הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אינזר VS טיטאן- רצועות ברכיים

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני אקנה רצועות ברכיים לתחרות.
האפשרות ה-1 היא ה-Titan Titanium 2.5m שיעלו לי 250 ש“ח.
האפשרות ה-2 היא ה-INZER Iron Z 2.5m שיעלו לי בערך 170 ש“ח.
המחיר חשוב ואם ההבדל קטן אקח את האינזר. הרצועות ישמשו אותי גם עם 100KG (בהתחלה).
יש המלצות?

שתי הרצועות טובות מאוד. לי יש את הטיטאניום והן מעולות וקלות לשימוש באופן יחסי למתחיל.

גם האינזר נחשבת רצועה טובה מאוד.

לך על מה שיותר נוח וזמין.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות.
ההבדל על המוט לא אמור להיות גדול מ-2-3 קילו במקרה הכי גרוע, נכון? החשש היחיד שאינזר יפריעו לי להגיע לעומק הנחוץ שגם ככה לא קל לי להגיע אליו בלואובאר. הן פחות סלחניות בקטע הזה לעומת הטיטאן?

• פותח/ת השרשור
הבעיה שהטיטניום עולות 30% יותר, וזה די משמעותי בשבילי. כל עוד אין הבדל של יותר מ-2-3 קילו על המוט אני אלך על האינזר.

מצטרף לשאלה, רק שאצלי המשקלים טיפה יותר גבוהים ( סביב ה4פלטות ).
עדיין עדיף טיטאניום 2.5 ? או בכלל משהו אחר ?

סליחה שנדחפתי לאשכול רון:sweatingbullets:

• פותח/ת השרשור
95 ל3x5. אני צריך אותן לתחרות ששם אני מצפה להוסיף כמה שאמרתי לך בפייסבוק (בינתיים אני לא רוצה לפרסם לכמה אני מכוון). עד שיגיעו אני מתאר לעצמי שזה יהיה לפחות 105-110.

עם 100 קילו לא תצליח להגיע לתחתית עם אף רצועה נורמלית זה בזבוז זמן
לא מבין מה הקשר
עשיתי סקוואטים עם 60 קילו ורצועות קשורות חזק כשרציתי לתרגל קשירה (ואחרי זה גם הטרילו אותי על זה שעישיתי סקוואט 60 עם רצועות...)

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה הקשר
עשיתי סקוואטים עם 60 קילו ורצועות קשורות חזק כשרציתי לתרגל קשירה (ואחרי זה גם הטרילו אותי על זה שעישיתי סקוואט 60 עם רצועות...)
איזה רצועות אם אפשר לשאול?

זה הכל תלוי בטכניקה, אם אתה יושב אחורה אתה תוכל לשבור בכל מצב אם אתה יורד עם הברכיים אתה לא תוכל לשבור.
אני למשל מתקשה לשבור גם עם 160 ודניאל שובר ב60.

זה הכל תלוי בטכניקה, אם אתה יושב אחורה אתה תוכל לשבור בכל מצב אם אתה יורד עם הברכיים אתה לא תוכל לשבור.
כשמישהו יושב אחורה הרצועות בעצם עוזרות פחות?

אני עם רצועות לא יושב כל כך אחורה כמו ברגיל , הגו זקוף יחסית
מה שכן אני ממש יורד מהר אפילו נופל קצת אז אולי זה נותן אפקט מסוים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית