הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בדיחות חולות ומגעילות(הכניסה באישור הורים בלבד)

מצב
השרשור נעול
10833751_818555734834266_1723665504_n.jpg

צריך להביא נעלי בית למסע לפולין או שיהיה שם ?
אני אביא את הסבון מהבית מלון שם אולי זה קרוב משפחה של מישהו 🫤

למה לצחוק לעזאזל על "בדיחות" שואה? אז נכון שזה אשכול טרול וכו', אבל להגיע עד לרמה בזויה של "בדיחות" שואה? באמת?
אני מקווה שאני לא היחידי שחושב ככה. אני מתאר לעצמי שיש כאן רוב כולל שעבר את המסע לפולין אז..איך אפשר?

אני חושב שתמיד אפשר לקחת הכול באיזי ולפעמים לצחוק אבל תאמין לי שאני מבין אותך וכמו לרבים מפה גם סבא שלי נהרג בתקופת השואה, הוא נפל ממגדל שמירה..

צריך להביא נעלי בית למסע לפולין או שיהיה שם ?
אני אביא את הסבון מהבית מלון שם אולי זה קרוב משפחה של מישהו 🫤
אז נתת לי מוניטין שלילי, סבבה.
אין לי בעיה שלא תסכים בדעתי
אבל לרשום לי בנימוק "אני אשרוף אותך"? באמת? אתה יכול רק להתבייש כי אתה מביך את עצמך

הכל בהומור

קבצים מצורפים

• aqZL98p_460s_v1.jpg
    aqZL98p_460s_v1.jpg
    KB 17.1 · צפיות: 218
  • aqZL98p_460s_v1.jpg
    aqZL98p_460s_v1.jpg
    KB 17.1 · צפיות: 229
  • birth-conrol-you-mean-anal-580x606.jpg
    birth-conrol-you-mean-anal-580x606.jpg
    KB 34 · צפיות: 370
  • hell-jews-orange-jews-freshly-squeezed-orange-jews-hell-demotivational-poster-1210567792.jpg
    hell-jews-orange-jews-freshly-squeezed-orange-jews-hell-demotivational-poster-1210567792.jpg
    KB 44.3 · צפיות: 237
  • Jaws Or Jews.JPG
    Jaws Or Jews.JPG
    KB 15.9 · צפיות: 232
אז נתת לי מוניטין שלילי, סבבה.
אין לי בעיה שלא תסכים בדעתי
אבל לרשום לי בנימוק "אני אשרוף אותך"? באמת? אתה יכול רק להתבייש כי אתה מביך את עצמך
כי זה הרוח של האשכול , נכנסת? הסתכלת? אתה מוזמן לצאת וזהו
Ich werde Sie brennen
אתה סתם מטיף

אני רק אעיר את צומת לבכם יש פאנץ׳ בהודעה האחרונה שלי, כנראה שזה כול כך אפל ובלתי צפוי שאף אחד לא שם לב

מה ההבדל בין הבית של ביל גייטס לתחת של תינוק?
בחיים לא היתי בתוך הבית של ביל גייטס.

מה הדרך הכי בטוחה לשחק עם תינוק?
עם קונדום.

*סיפור אמיתי מהכיתה עם חבר רוסי כבד עם אידאולוגיה נאצית וחשודה

*ילד אקראי מהכיתה זורק הערה גזענית*
המורה:זה לא יפה ולא מכבד כולנו נושמים אותו אוויר
החבר:כן המורה זה לא יפה צריך לכבד את כולם, כולנו נושמים אותו אוויר, חוץ מיהודים, הם נושמים גז..

יש לו עוד מלא כאלה יציאות אני אנסה להזכר

נערך לאחרונה:
כי זה הרוח של האשכול , נכנסת? הסתכלת? אתה מוזמן לצאת וזהו
Ich werde Sie brennen
אתה סתם מטיף
אז אתה גם יכול לצאת מהאשכול אם לא נאה לך. לא ביקשתי ממך להישאר כאן ולראות כל תגובה
זה שאתה לא מתחבר לדעתי וכי רוח האשכול היא כזו או אחרת זה לא באמת רלוונטי, אין בעיה, אבל אין שום סיבה לרשום לי או לכל אדם אחר נימוק שהוא מעין כתובת נאצה - "אני אשרוף אותך"
אם עכשיו אתה תגיב בפורום X תגובה Y ואני לא אתחבר לתגובה הזו, אתה חושב שאני אתן לך מוניטין שלילי עם נימוק של "אני אשרוף אותך"? אז לא, כי גם אף אחד אחר לא היה עושה את זה. תתאפס על עצמך

אז אתה גם יכול לצאת מהאשכול אם לא נאה לך. לא ביקשתי ממך להישאר כאן ולראות כל תגובה
זה שאתה לא מתחבר לדעתי וכי רוח האשכול היא כזו או אחרת זה לא באמת רלוונטי, אין בעיה, אבל אין שום סיבה לרשום לי או לכל אדם אחר נימוק שהוא מעין כתובת נאצה - "אני אשרוף אותך"
אם עכשיו אתה תגיב בפורום X תגובה Y ואני לא אתחבר לתגובה הזו, אתה חושב שאני אתן לך מוניטין שלילי עם נימוק של "אני אשרוף אותך"? אז לא, כי גם אף אחד אחר לא היה עושה את זה. תתאפס על עצמך
calm your tits

למה לצחוק לעזאזל על "בדיחות" שואה? אז נכון שזה אשכול טרול וכו', אבל להגיע עד לרמה בזויה של "בדיחות" שואה? באמת?
אני מקווה שאני לא היחידי שחושב ככה. אני מתאר לעצמי שיש כאן רוב כולל שעבר את המסע לפולין אז..איך אפשר?
אפשר לשאול למה על השואה אסור אבל על תינוקות/כושים/ערבים/נשים/ כל דבר אחר מותר?
למה השואה יותר נוראית מעבדות של השחורים במשך מאות שנים?

~פולסא דנורא על "עוז"~

איך אומרים ילד קטן? ילדון, איך אומרים יהודי קטן? יהודון, איך אומרים סבא קטן? סבון

מה טוב בלהיות פדופיל? ידיים קטנות גורמות לזין שלך להראות גדול

היטלר הולך בגטו רואה ילד אומר לו "ילד ילד מה אתה יהודים ?"
הילד מצביע על הטלאי ואומר " לא אני השריף"

ילד אוכל המבורגר בגטו, ילד אחר שואל ''מאיפה ההמבורגר?'', הוא עונה ''אבא שלי טחון''

ילד מביא ביד עם סבון בגטו ומחייך, ילד אחר שואל אותו ''למה אתה מבסוט?'', הוא עונה ''זיינתי את אמא שלך''

מעולם לא הרגשתי כל כך רע עם עצמי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית