עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מדבר שטויות אני שונא תגובות כאלו.דדליפט
>ודה רבה אחי על העזרה אני צריך משהו שכנראה עובד על זה שאמרת על המרפק הקטע שאני עושה ליד קדמית מוט W ומוט מלבן לפטישים והקטע שפשוט יש לי כאב באמה כנראה בשריר הזה כשאני מאמן יד קדמית אני מרים 17.5 LBS כל צד ואני יכול להרים יותר אבל הכאב לא מאפשר לי וזה חוסם את היכולת שלי להתקדםאתה מדבר שטויות אני שונא תגובות כאלו.
יש כמה שרירים שנמצאים באמה, אסביר,
- רוב מסת השריר באמה אלו שרירים שמניעים את האצבעות לסגירה לאגרוף והנגדיים פותחים את האצבעות. הם יתחזקו מאוד בדדליפט כמו שהחכמולוג כתב פה מעלי
- עוד שריר שנמצא באמה אך הוא בכלל לא קשור אליה הוא אחד מכופפי המרפק ונקרא brachoradialis והוא עובד חזק באימוני יד קדמית.
לכן אני חושב שאתה בעיקר מרגיש השריר המניע את המרפק ואחד התרגילים הנפוצים לאמן אותו הוא ה"פטישים". אמנם יכול להיות שהשרירים שמניעים את האצבעות חלשים אצלך ואז הייתה מרגיש את זה מאוד באימון גב במתח וחתירות.
בכל מקרה כך או כך השרירים באמה יתחזקו אצלך לאט לאט מה שאתה מרגיש הוא כנראה החוליה החלשה מבין השרירים שאתה עובד עליהם לכן אתה לא חייב לעבוד בתרגילים ממוקדים על האמה היא תתחזק לבד.
>ודה רבה אחי על העזרה אני צריך משהו שכנראה עובד על זה שאמרת על המרפק הקטע שאני עושה ליד קדמית מוט W ומוט מלבן לפטישים והקטע שפשוט יש לי כאב באמה כנראה בשריר הזה כשאני מאמן יד קדמית אני מרים 17.5 LBS כל צד ואני יכול להרים יותר אבל הכאב לא מאפשר לי וזה חוסם את היכולת שלי להתקדם
גם אם אני טועה וגם אם לא,שמור את ההערות שלך לעצמך ותלמד לדבר גם אם משהו לא מוצא חן בעינייך ילדאתה מדבר שטויות אני שונא תגובות כאלו.
יש כמה שרירים שנמצאים באמה, אסביר,
- רוב מסת השריר באמה אלו שרירים שמניעים את האצבעות לסגירה לאגרוף והנגדיים פותחים את האצבעות. הם יתחזקו מאוד בדדליפט כמו שהחכמולוג כתב פה מעלי
- עוד שריר שנמצא באמה אך הוא בכלל לא קשור אליה הוא אחד מכופפי המרפק ונקרא brachoradialis והוא עובד חזק באימוני יד קדמית.
לכן אני חושב שאתה בעיקר מרגיש השריר המניע את המרפק ואחד התרגילים הנפוצים לאמן אותו הוא ה"פטישים". אמנם יכול להיות שהשרירים שמניעים את האצבעות חלשים אצלך ואז הייתה מרגיש את זה מאוד באימון גב במתח וחתירות.
בכל מקרה כך או כך השרירים באמה יתחזקו אצלך לאט לאט מה שאתה מרגיש הוא כנראה החוליה החלשה מבין השרירים שאתה עובד עליהם לכן אתה לא חייב לעבוד בתרגילים ממוקדים על האמה היא תתחזק לבד.
גם אם אני טועה וגם אם לא,שמור את ההערות שלך לעצמך ותלמד לדבר גם אם משהו לא מוצא חן בעינייך ילד
מה הכוונה? השריר שלי שם כואב כשאני מאמן את היד אבל אני עדיין יכול להרים פשוט כשאני מעלה משקלים יש לי כאבים מטורפים...האמת שיש דברים בגו,
לא צריך ישר להתנפל.
