הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון עד כמה קריטי הMixing Vial?

• פותח/ת השרשור Nirer
  • פורסם בתאריך

Nirer

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
שלום, כבר יש הכל, מוכן להתחיל, רק אין לי mixing vial לHCG.
רציתי לדעת עד כמה קריטי המבחנה לערבוב הזו?
מדוע אני לא יכול פשוט לשים 5 מ"ל של מים בקטריוסטטים במיכל של ה HCG, מדוע אני תריך להעביר את התמיסה לתוך מבחנה חדשה?

• פותח/ת השרשור
לא לא... יש לי מים בקטריוסטטים של הוספירה, 30 מ"ל.. ויש לי את האבקת HCG בכזאת אמפולה... השאלה אם אני יכול להזריק לתוך האמפולה 5 מ"ל או שאני אצטרך להעביר את כל זה לויאל סטרילי במיוחד?

לא לא... יש לי מים בקטריוסטטים של הוספירה, 30 מ"ל.. ויש לי את האבקת HCG בכזאת אמפולה... השאלה אם אני יכול להזריק לתוך האמפולה 5 מ"ל או שאני אצטרך להעביר את כל זה לויאל סטרילי במיוחד?
להזריק לתוך האמפולה?!...
בעיה להזמין ויאל ריק סטרילי?

• פותח/ת השרשור
לצערי, כן, זה בעייתי להזמין כרגע... כי השיפינג יקר מהאתר שהזמנתי את המים הבקטריוסטטים :(
טוב, תודה רבה אנשים! עזרתם לי!

קנה בנזיל אלכוהול ותמחזר ויאל, ליאור הסביר איך עושים את זה פשוט אני מתעצל לכתוב כי אני הולך לאכול ולישון יש לי מחר ניורולוג ועוד יומיים קרדיאולוג... הרופא בודק הכל חוץ מהורמונים כל סייקל הוא עושה לי את זה...

אם אתה עד כדי כך נואש, אני חושב שאתה יכול לקחת את הויאל של המים הבקטריוסטטיים, לשאוב ממנו 20ml מים ולזרוק אותם לכיור.
עכשיו נשארת עם ויאל של מים בקטריוסטטיים המכיל 10ml מים. כעת, אם תעביר את אבקת הפרגניל לתוך הויאל הזה, אתה תקבל תמיסה המכילה 500iu פרגניל לכל 1ml תמיסה.
הבעיה היחידה, היא שאי אפשר להחדיר את הפרגניל לתוך ויאל המים כשהוא במצב אבקתי, בגלל זה אתה תצטרך לשאוב 1cc מים מהויאל (כלומר בויאל הגדול נשארים 9ml של מים), אותם תזריק ותערבב בתוך אמפולת הפרגניל ובכך תיצור תמיסה נוזלית, המכילה 5000iu של פרגניל ל-1ml מים. את התמיסה הזאת תשאב ותזריק בחזרה אל תוך ויאל המים הגדול, תערבב וזהו..

התהליך דומה לתהליך הרגיל של הכנת פרגניל בויאל, רק שפה הויאל המכיל את תמיסת הפרגניל הוא הויאל של הוספירה שהכיל את המים מלכתחילה.. תזכור רק שבזבזת 20ml מים בקטריוסטטיים שהיו יכולים לשמש אותך להכנת תמיסות נוספות בסייקלים הבאים, אבל אם אתה נואש מאוד אז זה נראה לי פתרון די טוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית