נק' מוניטין:
3,759
- 1,515
- 1,267
כמה שהאשכול הזה מתאים לך 😅עברו כבר 70 שנה תתקדם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה שהאשכול הזה מתאים לך 😅עברו כבר 70 שנה תתקדם.
חחחחחחחחח זה הרג אותי
למה לצחוק לעזאזל על "בדיחות" שואה? אז נכון שזה אשכול טרול וכו', אבל להגיע עד לרמה בזויה של "בדיחות" שואה? באמת?
אני מקווה שאני לא היחידי שחושב ככה. אני מתאר לעצמי שיש כאן רוב כולל שעבר את המסע לפולין אז..איך אפשר?
אז נתת לי מוניטין שלילי, סבבה.צריך להביא נעלי בית למסע לפולין או שיהיה שם ?
אני אביא את הסבון מהבית מלון שם אולי זה קרוב משפחה של מישהו 🫤
כי זה הרוח של האשכול , נכנסת? הסתכלת? אתה מוזמן לצאת וזהואז נתת לי מוניטין שלילי, סבבה.
אין לי בעיה שלא תסכים בדעתי
אבל לרשום לי בנימוק "אני אשרוף אותך"? באמת? אתה יכול רק להתבייש כי אתה מביך את עצמך
אז אתה גם יכול לצאת מהאשכול אם לא נאה לך. לא ביקשתי ממך להישאר כאן ולראות כל תגובהכי זה הרוח של האשכול , נכנסת? הסתכלת? אתה מוזמן לצאת וזהו
Ich werde Sie brennen
אתה סתם מטיף
calm your titsאז אתה גם יכול לצאת מהאשכול אם לא נאה לך. לא ביקשתי ממך להישאר כאן ולראות כל תגובה
זה שאתה לא מתחבר לדעתי וכי רוח האשכול היא כזו או אחרת זה לא באמת רלוונטי, אין בעיה, אבל אין שום סיבה לרשום לי או לכל אדם אחר נימוק שהוא מעין כתובת נאצה - "אני אשרוף אותך"
אם עכשיו אתה תגיב בפורום X תגובה Y ואני לא אתחבר לתגובה הזו, אתה חושב שאני אתן לך מוניטין שלילי עם נימוק של "אני אשרוף אותך"? אז לא, כי גם אף אחד אחר לא היה עושה את זה. תתאפס על עצמך
אפשר לשאול למה על השואה אסור אבל על תינוקות/כושים/ערבים/נשים/ כל דבר אחר מותר?למה לצחוק לעזאזל על "בדיחות" שואה? אז נכון שזה אשכול טרול וכו', אבל להגיע עד לרמה בזויה של "בדיחות" שואה? באמת?
אני מקווה שאני לא היחידי שחושב ככה. אני מתאר לעצמי שיש כאן רוב כולל שעבר את המסע לפולין אז..איך אפשר?
~פולסא דנורא על "עוז"~אז אתה גם יכול לצאת מהאשכול אם לא נאה לך. לא ביקשתי ממך להישאר כאן ולראות כל תגובה
זה שאתה לא מתחבר לדעתי וכי רוח האשכול היא כזו או אחרת זה לא באמת רלוונטי, אין בעיה, אבל אין שום סיבה לרשום לי או לכל אדם אחר נימוק שהוא מעין כתובת נאצה - "אני אשרוף אותך"
אם עכשיו אתה תגיב בפורום X תגובה Y ואני לא אתחבר לתגובה הזו, אתה חושב שאני אתן לך מוניטין שלילי עם נימוק של "אני אשרוף אותך"? אז לא, כי גם אף אחד אחר לא היה עושה את זה. תתאפס על עצמך
זה שאני לא מרגיש רע בכלל, זה רע?מעולם לא הרגשתי כל כך רע עם עצמי