עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה 😃 אקח לתשומי ליבי. אחכה בינתיים לעוד תגובות.הגב שלך לא מספיק ישר, תוציא את החזה שלך החוצה.
מה זה משנה עם איזה נעליים עושים את זה?נתחיל מזה שדדליפט לא עושים עם נעליים כאלו... עדיף שטוחות מסוליה קשה.
הגב שלך לא מכווץ...
האגן שלך לא במנח לפנים...
שים משקל שיהיה לך קצת קשה ואז נוכל לתקן.
מה זה משנה עם איזה נעליים עושים את זה?
ובכוונה עשיתי את זה עם משקל נמוך כי אם הטכניקה לא נכונה, אז במשקל נמוך יהיו פחות סיכויים לפציעה.
גם אם הייתי שם משקל גבוה, עדיין הייתי עושה את אותה טכניקה אבל בקצב יותר איטי.נכון אבל במשקל נמוך אי אפשר לתת חוות דעת...
אתה צריך לשים משקל שיהיה לך קצת קשה.
הנעליים שעשית איתם הם נעלי ריצה, שבולמות זעזועים.
אחד הרעיונות בדדליפט הוא לדחוף את הריצפה בחוזקה, מה שהנעליים שלך לא הכי מאפשרות כי הן בולמות זעזועים !
תנסה נעל שטוחה ותגיד אם אתה מרגיש הבדל.
גם אם הייתי שם משקל גבוה, עדיין הייתי עושה את אותה טכניקה אבל בקצב יותר איטי.
ואני אנסה לגבי הנעליים
מה יקרה אם אני לא אעשה בנעליים שטוחות?הטכניקה יכולה להשתנות במשקל יותר גבוהה, אם אין לך נעליים שטוחות תעשה יחף
גם אם הייתי שם משקל גבוה, עדיין הייתי עושה את אותה טכניקה אבל בקצב יותר איטי.
ואני אנסה לגבי הנעליים
ממש לא. אתה נותן הערה מסוכנת. הגב צריך להראות ישר. גם פלקשן וגם אובר אקסטנשן אינן בטיחותיות בדדליפט, והן לא המנח הניטרלי של עמוד השדרה.חזה למעלה ולא כלפי מטה. גב קצת כעור או ישר - הגב שלך קמור. זאת אומרת שהגב צריך להיראות כמו קערה כלפי מעלה - כרגע הוא קערה כלפי מטה.
במצב תקין הוא יראה ישר למרות שעמוד השדרה לא ישר - בגלל שהזוקפים עובדים. זה גורם לגב להראות ישר. בגלל שאין לנו עיני רנטגן אנחנו ניאלץ להשתמש בנתונים שאנחנו רואים מבחוץ, ואם מבחוץ אתה רואה גב עגול (לכל כיוון שהוא), זה אומר שהמנח אינו תקין.קיבלתי. אני אדייק.![]()
אולי להיראות ישר, אבל הגב אמור להיות מעט קעור. גב קעור זה לא אובר אקסטנשן.