אולי דברים נאמרו בתום ומתוך כוונה טובה.
מה הכוונה? השריר שלי שם כואב כשאני מאמן את היד אבל אני עדיין יכול להרים פשוט כשאני מעלה משקלים יש לי כאבים מטורפים...
הבנתי אבל מתישהו אני ירצה גם לעלות במשקל... ולמה להיבדק? זה לא מחלה פשוט השריר חלש...אז כמו שאמרתי, אם היית עושה צורך העניין 3x10 תעלה ל 4x12
תעלה בנפח, ותישאר על אותו משקל שאתה מרים מבלי לפצוע את עצמך עוד יותר.
ובכלל, לך להיבדק או משהו.
אתה רופא שאבחן את זה? באותה מידה הכאבים המטורפים האלו יכולים להיות דלקת במרפק או בפרק כף היד.הבנתי אבל מתישהו אני ירצה גם לעלות במשקל... ולמה להיבדק? זה לא מחלה פשוט השריר חלש...
כי יש לי את זה מתמיד מגיל קטן.... כשהייתי מאמץ יד קדמית היה לי את הכאב הזה...אתה רופא שאבחן את זה? באותה מידה הכאבים המטורפים האלו יכולים להיות דלקת במרפק או בפרק כף היד.
לא מבין איך הסקת בעצמך שמדובר בשריר שחייבים לאמן.
לך לרופא.
מתי בדיוק היית מאמץ את הבייספס? זה בערך השריר הכי לא פעיל ביום-יום.כי יש לי את זה מתמיד מגיל קטן.... כשהייתי מאמץ יד קדמית היה לי את הכאב הזה...
כיתה י כשהתאמנתי זה היה קורא כיתה יא וכיתה יב.... כל פעם שאני מעלה משקלים זה כואב מחדש ואז כשאני מתרגל או עולה למשקל גבוהה יותר זה כבר לא כואב יותר... כי השריר כבר רגיל למשקל גבוהה יותר... פשוט המאמנים ששאלתי מפגרים ופורום אחר היה נותן תשובות שלא הועילו לי.... (המאמן האחרון ששאלתי אמר לי שזה בגלל שאני עושה עם מוט לעבור למשקל חופשי מאמן לפני זה אמר לי להוריד משקל למשקל שקל לי מדי....מתי בדיוק היית מאמץ את הבייספס? זה בערך השריר הכי לא פעיל ביום-יום.
אתה לא רוצה לבדוק את עצמך, אל תבדוק.
כיתה י כשהתאמנתי זה היה קורא כיתה יא וכיתה יב.... כל פעם שאני מעלה משקלים זה כואב מחדש ואז כשאני מתרגל או עולה למשקל גבוהה יותר זה כבר לא כואב יותר... כי השריר כבר רגיל למשקל גבוהה יותר... פשוט המאמנים ששאלתי מפגרים ופורום אחר היה נותן תשובות שלא הועילו לי.... (המאמן האחרון ששאלתי אמר לי שזה בגלל שאני עושה עם מוט לעבור למשקל חופשי מאמן לפני זה אמר לי להוריד משקל למשקל שקל לי מדי....
כי יש לי את זה מתמיד מגיל קטן.... כשהייתי מאמץ יד קדמית היה לי את הכאב הזה...
אולי אתה מתכוון סתם לשריר תפוס של אחרי אימון?
יש את זה לעוד חבר אחד מהצבא הוא אמר לי שזה גם קורא לו... במוט W יש לו כאבים אבל במשקולות אותו תרגיל אין לו את זה זה מרגיש כזה כמו מתיחה וזה כואב רק כשאני מעלה משקל כשאני מוריד את המוט לריצפה יעני בסיום סט...זה אגב רק מחזק את העובדה שאתה צריך ללכת לבדוק את זה.
ואגב יכול להיות שזה בכלל כאב מוקרן...