עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני מבית הכאב לפני כמה שנים, לא היה מכס ומע"מ ושילמתי פחות מ-400 שקלים.
הם אפילו הוסיפו גליון של powerlifting usa שדי חרשתי.
ועל מה לדעתך כדאי ללכת
LEVER
1 פרונג
2 פרונג
1 פרונג, הלבר מגניב אבל יש לי חור שונה לדדליפט ולסקוואט ולכן גם היום הייתי מזמין את הפרונג הבודד שיש לי.
הבנתי שה1 פרונג מספק מעט פחות תמיכה, יש אמת בדבר?
לחלוטין אין, האופציה היחידה שהייתי חושב על הכיוון של שני פרונגים זה אם היה הבדל של עשרות אחוזים במחיר.
בעצם, גם אז הייתי קונה את הפרונג הבודד כי לא ממש איכפת לי מכמה מאות שקלים למשהו שמחזיק 20 שנה.
למה ששני פרונגים יעלו יותר מ1 ?
להיפך, פעם היה מבצע על חגורת אקונומי של אינזר עם שני פרונגים ואז זה היה ממש משתלם לעומת הפרונג הבודד.
ניסיתי שני פרונגים של אינזר, ממש לא בשבילי.
הבנתי אז ללכת על 1...
דרך אגב, עד כמה החורים מתרחבים בחגורה?
כאילו אם אני רוצה לחורר חורים צמודים בין לבין כדי שאוכל להיות יותר גמיש במיקום.
אני לא עשיתי את זה, כל קשר ביני לבין מקדחה מקרי בהחלט.
גם לא ממש הרגשתי צורך בכך ומעבר לזה - אני לא מכיר מישהו שהוסיף חורים בין החורים הקיימים בחגורה.
היקף טבור 88-90 , כשאני יורד באחוזי שומן זה יכול לרדת מ80 לדעתי.הזמנתי לא מזמן גם מבית הכאב ויצא בערך 430 שקל. (לא כולל משלוח - שלי הגיע עם מישהו מחו"ל).
יש לי 10 מ"מ, 1 פרונג ואני מאוד מרוצה, מצד שני לא ניסיתי 2 פרונג.
לי לבר לא מתאים כי התנודות במשקל שלי ובהיקפים הן גדולות.
בקשר למידה, תבדוק היקף טבור ותפרסם פה, אני בהזדמנות ימדוד לך את שלי (L) מהחור הראשון לאחרון ותחליט.
אם רק היית עושה את זה סימטרי,לא הייתי צריך להכניס את הבטן לכיס לפני כל סט 🤬אני הוספתי חורים לפני שבוע בין חורים שקדחתי לחורים שהיו קיימים. החומר הוא מאוד מסיבי ככה שלא אמורה להיות בעיה