הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לאכול לפני התחרות.

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
אני מגיע לשקילה באותו יום של התחרות, ואני ממש על הקשקש, אני מתחרה בעד 82.5 וכרגע אני 81.7..
אני אנסה להגיע לשקילה כמה שיותר מוקדם כדי שיהיה לי זמן לאכול ( לפי הלו"ז נכנס לסקוואט ב10רבע, חימום ברבע ל10 ).

מה כדאי לאכול מ8 עד איזה 9 שיהיה לי זמן לעכל הכל לפני הסקוואט?
אני לא הולך לאכול כלום לפני השקילה...

בגדול הייתי אומר שזה אינדיוידואלי
יש אנשים שגם שעה לפני אימון יכולים לאכול ארוחה גדולה וזה לא יכביד עליהם באימון ויש אחרים שיאכלו 3 שעות לפני כדי לעכל כמו שצריך
אני גם באותם שעות כמוך בתחרות
נראה לי שאני באזור 8 יאכל 2-3 פרוסות לחם, גביע קוטג קצת גבנצ ואיזה מנת שומן אגוזים/שקדים

דניאל - שייק כלשהו עם תערובת של פירות וכו', סוכר ענבים ואבקת חלבון למיניה. בשורה התחתונה - משהו מפוצץ סוכר שכנראה לא יכביד מידיי.

אני בחיים לא אבין למה אנשים עושים כזה מאמץ ולוקחים סיכון להרים פחות בשביל להיכנס לקטגוריה מסוימת אבל שיהיה ...
יהיו כאלו בטח שיחלקו עליי אבל מניסיון שלי, כדאי לאכול כמה שיותר לפני הסקוואט, כי ברגע שתתחיל את החימום בסקוואט ועד שתסיים את התחרות עובר המון זמן שבקושי תאכל בו ואני מרגיש יותר חזק גם על בטן מלאה מאשר בטן מקרקרת מרעב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית