה ובבנצ' וחתירה הוא די נמוך.

מה תוכנית האימונים שלך?
FBW?

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני רואה באתר יש תכניות AB אבל יש שם כמה תרגילים שצריכים בשבילם מכשירי כושר מסוימים השאלה לאיזה תרגילים אני יכול להחליף אותם עם מה שיש לי בבית

לפי מה שאני רואה באתר יש תכניות AB אבל יש שם כמה תרגילים שצריכים בשבילם מכשירי כושר מסוימים השאלה לאיזה תרגילים אני יכול להחליף אותם עם מה שיש לי בבית

אין לך טעם ב AB במשקלי עבודה כאלה, תעבוד ב FBW לדעתי או ב SS.
כך תוכל לנצל את הפוטנציאל שיש לך עדיין בהתקדמות במשקלים ולאחר מכן לעבור ל AB.

לא תצטרך מכשירים מיוחדים עבור בנצ',פרס,סקוואט,דדליפט (אם אתה עושה) ותרגילי עזר ליד קדמית\אחורית.
מתח\צ'ין אפס נורא חשוב ואולי רק לזה תצטרך להתקין מתקן..אבל זה שטויות.

• פותח/ת השרשור
אני עובד התוכנית שהבנתי שהיא לא נכונה בכלל אימון 1 אני עושה יד קדמי 4 תרגילים ויד אחורי תרגיל 1 ואימון 2 עושה חזה עליון וניטרלי ויד אחורית בלחיצת חזה עם ידיים צמודות (גם שיפוע חיובי וגם ניטראלי) ואימון 3 עושה חתירה והרמת משקולת שאני שוכב עם הספה אל מאחורי הראש סקוואט מלא והרמת מוט אולימפי לכיוון הבטן עם גוף מכופף לפי מה שהבנתי התכנית לא טובה בכלל
תכנית הss לכמה זמן היא

אני עובד התוכנית שהבנתי שהיא לא נכונה בכלל אימון 1 אני עושה יד קדמי 4 תרגילים ויד אחורי תרגיל 1 ואימון 2 עושה חזה עליון וניטרלי ויד אחורית בלחיצת חזה עם ידיים צמודות (גם שיפוע חיובי וגם ניטראלי) ואימון 3 עושה חתירה והרמת משקולת שאני שוכב עם הספה אל מאחורי הראש סקוואט מלא והרמת מוט אולימפי לכיוון הבטן עם גוף מכופף לפי מה שהבנתי התכנית לא טובה בכלל
תכנית הss לכמה זמן היא

4 תרגילים ליד קדמית זה יותר מידיי נפח ויכול להביא לאימון יתר.
התרגילים המבודדים הם פחות חשובים מתרגילי הבסיס.

אני לא כל כך מבין את התרגילים לפי התיאורים שלך, אבל ממליץ לך לנסות תוכנית כח כלשהי.
FBW או SS כפי שהמלצתי.

כמות הזמן שזה ייקח לך תלוי בהתקדמות, כאשר תתחיל להיתקע ולא להתקדם למרות התזונה הנכונה והשינה הנכונה.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה אחשלי עזרת לי מאוד

Back
למעלה תחתית