ייעוץ שילוב של מכון כושר עם כושר קרבי

• פותח/ת השרשור Hod
  • פורסם בתאריך

Hod

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום לכולם. אני 9 חודשים במכון כושר והייתי מתוך זה חודש בתכנית של מדריך ,4 חודשים fbw ו4 חודשים תכנית ab שהרצל כתב את התכניות.
אני בערך עוד חודש רוצה להיכנס לקבוצת כושר קרבי. האימונים של הקבוצה הם בימי ראשון שני ורביעי. השאלות שלי הם :
(1)כמה אימוני חדר כושר אפשר לעשות ובאיזה ימים?
(2)אני רוצה במכון כושר יותֳר לחזק את הגוף ופחות לנפח אותו לכן איזו תכנית מומלצת לי לעשות וכמה חזרות לעשות בכל תרגיל ?
(3)האם אתה חושבים שאפשר להוסיף גם אימון שחייה אחד ?

1. אתה יכול לעבוד בחדר כושר בתכנית fbw בימי שלישי וחמישי
2.כושר קרבי מבוסס על הרבה סבולת ופחות על כוח. אני חושב שעבודה עם הרבה חזרות תכין אותך טוב יותר.
לבצע הרבה חזרות במתח והרבה מקבילים הרבה שכיבות סמיכה, ספרינטים ריצה למרחקים עם משקל.
3. אפשר להוסיף אימון שחיה אין בעיה.

• פותח/ת השרשור
1. אתה יכול לעבוד בחדר כושר בתכנית fbw בימי שלישי וחמישי
2.כושר קרבי מבוסס על הרבה סבולת ופחות על כוח. אני חושב שעבודה עם הרבה חזרות תכין אותך טוב יותר.
לבצע הרבה חזרות במתח והרבה מקבילים הרבה שכיבות סמיכה, ספרינטים ריצה למרחקים עם משקל.
3. אפשר להוסיף אימון שחיה אין בעיה.
אז מה שאתה אומר זה
יום ראשון -כושר קרבי יום שני -כושר קרבע יום שלישי - אימון fbw יום רביעי - כושר קרבי יום חמישי -אימון fbw ויום שישי שבת מנוחה?

באיזה יום אתה חושב אפשר להוסיף אימון שחייה ?

באימוני fbw אני עושה :
סקוואט 3 סטים
דדליפט 2 סטים
בנץ פרס 4 סטים
מילטרי פרס / לחיצת כתפיים בישיבה 3-4 סטים
מתח 3 סטים
מקבילים 3 סטים
כפיפות מרפק 3 סטים
ובטן כמובן.
אני חושב שעדיף במכון כושר לעבוד על הסיבולת של השריר אז יש מצב אתה כותב לי כמה חזרות לעשות בכל תרגיל ?

אני חושב שמבחינתך התרגילים הבסיסים הם:
-סקוואט
-דדליפט
-מתח
-מקבילים
כל השאר הם תוספות..
עבוד בטווחים של 15+ חזרות.
אבל עדיין מה שיכין אותך הכי טוב לגיבושים זה ספרינטים עוד ספרינטים וריצות ארוכות עם משקל עליך. אהה ועוד ספרינטים.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שמבחינתך התרגילים הבסיסים הם:
-סקוואט
-דדליפט
-מתח
-מקבילים
כל השאר הם תוספות..
עבוד בטווחים של 15+ חזרות.
אבל עדיין מה שיכין אותך הכי טוב לגיבושים זה ספרינטים עוד ספרינטים וריצות ארוכות עם משקל עליך. אהה ועוד ספרינטים.
גם בסקוואט ודדליפט לעשות 15 חזרות ?

גם בסקוואט ודדליפט לעשות 15 חזרות ?
כן זה קשה מאוד לעשות 15 חזרות בדדליפט אבל זה יכין אותך טוב לכל מה שקשור להרמת משאות, בזנטים ציוד מפה לשם.. מתח ומקבילים יכינו אותך לכל מה שקשור לטיפוס חבל, טיפוס קיר, וכל מיני מכשולים.. סקוואט יחזק לך את הרגליים בכל מה שקשור לקפיצות ניטורים.. תעבוד גם ספרינטים והרבה ספרינטים ואתה בא מוכן.
בהצלחה, מקווה שתהיה בשייטת או סיירת מטכל תן בראש

• פותח/ת השרשור
כן זה קשה מאוד לעשות 15 חזרות בדדליפט אבל זה יכין אותך טוב לכל מה שקשור להרמת משאות, בזנטים ציוד מפה לשם.. מתח ומקבילים יכינו אותך לכל מה שקשור לטיפוס חבל, טיפוס קיר, וכל מיני מכשולים.. סקוואט יחזק לך את הרגליים בכל מה שקשור לקפיצות ניטורים.. תעבוד גם ספרינטים והרבה ספרינטים ואתה בא מוכן.
אחי תודה באמת על הכל. שאלה אחרונה עד עכשיו עשיתי 2 -3 סטים 6 חזרות דדליפט קלאסי אז אתה אומר כדי לי לעשות 15 חזרות של דדליפט קלאסי או שכדי לי לעשות סוג דדליפט אחר שעובד יותר על הרגלים ? ובנוסף לסקוואט , דדליפט מתח ומקבלים אני מוסיף לחיצת כתפיים , כפיפות מרפק ולחיצת חזה זה בסדר ? ולעשות גם בתרגילים 15 חזרות ? או שכדי לעשות אפילו בתרגילים 20 חזרות ? וכמובן אני צריך להיות בפלוס קלוריות ולעקוב אחרי התזונה ?

למה שיעשה 15 חזרות בדדליפט? מילא סקוואט שגם פה לדעתי עדיף שיעבוד במתכונת של כוח
אבל לעשות 15+ חזרות כבדות של סקוואט ואז 15 חזרות דדליפט?

אחי תודה באמת על הכל. שאלה אחרונה עד עכשיו עשיתי 2 -3 סטים 6 חזרות דדליפט קלאסי אז אתה אומר כדי לי לעשות 15 חזרות של דדליפט קלאסי או שכדי לי לעשות סוג דדליפט אחר שעובד יותר על הרגלים ? ובנוסף לסקוואט , דדליפט מתח ומקבלים אני מוסיף לחיצת כתפיים , כפיפות מרפק ולחיצת חזה זה בסדר ? ולעשות גם בתרגילים 15 חזרות ? או שכדי לעשות אפילו בתרגילים 20 חזרות ? וכמובן אני צריך להיות בפלוס קלוריות ולעקוב אחרי התזונה ?
אין סיבה להוסיף עוד סוגי דדליפט, ואתה יכול להוסיף עוד תרגילים זה לא יזיק.. לגבי מספר חזרות אתה יכול לעבוד גם 15+ חזרות. רק תצפה שהמסת שריר שלך תקטן בהתאם לעומסים החדשים.
למה שיעשה 15 חזרות בדדליפט? מילא סקוואט שגם פה לדעתי עדיף שיעבוד במתכונת של כוח
אבל לעשות 15+ חזרות כבדות של סקוואט ואז 15 חזרות דדליפט?
אני לא יודע איפה הייתה בצבא אבל לפחות בטירונות שלי הרמתי מלא ציוד, בזנטים, ארגזי סמל, ג'ריקנים. כל הרמה זה דדליפט זו תנועה דומה ואותם שרירים פעילים. כוח לא משחק תפקיד פה אתה לא מרים ציוד של 100+ קילו אבל אתה מרים מלא ציוד. לפי דעתי 15 חזרות של דדליפט יכינו אותו בצורה אופטימלית לזה. וכמו שכבר כתבתי זה אימון קשה מאוד

אין סיבה להוסיף עוד סוגי דדליפט, ואתה יכול להוסיף עוד תרגילים זה לא יזיק.. לגבי מספר חזרות אתה יכול לעבוד גם 15+ חזרות. רק תצפה שהמסת שריר שלך תקטן בהתאם לעומסים החדשים.

אני לא יודע איפה הייתה בצבא אבל לפחות בטירונות שלי הרמתי מלא ציוד, בזנטים, ארגזי סמל, ג'ריקנים. כל הרמה זה דדליפט זו תנועה דומה ואותם שרירים פעילים. כוח לא משחק תפקיד פה אתה לא מרים ציוד של 100+ קילו אבל אתה מרים מלא ציוד. לפי דעתי 15 חזרות של דדליפט יכינו אותו בצורה אופטימלית לזה. וכמו שכבר כתבתי זה אימון קשה מאוד
אתה לא חושב שבנאדם שעושה לדוגמא 140+ דדליפט לא יהיה לו קל יותר להרים הרבה ציוד? הציוד יהיה לו ממש קל.. נכון שהוא יתעייף אבל עדיין

אתה לא חושב שבנאדם שעושה לדוגמא 140+ דדליפט לא יהיה לו קל יותר להרים הרבה ציוד? הציוד יהיה לו ממש קל.. נכון שהוא יתעייף אבל עדיין
אתה צודק יהיה לו יותר קל אבל הוא התעייף יחסית מהר, עבודה עם הרבה חזרות יותר ממוקדת למטרה שלו, אבל אתה יודע אפשר לשלב.. אימון אחד משקלים כבדים אימון אחד סבולת. אבל לפי דעתי הכוח פחות משחק פה תפקיד מרכזי אלא הסבולת

התשובה לכל השאלות שלך היא: תלוי בתזונה. אם התזונה/תפריט יתמוך בך, אתה סביר להניח תצליח להתאושש. אם זה יהיה לקוי, לא תצליח. כיצד לבנות תפריט נכון לכל אלו, זה קצת יותר מסובך.

• פותח/ת השרשור
התשובה לכל השאלות שלך היא: תלוי בתזונה. אם התזונה/תפריט יתמוך בך, אתה סביר להניח תצליח להתאושש. אם זה יהיה לקוי, לא תצליח. כיצד לבנות תפריט נכון לכל אלו, זה קצת יותר מסובך.
ביעוץ האישי אתם יודעים לבנות תפריט לכל אלו ?
אבל אתה יכול רק לענות לי על השאלה של מה יותר כדי לי לעבוד במכון כושר סיבולת שריר או כוח ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית