הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר+סוכר ענבים - מאסה.

idanhelfgot

משתמש מתחיל
35
3
נק' מוניטין:
-15
35
3
יש לי גם רצת אבקת חלבון איזו טובה נשאר קצת ואתמול קיבלתי את הסופר מאס של דיימטיז וסוכר ענבים אני מתחיל מאסה ורוצה לסיים בסוף החורף רציתי עזרה מחברה פה בטיפים מתי הכי מומלץ לשלב סוכר ענבים ומתי לשתות אץ הגיינר ואולי גם מתי להוסיף איזה סקופ אבקת חלבון , תודה רבה לעוזרים .. ואני אוכל גם אוכל פשוט לא מספיק והחלטתי ללכת על גיינר אני על 10 אחוז שומן עם שריר יפה רוצה להמשיך לגדול ומוכן לעלות בכמה אחוזי שומן..

יש לי גם רצת אבקת חלבון איזו טובה נשאר קצת ואתמול קיבלתי את הסופר מאס של דיימטיז וסוכר ענבים אני מתחיל מאסה ורוצה לסיים בסוף החורף רציתי עזרה מחברה פה בטיפים מתי הכי מומלץ לשלב סוכר ענבים ומתי לשתות אץ הגיינר ואולי גם מתי להוסיף איזה סקופ אבקת חלבון , תודה רבה לעוזרים .. ואני אוכל גם אוכל פשוט לא מספיק והחלטתי ללכת על גיינר אני על 10 אחוז שומן עם שריר יפה רוצה להמשיך לגדול ומוכן לעלות בכמה אחוזי שומן..

הגיינרים מלאים בסוכר, שילוב של זה עם דקסטרוז ממש מיותר..
הפעם היחידה שאני רואה בה כרלוונטית לצריכה של סוכר ענבים זה מיד לאחר אימון אירובי\אנאירובי בשילוב עם חלבון.

אני הייתי מכין גיינר ביתי בריא יותר עם פחמימות מורכבות וטובות אבל כבר הזמנת את הגיינר אז שיהיה בהצלחה בכל מקרה

אין המלצה כלשהי למתי נכון לקחת סוכר ענבים.

את הגיינר הייתי לוקח במידה והייתי רואה שחסרות לי קלוריות בתפריט.
את האבקת חלבון הייתי לוקח במידה והייתי רואה שחסר לי חלבון בתפריט.

ומה הקטע של ההתנסחות הגרועה הזו?
10 אחוז שומן עם שריר יפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית