העולם האמיתי של הפרעות אכילה ודימוי עצמי

אם האמא כל היום מתעסקת במראה שלה, אם כל הזמן אוכלים "רק לא סנדוויץ'" אלא סלט,
על פי ההגדרות האלה אני בפוטנציה להיות אמא-דזילה: מבלה את רוב זמני בחדר כושר, חיה על דל פחמימה, נשקלת לעיתים קרובות.
אין ספק שמסר של "את שמנה", "אל תאכלי כל כך הרבה"... הוא הרסני (לא מכירה אמא שמנסה את טכניקת ה"בנים לא יתחילו איתך" אנחנו מעדיפות לחשוב שסקס לא יקרה בעשור הקרוב) אבל המציאות היא אף פעם לא פשוטה כל כך.
ברור שאני לא מדברת על אמהות שמנסות להגשים איזה פנטזית דוגמנות דרך הבנות שלהם. מרבית ההורים רק רוצים בטובת הילדים שלהם. יש לי חברה שצופה בבת שלה משמינה ולא יודעת מה לעשות. ודרך אגב זה לא הכל ג'אנק!
יש אלמנט גנטי או סביבתי שגורם להשמנת יתר אצל בני נוער בגיל ההתבגרות. את רואה שזו לא השמנה רגילה אלא סוג של נפיחות הורמונלית שמתפתחת להשמנה.

(לא מכירה אמא שמנסה את טכניקת ה"בנים לא יתחילו איתך" אנחנו מעדיפות לחשוב שסקס לא יקרה בעשור הקרוב) אבל המציאות היא אף פעם לא פשוטה כל כך.
אני יכולה להכיר לך את אמא שלי. לאחרונה היא באה לגגנת של הבת שלי ואמרה לא לתת לה ביסקוויטים כדי ש"לא תהיה שמנה כמונו". 🤦‍♂️
פעילות גופנית כדוגמא אישית, ובכלל אורח חיים פעיל בבית, זה אחלה דרך להתמודד עם ענין האכילה, וזה גם מפחית את הצורך במסר "אוכל זה רע".

עצוב מאוד, יש לי אחות כזאת (16) שלא משנה מה אומרים לה - כלום לא משנה את הגישה המפגרת הזאת שהנוער הזה מטמיע מגיל 7 בערך.

אני נזהרתי מאוד בזמן הירידה שלי לא להשפיע על הילדים, הייתי נשקל לרוב בחד"כ ורק לקראת הסוף כשההתקדמות הייתה איטית
קניתי משקל וגם אז מעולם הילדים שלי לא ראו אותי עולה עליו וגם מעולם לא דיברתי על המשקל שלי (הוא גם לא היה נגיש אליהם)
בנוסף הילדים ביקשו לאכול ירקות בעקבות זה שאני אכלתי המון ירקות.
לצערי אני יכול לומר שעם מתוקים זה לא עובד, העובדה שאני כמעט לא אוכל מתוק ממש לא מזיזה להם וכאן כבר צריך להתערב.

לא יודע
אישית אם הייתה לי בת העתיד
והיא הייתה מתחילה איזה דיאטת תפוחים או איזה לא אוכל בבית ספר או רק ארוחה אחת ביום של מרק
הייתי מחטיף לה סטירה
בתוך אחד בנושא הזה שנתיים וקצת
קשה לי שלא לבוא לקראת אנשים שיהרסו לעצמם את הגוף והחשיבה בגלל- לא יצאו איתי כי אני לא אנוקרסית
וזה שהצלם שאל את הילד אם בחורה הייתה אוכלת המבורגר לידו והוא אמר לא הייתי מדבר איתה
אני אישית הייתי מתלהב שבחורה לא מתביישת לאכול המבוגר לידי, זה דווקא דבר חיובי ולא שלילי לדעתי
יש לי חשק להמבורגר עכשיו
וזה אחרי שראיתי 3 דקות מהכתבה
אני עכשיו אמשיך לראות את השאר

אני כבר יומיים, שלושה מדבר רק על הכתבה הזאת.

אני לא צריך לראות את המקרים בחוץ כי יש לי בבית בלייב אחות קטנה בת 14/15 שעונה לתיאורים הללו.

בשונה מבתים ממוצעים אחרים אצלי בבית אוהבים לאכול - והרבה, במיוחד בשר ככה שזה לא פסח עליה והיא אוכלת הרבה יותר מילדה או בחורה ממוצעת.

מבחינת אידיאל היופי היא כבר מתחילה להתאפר, להתלבש בצורה מסוימת ולהצטלם בפוזות מסוימות. אני ממש לא מתחבר לכל תרבות הנרקיסיסטית שנוצרה לנו כאן. בגלל זה אני שונא סלפי. לא מסוגל לעשות את זה וכל פעם שמציעים לי להצטלם ככה אני פשוט מתרחק או שאני אומר שיתנו את המצלמה למישהו ושנעשה תמונה כמו בני אדם.
לי יש בנות דודים בגילאי 10-12 שיודעת מה זה סלפי ומצטלמות כל רגע בפוזות, אבל לא מי זה דוד בן גוריון למשל... מצב הנוער בכי רע

לי יש בנות דודים בגילאי 10-12 שיודעת מה זה סלפי ומצטלמות כל רגע בפוזות, אבל לא מי זה דוד בן גוריון למשל... מצב הנוער בכי רע

גם על נושא החינוך והידע של הנוער כיום יש לי בטן מלאה. זוכר שעשו כתבה(נדמה לי בתכנית של רביב דרוקר) שבה ממש אחרי מבחני בגרות שאלו בני נוער שאלות על אישים מההיסטוריה של המדינה. שאלות כמו "מי זה הרצל?" או שהראו תמונה של אישיות ושאלו מי זה ?התוצאות לא היו מזהירות, מודה אפילו שהתביישתי. כמו כולם הרוב משננים וזוכרים את החומר בע"פ אבל לא באמת לומדים אותו. העיקר שהן יודעות מי אלו ג'סטין ביבר ומיילי סיירוס - ממש ידוענים להתגאות בהם...

אישית הבטחתי לעצמי שמאז שראיתי את הסרטון הזה אני יעזור הרבה יותר בעיקר לבנות נוער.משהו היה צריך להעיר אותי ולכן אני שמח

בכללי בכיתי כשרראיתי

אני אישית אוהב ומחפש בחורות שאוהבות לאכול.

מסוגל לתת בעיטה לבחורה שמזמינה סלט ומים.

ואם היא קרניבורית אז בכלל זה טורן און רציני בשבילי.

אישית הבטחתי לעצמי שמאז שראיתי את הסרטון הזה אני יעזור הרבה יותר בעיקר לבנות נוער
אני מחפשת אותן אבל הן לא באות לאימון 😳
ולכן אני מוצאת את עצמי עוזרת בעיקר לבני הנוער.
ובנימה רצינית יותר זה הרבה יותר מסובך כי תכלס לא מעניין אותן בריאות, כוח, כושר אלא רק רזון.

ובנימה רצינית יותר זה הרבה יותר מסובך כי תכלס לא מעניין אותן בריאות, כוח, כושר אלא רק רזון.

אני לא בטוח שהבעיה היא דווקא ב"רזון", רזון הוא רק הסימפטום, בדיוק כמו שהשמנה הוא סימפטום, תמיד כשנפתור בעיה אחת תווצר בעיה חדשה מהפיתרון החדש.
לא צריך להתרגש מהקשקוש הזה יותר מידי.

"יפה זה חוט" 😵
אם לבנות האלה כל כך חשוב להראות רזות,למה הן לא עושות את זה בדרך הנכונה לפחות?

הכתבה הזאת הזכירה לי מה היה עם אחותי לפני כ 4 שנים ניראה לי, היא הפסיקה כמעט לאכול זה הגיעה למצב כזה שאמא הייתה יושבת לידה בשביל לראות אותה אוכלת, כשהיינו במסעדות אמא הייתה הולכת איתה לשרותים לראות שהיא לא דוחפת אצבע בשביל להקיא.

ניסיתה לדבר איתה, וזה לא עזר
ואז לפני כשנתיים היא באה אלי ושאלה איך היא יכולה להיות חטובה, ואז ישבנו הסברתי לה, היא התחילה להתעסק בזה קצת ועכשיו היא יחסית במצב טוב.
לא יודע מה בדיוק שינה לה את הדעה אבל זה בערך גם הזמן שנהיה לה חבר שגם מתאמן, או בדרך נס קיבלה קצת שכל עם כל החפירות שלי שרזה זה לא סקסי כי אין מה לתפוס.

מעניין אותי אם הבנים שהם בבית ספר באמת אוהבים שלדים או שהם פשוט לא יודעים שמה שהם חושבים רזה זה בעצם חטובה. ושיש הבדל גדול בין הדברים

לא יודע אם רזון
פשוט להיות כוסית. וצריך להסביר להם שהרעבה זו לא הדרך שהן יהיו כוסיות
להגיד ש"אנורקסיה זה לא בריא" כבר יצא מהתחת,זה נכנס ויוצא מהאוזן השניה כשכל אחת אומרת "אני לא אנורקסית,5-6 קילו ואני אפסיק את ההרעבה".
במידה ותגיד לה, שההערבה תגרום לה להיות פחות כוסית,אז זה מתחיל לצלצל.
כמובן שלדעתי,חשובה גם הנימה שבה זה נאמר

לא יודע אם רזון
פשוט להיות כוסית. וצריך להסביר להם שהרעבה זו לא הדרך שהן יהיו כוסיות
להגיד ש"אנורקסיה זה לא בריא" כבר יצא מהתחת,זה נכנס ויוצא מהאוזן השניה כשכל אחת אומרת "אני לא אנורקסית,5-6 קילו ואני אפסיק את ההרעבה".
במידה ותגיד לה, שההערבה תגרום לה להיות פחות כוסית,אז זה מתחיל לצלצל.
כמובן שלדעתי,חשובה גם הנימה שבה זה נאמר

אבל כוסית זה הרבה פעמים נתפס כאנורקסית אצלם, אני חושב שעיקר הבעיה היא שבנות רואות כל מיני כוכבות MTV ושאר הדברים, וחושבות שזה האידיאל וזה מה שבנים אוהבים
כאשר מה שבנים מסתכלים אליו זה נגיד כוכבות פליבויי או דוגמניות ביקיני וכמובן לרוב בפורנו הבנות לא מקלות בכלל.

והבעיה שאצל בנות לפחות ממה שאני יודע (אולי מרטין תתקן אותי) אצלם זה לא נפוץ להסתכל על זה והרבה פעמים בנות חושבות שזה מגעיל וכו'.

ולכן יש גם פער בהבנה, הרי בנות רוצות שבנים יחשבו שהם כוסיות ומה שהם חושבות שזה להיות מקל כאשר בנים סליחה על הביטוי מאוננים על כוכבות פליבויי/פורנו.

אבל כוסית זה הרבה פעמים נתפס כאנורקסית אצלם, אני חושב שעיקר הבעיה היא שבנות רואות כל מיני כוכבות MTV ושאר הדברים, וחושבות שזה האידיאל וזה מה שבנים אוהבים
כאשר מה שבנים מסתכלים אליו זה נגיד כוכבות פליבויי או דוגמניות ביקיני וכמובן לרוב בפורנו הבנות לא מקלות בכלל.

והבעיה שאצל בנות לפחות ממה שאני יודע (אולי מרטין תתקן אותי) אצלם זה לא נפוץ להסתכל על זה והרבה פעמים בנות חושבות שזה מגעיל וכו'.

ולכן יש גם פער בהבנה, הרי בנות רוצות שבנים יחשבו שהם כוסיות ומה שהם חושבות שזה להיות מקל כאשר בנים סליחה על הביטוי מאוננים על כוכבות פליבויי/פורנו.

מסקנה,
Xnxx צריך להכלל בסל הלימודים

מסקנה,
Xnxx צריך להכלל בסל הלימודים

לא רוצה להרוס לך אבל מה שרשמתי לא בהכרך נכון.
אבל אני לא חושב שזה משהוא שקשה לבדוק ולראות אם זה נובע מזה או לא.

כמובן מה שרשמו פה ההורים גם משפיעים.
מה שמצחיק אותי זה בסרטון שהאמא של הילדה בת 7 אומרת את המילים "היא בוחרת להסתכל על הפגמים שלה" שזה ממש מפגר להגיד את זה לילדה בת 7, טוב שאתה לא מגיל 1 אומרת לה יש לך פגמים ואת תאכלס מכוערת ושמנה.
הילדה עוד לא התפתחה בכלל יש כאלו שפתאום גדלות בגובהה מאוד, קיצור האמא מפגרת לדעתי.

אישית הבטחתי לעצמי שמאז שראיתי את הסרטון הזה אני יעזור הרבה יותר בעיקר לבנות נוער.משהו היה צריך להעיר אותי ולכן אני שמח

חבל על הזמן שלך. הרוב המוחלט של המקרים האלה נגמר בחוסר עניין וחוסר רצון להתאמץ מהצד השני ובזבוז אנרגיה, זמן והרבה אכזבה מהצד שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית