הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ימי העמסה בחיטוב

messika

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
0
61
0
קראתי שצריך לעשות יום העמסה פעם ב7-10 ימים, בואו נגיד אני עושה פעם בעשרה ימים.
ויום/ארוחת צ'יט מותר לעשות פעם בשבועיים או משהו כזה לא?
השאלה שלי זה אם בכלל מותר לעשות ארוחת צ'יט בחיטוב, ואם כן אז איך לשלב את זה, כי בתאכלס יש לי גם ככה יום העמסה שאני מעמיס בו המון פחמימות.
האם לשלב את זה באותו יום של העמסה ולעשות גם צ'יט באותו יום או לעשות צ'יט בנפרד ביום אחר?

לא כדאי לעשות את הציט והעמסה צמודים מהסיבה הפשוטה שהם יפגעו אחד באיכות של השני.
קח לפחות שלושה ימים בינהם ואל תעשה יום ציט אלה ארוחת ציט או מקסימום שעת ציט. שזה יום שלם אתה כנראה תגזים ממש בכמות של הקלוריות והחריגה מהתפריט וזה לא התפקיד של ארוחת ציט. תפקידה הוא בעיקר בתחום הפסיכולוגי

• פותח/ת השרשור
אז אוקיי ארוחת צ'יט פעם בשבועיים, ויום העמסה פעם ב-10 ימים, ושלא יפול על אותו יום, זאת כוונתך?
ועוד שאלה, האם ביום העמסה מותר לשתות חצי ליטר בירה?
מצטער אם אני חופר.

אלכוהול בכללי לא מומלץ אף פעם אבל זה לא מה שיהרוס לך את החיטוב למרות שאני הייתי נמנע לגמרי.
מה שאני מתכוון זה שהעמסה והציט לא יהיו קרובים אחד לשני, לפחות שלושה ימים בינהם.

אם אתה מרגיש צורך לאכול משהו שבדרך כלל אסור לך אל תמנע מעצמך, לרב מי שסובל בחיטוב גם לא מחזיק הרבה זמן.
אני אישית כל שבועיים עושה צ'יט דיי- גלידות ממתקים פיתות וכל מה שבא לי כמה שבא לי ואני עדיין יורד נהדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית