הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העולם האמיתי של הפרעות אכילה ודימוי עצמי

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1098160&sid=126

המחיר של אידיאל היופי: כיצד נזהה אם ילדינו מסתירים הפרעת אכילה?

החינוך מגיל אפס לאידיאל יופי בלתי אפשרי מדרדר עשרות אלפי ישראלים מדי שנה להפרעות אכילה. ההצקות בבית הספר בגלל המשקל, החלום על ריבועים בבטן והפורומים ברשת שמסבירים איך להקיא – כך ניתן לזהות את התופעה המטרידה, שכבר מזמן איננה ייחודית רק לנערות

הכתבה על ילד שהגיע למשקל של 29KG כי הוא רצה ריבועים בבטן, לאן הגענו....

לא היה פה לא מזמן דיון הפוך שבו ההורים בפורום התלוננו על כמה הילדים שלהם אוכלים לא בריא ושצריך לחנך אותם מגיל צעיר לאכול בריא ושיש להם כמה ימי הולדת כל שבוע או משהו כזה?

רואים, זה מה שקורה כשהורים פנאטים ומגזימים לצד השני!

מהניסיון שלי, הדרך היחידה שעובדת עם מתוסבכות צעירות זה לנסות להראות להן תמונות של דוגמניות פיטנס שנראות טוב ומתאמנות והן לא שלדים אנושיים. ככה לפחות אפשר לנסות להחליף אידאל מעוות אחד באידאל מעוות אחר שפחות מזיק לבריאות.

בכל מקרה אי אפשר לשכנע בני אדם גם אם הם מבוגרים ולא מתוסבכים לשנות את ההתנהגות שלהם עם טיעונים הגיוניים על בריאות, תנסו לשכנע מעשן טיפוסי בהכחשה על כמה עישון לא בריא ותראו שאני צודק.

להגיד את האמת, לא תמיד זה עובד הן לפעמים אומרות שהדוגמניות שמנות\שריריות מידי אבל אם זה עובד לפחות אפשר בעקיפין לשכנע אותן לאכול קצת חלבון\תפריט שבאמת לא מרעיב אותן ובריא יותר.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1098160&sid=126

המחיר של אידיאל היופי: כיצד נזהה אם ילדינו מסתירים הפרעת אכילה?

החינוך מגיל אפס לאידיאל יופי בלתי אפשרי מדרדר עשרות אלפי ישראלים מדי שנה להפרעות אכילה. ההצקות בבית הספר בגלל המשקל, החלום על ריבועים בבטן והפורומים ברשת שמסבירים איך להקיא – כך ניתן לזהות את התופעה המטרידה, שכבר מזמן איננה ייחודית רק לנערות

הכתבה על ילד שהגיע למשקל של 29KG כי הוא רצה ריבועים בבטן, לאן הגענו....

הוא חבר שלי וראיתי אותו במציאות מידרדר ממשקל תקין ל29 קילו.
תמיד היה הכי חזק ואתלטי מכל החברים עד שמשהו נכנס בו.באמת עצוב.

חבל על הזמן שלך. הרוב המוחלט של המקרים האלה נגמר בחוסר עניין וחוסר רצון להתאמץ מהצד השני ובזבוז אנרגיה, זמן והרבה אכזבה מהצד שלך.
אלכסנדר אני מתגעגע אלייך.אני שוקל 86 קילו משקל בוקר..3weeks out מר דרום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית