הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון סקוואט לביקורת

Nadav Mary

משתמש פעיל
504
468
נק' מוניטין:
1,647
504
468
היי,
התחלתי להתאמן לפני מספר חודשים, הגעתי בSS ל100X3X5, בשלב מסוים התחילו לי כאבים במרפק\בייספס שהשביתו אותי לתקופה קצרה..
עכשיו חוזר לזה לאט לאט ועל הדרך גם משפר טכניקה, הגעתי ל75 קילו בסקוואט ואשמח לקבל ביקורת על הטכניקה.
אני אפתח לוג ברגע שאחזור לתת משקלים בבנצ' ובפרס (כרגע מרים עם מוט ריק)

הנה הסקוואטים:

תודה מראש 😃

התנועה נראית לי טוב. שים לב, אידיאלית היד צריכה להיות מעל המוט ולא מתחת, דוחפת את המוט לתוך הגב ולא מחזיקה אותו. שורש כף היד אצלך נמצאת מתחת למוט וזה שם המון לחץ עליו.

• פותח/ת השרשור
התנועה נראית לי טוב. שים לב, אידיאלית היד צריכה להיות מעל המוט ולא מתחת, דוחפת את המוט לתוך הגב ולא מחזיקה אותו. שורש כף היד אצלך נמצאת מתחת למוט וזה שם המון לחץ עליו.
תודה רבה.. עוד תגובות?

תנסה למקם את הברכיים במקומן הסופי מוקדם יותר, שיפסיקו לנוע קדימה אחרי השליש-חצי ראשון של הירידה.
סה"כ הסקוואט טוב

קח הרבה אוויר לפני כל חזרה ותשאיר בפנים עד שאתה שוב למעלה.

• פותח/ת השרשור
תנסה למקם את הברכיים במקומן הסופי מוקדם יותר, שיפסיקו לנוע קדימה אחרי השליש-חצי ראשון של הירידה.
סה"כ הסקוואט טוב

כן מודע לבעיית הברכיים, אני ממש משתדל לא לגלוש אבל לפעמים זה עדיין קורה..
בכל מקרה מאמין שזה יסתדר בקרוב
תודה רבה לך 😃

סה"כ הסקוואט טוב

יש לי אותה בעיה של גלישת ברכיים, יש איזה צורה שאפשר לשפר את זה ? או נגיד איזה טריק לעשות שזה לא יקרה ?
אני מנסה להתחיל תנועה מהאגן והולך איתו אחורה ואז יוצא שבגלל זה הברכיים לא זזות בהתחלה
וכאשר אני מנסה להתחיל מהברכיים יוצא שהאגן לא נמצא בסוף במיקום הנכון.

כן מודע לבעיית הברכיים, אני ממש משתדל לא לגלוש אבל לפעמים זה עדיין קורה..
בכל מקרה מאמין שזה יסתדר בקרוב
תודה רבה לך 😃
זה לא יסתדר לבד, זה משהו שאתה צריך לעשות.

בהצלחה

יש לי אותה בעיה של גלישת ברכיים, יש איזה צורה שאפשר לשפר את זה ? או נגיד איזה טריק לעשות שזה לא יקרה ?
אני מנסה להתחיל תנועה מהאגן והולך איתו אחורה ואז יוצא שבגלל זה הברכיים לא זזות בהתחלה
וכאשר אני מנסה להתחיל מהברכיים יוצא שהאגן לא נמצא בסוף במיקום הנכון.
בלי סרטון אי אפשר להגיד אם יש בעייה או מה הבעייה.

הבעייה הראשונה היא העומק. ברכיים יותר החוצה ומהר יותר, ורד עמוק יותר.
העומק אני יודע שבעייתי, אבל איך אני גורם שהרגליים לא יגלשו קדימה ? כלומר על מה אני נגיד צריך לחשוב כדאי שזה יקרה או משהו דומה.

העומק אני יודע שבעייתי, אבל איך אני גורם שהרגליים לא יגלשו קדימה ? כלומר על מה אני נגיד צריך לחשוב כדאי שזה יקרה או משהו דומה.
רק בחלק מהחזרות יש לך בעייה של גלישה, ובכל מקרה מתקנים את זה ע"י כך שמביאים אותן למקומן הסופי מלכתחילה - עד סוף החצי הראשון של הירידה. אז הן לא גולשות. אבל זו הבעייה האחרונה שאתה צריך לטפל בה, כתבתי מה בא קודם.

רק בחלק מהחזרות יש לך בעייה של גלישה, ובכל מקרה מתקנים את זה ע"י כך שמביאים אותן למקומן הסופי מלכתחילה - עד סוף החצי הראשון של הירידה. אז הן לא גולשות. אבל זו הבעייה האחרונה שאתה צריך לטפל בה, כתבתי מה בא קודם.

את הדברים האלו דיי תיקנתי, זה קצת סרטון ישן, הבעיה שאני לא מצליח להביא אותם בשליש-חצי הראשון של התנועה, בכל מקרה אני יצלם אולי חדש, חשבתי שתוכל להגיד מה לעשות כדאי שהם יבואו לשם, לדוגמא כמו שאומרים תחשוב לפתוח את הברכיים בירידה של הסקוואט.

את הדברים האלו דיי תיקנתי, זה קצת סרטון ישן, הבעיה שאני לא מצליח להביא אותם בשליש-חצי הראשון של התנועה, בכל מקרה אני יצלם אולי חדש, חשבתי שתוכל להגיד מה לעשות כדאי שהם יבואו לשם, לדוגמא כמו שאומרים תחשוב לפתוח את הברכיים בירידה של הסקוואט.
צלם ותעלה סרטון חדש

• פותח/ת השרשור
זה לא יסתדר לבד, זה משהו שאתה צריך לעשות.

בהצלחה

בלי סרטון אי אפשר להגיד אם יש בעייה או מה הבעייה.

תוך כדי הסט אני לא מרגיש את הגלישה של הברכיים קדימה.. רואה את זה רק בדיעבד בסרטונים.
אני משתדל כמה שיותר לחשוב על תנועה מהאגן ולשבת אחורה..
יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי למנוע את הגלישה הזו?

תוך כדי הסט אני לא מרגיש את הגלישה של הברכיים קדימה.. רואה את זה רק בדיעבד בסרטונים.
אני משתדל כמה שיותר לחשוב על תנועה מהאגן ולשבת אחורה..
יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי למנוע את הגלישה הזו?
כבר אמרתי מה לעשות. למקם את הברכיים במקומן הסופי מהר יותר - מעט מעבר לכף הרגל.

• פותח/ת השרשור
כבר אמרתי מה לעשות. למקם את הברכיים במקומן הסופי מהר יותר - מעט מעבר לכף הרגל.

כמעט חודש אחרי.. הגעתי ל97.5, איך הטכניקה?

אשמח לתגובות גם מעוד אנשים..
תודה מראש!

אתה נופל קדימה,
והגב שלך מתעגל כי אתה מתחיל את התנועה נורא חזק מהאגן, מכווץ אותו, ומה שקורה שמכווצים את האגן בתחילת התנועה הוא נכנס בסופו
של דבל לסיבוב פנימה.
כווץ את הזוקפים רק בבור ובהתאם.

• פותח/ת השרשור
אתה נופל קדימה,
והגב שלך מתעגל כי אתה מתחיל את התנועה נורא חזק מהאגן, מכווץ אותו, ומה שקורה שמכווצים את האגן בתחילת התנועה הוא נכנס בסופו
של דבל לסיבוב פנימה.
כווץ את הזוקפים רק בבור ובהתאם.
טוב תודה רבה
אפשר עוד ביקורות בבקשה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית