הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר ריכוז ארוחות מומלצות למסה.

Kartalajan

משתמש משקיע
2,998
2,102
נק' מוניטין:
4,829
2,998
2,102
אהלן,

אז כידוע לכולנו מסה היא התקופה שרובנו לא נהנים לאכול כמויות אוכל גדולות, וכן מתקשים להגיע למאזן חיובי מספק.
לאור המצב הזה, פתחתי את אשכול זה שבו אפרסם כמה ארוחות מומלצת מהתפריט הקבוע/זמני שלי - קל להכנה, טעים ומקורות טובים.

1. 300 מ"ל חלב 3%, 150 גרם שיבלות שועל וסקופ חלבון(ארוחת בוקר הנצחית שלי במסה).
ערכים - 115 פחמימה, 60 חלבון(מתוכם 35 מלא), 20 גרם שומן. סה"כ כמעט 900 קלוריות.

2. 200 גרם אורז פרסי לבן לפני בישול, 3 ביצים קשות, טונה במים, 10 מ"ל שמן זית(הכל מעורבב).
ערכים - 151 פחמימה, 64 חלבון(49 מלא), 28 גרם שומן. סה"כ כמעט 1200 קלוריות.

3. "השייק האולטימטיבי" - 100 גרם שיבולת שועל, 250 מ"ל חלב, בננה, 25 גרם חמאת בוטנים וסקופ חלבון.
ערכים - 109 פחמימה, 57 חלבון(35 מלא), 27 גרם שומן. סה"כ סביב 900 קלוריות.

4. דומה לארוחה השנייה שכאן - 200 גרם אורז פרסי לבן לפני בישול, 3 ביצים קשות, 200 גרם חזה עוף מבושל ו10 מ"ל שמת זית.
ערכים - 151 פחמימה, 95 חלבון(80 מלא), 34 גרם שומן. סה"כ כמעט 1400 קלוריות.

5. 100 גרם פסטה אסם לפני בישול, 100 גרם גבינה לבנה 5%, 2 פרוסות גבינה צהובה 9%.
ערכים - 81 פחמימה, 47 גרם חלבון(37 מלא), 16 גרם שומן. סה"כ 660 קלוריות.

6. קרדיט ל- @stitch לארוחה זו - 20 גרם חמאה מומסת, 250 מ"ל שמנת מתוקה מוקצפת, 2-3 סקופים חלבון.
ערכים - 9 פחמימה, 55 חלבון(50 מלא), 113 שומן.
*ערכים חושבו עם 2 סקופים חלבון.

הערות -
*כמובן שאין צורך לאכול בדיוק כמוני, תשנו כמויות בהתאם למה שמתאים לכם.
*כל הארוחות שכאן מאוד טעימות, קלות להכנה וערכים מצוינים.

מקווה שעזרתי למי שמתקשה במסה, בתיאבון..😃
@stitch
משום מה לא תייג לי אותך, מתייג מחדש. ראה ארוחה 6.
(אם מתייגים אחרי עריכה המתויג לא יקבל התראה).

פסטה בולונז לעצלנים כמוני:
חצי קילו פסטה, קילו בשר טחון, חבילת רוטב עגבניות של פרפקטו (אסם), חצי כוס שמן זית.
4,870 קלוריות, 313 חלבון (250 מלא), 441 פחמימה, 205.5 שומן.

הכנה די פשוטה.
מכינים את הפסטה לבד.
מבשלים את הבשר על מחבת עם טיפה שמן עד שהוא מקבל גוון אפור של בשר, תוך כדי הפרדתו לחתיכות קטנות.
מכינים את הרוטב לפי ההוראות במחבת גדולה נפרדת.
לבסוף מערבבים הכל בכלי גדול.

אני אוהב בבוקר לעשות חביתה עם חזה עוף/בקר.
אני שם קודם רצועות בקר/חזה עוף על המחבת מטגן טיפה ואז שם על זה 6ביצים שלמות ועושה מקושקשת.
אני מטגן עם שמן זית.

שיטה טובה היא לקחת כל מיני דברים כמו שקדים, בוטנים, אגוזים וכו', לטחון אותם עד שהם אבקה, להוסיף להם סקופ חלבון ואז להוסיף מה שרוצים בשביל לשפר טעם שזה יכול להיות פירות, חמאת בוטנים, דבש, ריבה וכן הלאה וכן הלאה.
אחר כך להוסיף חלב ( מומלץ גם קצת קרח ) ולהכין הכל בבלנדר, ואחר כך יש שייק טעים עם מלא קלוריות.
עוד דבר שאני אוהב לעשות זה לקחת בוטנים, אגוזים, שקדים, פירות יבשים, תמרים וכו', לשים הכל בצנצנת, לשקשק אותה טוב כדי שיתערבב היטב, ואחר כך פשוט כל פעם לקחת חופן מהצנצנת ולאכול, והיא גם תמיד זמינה ואפשר לקחת ממנה ופעם בכמה ימים - שבוע למלא אותה ופשוט כל פעם לקחת חופן ולהנות.
עוד דבר טוב לעצלנים שבינינו זה לקחת טחינה ופשוט לאכול עם כף, אחלה שיטה, הרבה קלוריות.

תודה על פרסום הארוחות.
ארוחה שאני מאוד אוהב היא פיתה מקמח מלא עם טחינה גולמית, אבוקדו, ביצה וטונה. יכול לסיים גם עשר כאלה. ערכים ממש טובים וקל לאכול את זה!😃

פנקייקים יכולים להיות אוכל מפוצץ קלוריות, אפשר להכין מקמח\שיבולת שועל או בננה+ביצים בלבד,והם בקושי משביעים.

• פותח/ת השרשור
פנקייקים יכולים להיות אוכל מפוצץ קלוריות, אפשר להכין מקמח\שיבולת שועל או בננה+ביצים בלבד,והם בקושי משביעים.
לגמרי. אפשר להכין שיבולת שועל+ביצים בבלנדר עם מעט קינמון ולטגן כמו חביתה. יוצא ממש טעים וכלל לא משביע.
אוסיף לרשימה.
פרסמו כמה שיותר ארוחות וכך נוכל לעזור לכמה שיותר אנשים.
משום מה אין לי אופציית עריכה בהודעה הראשונה.. רציתי להוסיף את הארוחה שפרסמת, pala.

ראיתי שברוב המנות כמות החלבון הוא 50+ ואמרו לי פעם שאסור לאכול בפעם אחת יותר מ30 גרם חלבון משהו כזה זה חרטא??
כאילו אם אני שוקל 70 כמה חלבון הגוף מסוגל לפרק במנה אחת???

ראיתי שברוב המנות כמות החלבון הוא 50+ ואמרו לי פעם שאסור לאכול בפעם אחת יותר מ30 גרם חלבון משהו כזה זה חרטא??
כאילו אם אני שוקל 70 כמה חלבון הגוף מסוגל לפרק במנה אחת???
חרטא.

תודה על פרסום הארוחות.
ארוחה שאני מאוד אוהב היא פיתה מקמח מלא עם טחינה גולמית, אבוקדו, ביצה וטונה. יכול לסיים גם עשר כאלה. ערכים ממש טובים וקל לאכול את זה!😃

אחת הארוחות!

אני טוחן 50 גרם שיבולת שועל וקופסת טונה עם ביצה בבלנדר ועושה לי מזה פנקייק טונה במחבת

תודה על הפרסום ב 1.3 בע"ה אתחיל עם כל מה שרשמת 😃

Back
למעלה תחתית