הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב ברגל

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
יש כאב שהתחיל לי באימון פוטבול ביום רביעי האחרון,פתאום ככה סתם התחיל לכאוב לי בערך במותן כסל(אני לא יודע בדיוק מה זה אבל זה באזור הזה) הכאב הוא פנימי,כשאני לוחץ הוא לא כואב,קשה וכואב להרים רגל לכיון הבטן.
לפעמים הכאב מורגש ולפעמים הוא לא,הוא בא בגלים,זה לא כאב חד.
הרגע עשיתי סקוואט עצים ואני בקושי מסוגל לעמוד בגלל זה.
כבר 3 חודשים בערך שיש לי את הכאב הזה בסקוואטים אבל זה היה רק בחימום לאחר מכן זה הפסיק ( רק בסט הראשון מוט ריק) ולכן הנחתי שזה לגיטימי
@yonizarkh עזרה?

יש כאב שהתחיל לי באימון פוטבול ביום רביעי האחרון,פתאום ככה סתם התחיל לכאוב לי בערך במותן כסל(אני לא יודע בדיוק מה זה אבל זה באזור הזה) הכאב הוא פנימי,כשאני לוחץ הוא לא כואב,קשה וכואב להרים רגל לכיון הבטן.
לפעמים הכאב מורגש ולפעמים הוא לא,הוא בא בגלים,זה לא כאב חד.
הרגע עשיתי סקוואט עצים ואני בקושי מסוגל לעמוד בגלל זה.
כבר 3 חודשים בערך שיש לי את הכאב הזה בסקוואטים אבל זה היה רק בחימום לאחר מכן זה הפסיק ( רק בסט הראשון מוט ריק) ולכן הנחתי שזה לגיטימי
@yonizarkh עזרה?

היי ,
יכולים להיות כמה סיבות לכאב. יכול להיות מקור שרירי-גידי , מקור מפרקי ומקור של כאב מושלך.
בכל אופן , זה מצריך בדיקה.

• פותח/ת השרשור
היי ,
יכולים להיות כמה סיבות לכאב. יכול להיות מקור שרירי-גידי , מקור מפרקי ומקור של כאב מושלך.
בכל אופן , זה מצריך בדיקה.
האמת שהיום היה לי יום קל אמנם אבל הכאב פחות הורגש גם במהלך היום והרגיש בסגר.
מצריך בדיקה? למי ללכת

האמת שהיום היה לי יום קל אמנם אבל הכאב פחות הורגש גם במהלך היום והרגיש בסגר.
מצריך בדיקה? למי ללכת

אם אתה מוגבל בתקציב , ואין לך בעיה לחכות - פיזיותרפיסט בקופת חולים.
אם אתה מוכן לשלם , מחפש תור מהיר יותר , טיפול מושקע וארוך יותר - פיזיותרפיסט פרטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית