הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר נתייה להשמנה ושימוש בחומרים

• פותח/ת השרשור Scre
  • פורסם בתאריך

Scre

משתמש מתחיל
131
8
נק' מוניטין:
-62
131
8
אם אני משתמש בחומרים ששורפים שומן ( קלן או כל דבר אחר לא פחות חזק ) ויורד לאחוזים ממש נמוכים, זה יכול לדכא או משהו בסגנון את הנתייה להשמנה?

נטייה.

ובגדול נטייה להשמנה מתבטאת בכל מיני מובנים. הפיזי שמביניהם הוא בעיקר גנטי - ולא נראה לי שקלן ישפיע לך יותר מדי על הגנים.
לעומת זאת עלייה במסת שריר יכולה לשנות את סידור חלוקת תאי השומן בגוף - כך שהמראה יהיה שונה. אבל לשאלתך - לא.

נערך לאחרונה:
שימוש בחומרים פשוט יעזור לך לשמור על אחוז שומן נמוך \ נוכחי.
אני מאמין שנטייה להשמנה מקורה לרוב היא ברמות הורמונליות בגוף. לא כל כך קונה את זה שיש גן שגורם לך להשמין.

הדבר היחיד שאני מכיר שמספיק חזק בכדי לשנות דברים בגוף זה GH. וגם זה כל עוד אתה משתמש, כמה משתנה בצורה קבועה זה לא ברור. אבל GH באופן מובהק מעביר את הגוף שלך למצב ששומן הוא מקור ראשוני לאנרגיה.

שימוש בחומרים פשוט יעזור לך לשמור על אחוז שומן נמוך \ נוכחי.
אני מאמין שנטייה להשמנה מקורה לרוב היא ברמות הורמונליות בגוף. לא כל כך קונה את זה שיש גן שגורם לך להשמין.

הדבר היחיד שאני מכיר שמספיק חזק בכדי לשנות דברים בגוף זה GH. וגם זה כל עוד אתה משתמש, כמה משתנה בצורה קבועה זה לא ברור. אבל GH באופן מובהק מעביר את הגוף שלך למצב ששומן הוא מקור ראשוני לאנרגיה.
רמות ההורמונים הטבעיות שלך מווסתות על ידי האיברים שלך שמקורם בגנים שלך, לכן לכל אחד מאיתנו תפקוד איברים שונה ורמת הורמונים אחרת. מה יש לקנות פה?

רמות ההורמונים הטבעיות שלך מווסתות על ידי האיברים שלך שמקורם בגנים שלך, לכן לכל אחד מאיתנו תפקוד איברים שונה ורמת הורמונים אחרת. מה יש לקנות פה?
סבבה. אז אם בנאדם יימצא ברמות תקינות + מבחינה הורמונלית אז רוב הסיכויים שהוא לא ייפתח השמנה ?

אתה בטח יודע שגם ככה קשה למצוא ממצאים דפיניטיביים בפיזיולוגיה, מחקר פה ומחקר שם לא מספקים תשובה החלטית לכל שאלה.
במיוחד בפן של גנטיקה - שהוא תחום יחסית חדש. חפש באינטרנט מידע על אדיפונקטין - עוד הורמון לא תמיד ידוע שיש לו השפעה רצינית.
וכמו שכתבתי למעלה יש עוד אינספור פקטורים שלא קשורים בפיזיולוגיה, הרגלים תרבותיים, חינוך, תפיסה מנטלית, דימוי עצמי שמצטרפים פה למשוואה.

אתה בטח יודע שגם ככה קשה למצוא ממצאים דפיניטיביים בפיזיולוגיה, מחקר פה ומחקר שם לא מספקים תשובה החלטית לכל שאלה.
במיוחד בפן של גנטיקה - שהוא תחום יחסית חדש. חפש באינטרנט מידע על אדיפונקטין - עוד הורמון לא תמיד ידוע שיש לו השפעה רצינית.
וכמו שכתבתי למעלה יש עוד אינספור פקטורים שלא קשורים בפיזיולוגיה, הרגלים תרבותיים, חינוך, תפיסה מנטלית, דימוי עצמי שמצטרפים פה למשוואה.

תשמע אין פה וויכוח. יש אינספור מחקרים בתחום, שמנסים לבודד את הגן שגורם להשמנה. עדיין לא ראיתי הכרזה על פתרון...
אני בטוח שיש המון ממצאים מעניינים בדרך.... אבל מסכים איתך. זה מאוד מורכב. אני מאמין שאם מזהים בזמן את ההשמנה, ניתן למנוע אותה או לפחות לתת כלים לבנאדם איך להתמודד עם הבעיה (או הנטיה). יתכן והיא פיזיולוגית, ייתכן והיא נפשית.
בסופו של דבר זה תרבות וחינוך והרבה מודעות.

לא מזמן קראתי שיש חיידקי מעיים שגורמים לנתניה להשמנה
פורסם פה בפורום
זה מורכב לדעתי, אבל מה שבטוח חייב להילחם כדי להשיג תוצאות ולדעתי.תמיד אפשר לשמור תוצאות (כל עוד לא עברתה גבולות)
יש שיצטרכו יותר להישמר בדיאטה ויש שפחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית