הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אוכלים נקי

מה קשור פרגון, אם הבן אדם משתמש בחומרים אני חושב שרצוי לדעת כן או לא, אחרת אותו אדם משלה אנשים רבים וצעירים תמימים שמסתובבים פה ולוקחים ממנו דוגמה

ואם אכן נקי, אז באמת מודל לדוגמה לכולנו וטוב לדעת שניתן להגיע לזה בצורה נקיה

מה קשור פרגון, אם הבן אדם משתמש בחומרים אני חושב שרצוי לדעת כן או לא, אחרת אותו אדם משלה אנשים רבים וצעירים תמימים שמסתובבים פה ולוקחים ממנו דוגמה

ואם אכן נקי, אז באמת מודל לדוגמה לכולנו וטוב לדעת שניתן להגיע לזה בצורה נקיה
מה זה עניינך מה הבן אדם עושה? הוא לא משווק שום מוצר ולא משלה אף אחד להאמין לו או לקחת ממנו דוגמה.
אף אחד לא חייב לך דין וחשבון, גבר.

זה ממש לא נכון, בן אדם שטוען שהוא נקי ונראה ככה, הוא בעצם מהווה דוגמה אישית להמון אנשים כאן
ובעצם נותן יד לכל השקרנים האלו שפוגעים ומדכאים כל כך הרבה חבר'ה צעירים לדוגמה http://nattyornot.com/
לשניה נשים את הגניקה בצד, ואסביר יש פה קהל רחב ומגוון של אנשים צעירים בוגרים אמידים יותר ואמידים פחות, אדם כזה שטוען שהכל "נקי" וזה אפשרי רק עם תזונה ואימונים
עלול ויכול להלשות רבים פה שיחשבו שהם יכולים להגיע להישג כזה רק עם תזונה ואימונים, דבר שיכול לגרום לאובן כסף רב עקב קנית מוצרי מזון ותוספי מזון ומנוי לחדר כושר יקרים, עלול לגרום לתחושות דיכאון ואכזבה אצל הרבה מאוד אנשים שינסו(בעיקר צעירים) ויראו שהמטרה עוד רחוקה מהם ואפילו אם הם יעשו הכל נכון, יש משפט שאומר "VALUE FOR YOUR MONEY" ולפעמים ההשקעה לא תיהיה שווה את התוצאה אם התוצאה לא באמת אפשרית
אנשים כמו הבחור פה (אם הוא משקר להיותו טבעי) יכול לפגוע בכל כך הרבה אנשים פה ואין לו אפילו מושג כמה, כל אדם הוא מורכב בפני עצמו כל אחד שם מטרות מסוימות בחיים שלו אבל רוב המטרות אם עבודה קשה ומזל הם מושגות
אפילו אתבדח ואגיד שלהיות מרק צוקרברג הבא יותר סביר להגיע מאשר להיות אדם שרירי כמו פותח האשכול בעל חומרים(אם הוא באמת משתמש) ללא חומרים
כן כן יש כאלה שחושבים שסמים זה עדיין רע, מפגרים שכמונו

זה ממש לא נכון, בן אדם שטוען שהוא נקי ונראה ככה, הוא בעצם מהווה דוגמה אישית להמון אנשים כאן
ובעצם נותן יד לכל השקרנים האלו שפוגעים ומדכאים כל כך הרבה חבר'ה צעירים לדוגמה http://nattyornot.com/
לשניה נשים את הגניקה בצד, ואסביר יש פה קהל רחב ומגוון של אנשים צעירים בוגרים אמידים יותר ואמידים פחות, אדם כזה שטוען שהכל "נקי" וזה אפשרי רק עם תזונה ואימונים
עלול ויכול להלשות רבים פה שיחשבו שהם יכולים להגיע להישג כזה רק עם תזונה ואימונים, דבר שיכול לגרום לאובן כסף רב עקב קנית מוצרי מזון ותוספי מזון ומנוי לחדר כושר יקרים, עלול לגרום לתחושות דיכאון ואכזבה אצל הרבה מאוד אנשים שינסו(בעיקר צעירים) ויראו שהמטרה עוד רחוקה מהם ואפילו אם הם יעשו הכל נכון, יש משפט שאומר "VALUE FOR YOUR MONEY" ולפעמים ההשקעה לא תיהיה שווה את התוצאה אם התוצאה לא באמת אפשרית
אנשים כמו הבחור פה (אם הוא משקר להיותו טבעי) יכול לפגוע בכל כך הרבה אנשים פה ואין לו אפילו מושג כמה, כל אדם הוא מורכב בפני עצמו כל אחד שם מטרות מסוימות בחיים שלו אבל רוב המטרות אם עבודה קשה ומזל הם מושגות
אפילו אתבדח ואגיד שלהיות מרק צוקרברג הבא יותר סביר להגיע מאשר להיות אדם שרירי כמו פותח האשכול בעל חומרים(אם הוא באמת משתמש) ללא חומרים
אתה לא יכול לשים את עניין הגנטיקה בצד. זה שבן אדם הגיע להישגים כלשהם לא אומר שאם אתה או אני נשקיע אותו מאמץ או יותר נגיע לאותם הישגים. אז אם בנאדם שהוא תופעה גנטית מגיע לישגים משימים בלי חומרים אז עכשיו כל מי שמתחיל להשקיע בתזונה ואימונים יגיע לאותו דבר? לא, כי לכל אחד יש גנטיקה שונה.
ומה שאתה אומר על אובדן כסף רב על אוכל, תוספים ומנוי למכון זה שטויות, כי כל אחד יכול להגיע לתוצאות יפות רק עם תזונה ואימונים קפדניים, פשוט יש יותר ויש פחות.
פותח האשכול טוען שהוא לא משתמש בחומרים, אני לא מכיר אותו אישית ואני מניח שגם אתה לא. אבל אם אין לך הוכחה שזה לא נכון (אולי ראית בדיקות דם או שבמקרה אתם אותו מכון וראית אותו מזריק) זה לא לעניין לקרוא לבנאדם שקרן (אם זה היה מישהו ברמה של פיל הית' אז הייתי מבין אבל לא במקרה הנוכחי)

לא קראתי לו שקרן נתתי דוגמה שאם הוא אכן משתמש הוא מוסיף עוד שמן למעגל השקרים ולסתכול הצעירים שחושבים שניתן להגיע לתוצאות כאלה ללא חומרים

האמת אם פותח האשכול ישתף אותנו בנתונייו משקל גובה אחוז שומן יהיה יחסית יותר קל לקבוע את אמינותו

לא קראתי לו שקרן נתתי דוגמה שאם הוא אכן משתמש הוא מוסיף עוד שמן למעגל השקרים ולסתכול הצעירים שחושבים שניתן להגיע לתוצאות כאלה ללא חומרים
לא קראת לו ככה אבל התגובות שלך מרמזות על זה. ושוב, אם הוא הגיע לתוצאות כאלה בלי חומרים זה לא אומר שאתה או אני יכולים (גנטיקה זה נתון חשוב)

האמת אם פותח האשכול ישתף אותנו בנתונייו משקל גובה אחוז שומן יהיה יחסית יותר קל לקבוע את אמינותו
סלח לי אחי אבל פותח האשכול חייב לך משהו?
הוא לא חייב לך שום דין וחשבון אם התחת שלו מחוררר או לא. מה עוד שהוא לא פרסם שום תוספי תזונה בטענה שאלה הביאו אותו לתוצאות.

תתחילו לפרגן חבר'ה
זה שהוא על אחוז שומן נמוך לא אומר שהוא על חומרים, וזה גם הגיוני כי המסת שריר לא מטורפת

וגם אם היה, זה עדיין בא עם עבודה קשה ותזונה מדוייקת

שמע, קודם כל חייב לתת את כל המחמאות שמגיעות, אתה נראה פרפקט. כל הכבוד, באמת עבודה יפה.
כמה % שומן אתה? אם לא בדיוק אז לפחות בערך..

תאמת יש סיכוי שהוא באמת טבעי ואני נוטה לא להאמין לאנשים, המסת שריר שלו יפה אבל אפשר להגיע לזה טבעי מה שמחשיד זה רק החיטוב שהוא ברמה גבוהה

בכל מקרה מזה משנה כל הכבוד לבחור הגיע לאחוז שומן שלא פשוט להגיע אליו ועם מסה מכובדת לא משנה מה יש לך בדם

מה הקשר ל"סמים"?
כל אחד יעשה מה שהוא רוצה ופותח האשכול כמו כל אחד אחר לא חייב שום דבר לצעירים עם מוח בגודל בוטן שחיים בפאנטזיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית