הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה ביעוץ לפני סייקל ראשון

נתי 899

משתמש מתחיל
117
18
נק' מוניטין:
18
117
18
שלום לכולם,

אני בן 25 גובה 175 ומשקל 62 קג
אני מנסה ולא מצליח להגדיל מסה כבר כמה שנים, מתאמן תקופות ומתייאש כי אני לא מצליח לגדול.
בין היתר אני לא אכלן גדול.
האם במצבי סייקל מסה יעזור?
אני בטוח שמעבר להשפעה ההורמונלית זה יתן לי מוטיבציה באימונים אבל השאלה האם זה משהו שאפשרי ואפקטיבי בכלל במצב שלי.
אשמח לייעוץ והדרכה,
תודה מראש לעונים.

מעכשיו אני אומר לך שלא. אתה יחסית רזה לגובה שלך.

תתחיל להתמיד בתזונה ובאימונים ותראה פלאים.. תוסיף קריאטין מקסימום.

אתה לא גודל כי אתה לא אוכל מספיק. שימוש בחומרים אנאבוליים לא מהוות בשום אופן תחליף לאוכל.

• פותח/ת השרשור
עשיתי העמסות קריאטין.. נלחמתי בשיניים לאכול כמו שצריך ולהיקרע באימונים. וכמעט כלום לא התפתח... אני כבר מיואש ומתוסכל מהמצב.
האם זה שאני רזה לגובה שלי אמור להפריע לאפקט של הסייקל?
אני הולך לכיוון הזה כברירת מחדל ולא כי אני מחפש קיצורי דרך

עשיתי העמסות קריאטין.. נלחמתי בשיניים לאכול כמו שצריך ולהיקרע באימונים. וכמעט כלום לא התפתח... אני כבר מיואש ומתוסכל מהמצב.
האם זה שאני רזה לגובה שלי אמור להפריע לאפקט של הסייקל?
אני הולך לכיוון הזה כברירת מחדל ולא כי אני מחפש קיצורי דרך

הכוונה היא שאם אתה רזה לגובה שלך בלי סייקל, סייקל לא יעזור לך מכיוון שאתה לא אוכל מספיק באופן כללי.
סייקל עושה בנאדם שסגור על התזונה שלו והאימונים שלו. אם אתה תקוע, ולא הגעת לגבול הגנטי שלך (אם אתה שוקל 62 אתה לא קרוב לשם אפילו) אז כנראה שאתה עושה משהו לא בסדר (תזונה/אימונים או שניהם ביחד).
את הכסף של הסייקל תשקיע בייעוץ טוב.. אפילו פה באתר. תאמין לי שהתוצאות יהיו טובות יותר מאשר עם סייקל שלא יבוצע כמו שצריך מבחינת תזונה.. כנ''ל הפגיעה בבריאות.

"אני לא אכלן גדול" - כדי לנצל סייקל מסה צריך לאכול כמות עוד יותר גדולה ממסה רגילה, אם אתה לא אוכל מספיק בשביל מסה רגילה, מה יקרה כשתצטרך להוסיף עוד 1000 קלוריות?

וסתם כדוגמא כדי שתבין, נניח שאתה מארגן את הסייקל הכי טוב/חזק שיש. במידה ואתה נמצא על תפריט נייטרלי. אתה חושב שהתוצאות מבחינת גדילה יהיו טובות?

• פותח/ת השרשור
איך אני יכול לדעת כמה אני צריך לאכול ביום?
מודדים לפי קלוריות? לפי פחמימות וחלבונים?

מודדים לפי הכל משקל חלבון פחמימה ושומן ולפי השאלות שלך אין לך מה לחשוב אפילו על מזרקים אתה צריך שתי גר חלבון לכל קילו משקל גוף

שלום לכולם,

אני בן 25 גובה 175 ומשקל 62 קג
אני מנסה ולא מצליח להגדיל מסה כבר כמה שנים, מתאמן תקופות ומתייאש כי אני לא מצליח לגדול.
בין היתר אני לא אכלן גדול.
האם במצבי סייקל מסה יעזור?
אני בטוח שמעבר להשפעה ההורמונלית זה יתן לי מוטיבציה באימונים אבל השאלה האם זה משהו שאפשרי ואפקטיבי בכלל במצב שלי.
אשמח לייעוץ והדרכה,
תודה מראש לעונים.
כך 1000 שקל תקנה גיינרים חלבון קריאטין ,טונה ביצים תפוצץ חלבון ופחמימה מלאה מבטיח לך תגדל..... אם אין לך כסף להשקיע בתזונה הזאת גם סייקל לא יעזור ותעיין בפורום של תוכניות אימונים
תתחיל עם המדריך ללמוד סקווטים ודדליפט. תסגור את כל הפינות. תוך חודש תראה הבדל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית