- פותח/ת השרשור
ראיתי אותה כמה פעמים כבר מחוברת בוואטסאפ במהלך השבוע.היא לא עונה לך כי נאבד לה הטלפון והוא על שקט.אל תדאג לה היא בידיים טובות.😉
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי אותה כמה פעמים כבר מחוברת בוואטסאפ במהלך השבוע.היא לא עונה לך כי נאבד לה הטלפון והוא על שקט.אל תדאג לה היא בידיים טובות.😉
זה לא רק היום ההוא.אתה ממש תקוע על היום ההוא, היה לה כנראה משעמם הרגישה קצת בודדה, ועכשיו אצלה הכל בסדר כנראה, תנסה להפסיק לדבר על זה. זה לא עוזר אתה גורם לעצמך לחשוב על זה. זה לא טוב, לך להרים משקולות.
נראה לך שאני לא שונא משחקים? זה הדבר האחרון שאני אוהב.אחרי שהיא נפרדה ממך ככה בטלפון בלי יותר מדי הסברים אני חושב שגם אם תצליח להחזיר אותה עם כל מיני טריקים פסיכולוגיים הקשר לא יחזיק הרבה, לא יודע איך אנשים סובלים את כל הבולשיט והמשחקים האלה.
לפי דעתי תשאל אותה ברצינות למה היא החליטה שתיפרדו ותנסה ליזום דיון רציני על זה. משם כבר תראה לאן זה מתפתח.
אבל אל תקשיב לי, אני סתם FOREVER ALONE 🤡
אני אוהב אותך.מחקרים הוכיחו שיש קשר ישיר בין סקוואט לבין הגברת רמת הטוסטסטורון.
החוק אומר שמהפלטה הרביעית הן מריחות את הטוסטסטורון שלך ונמשכות אלייך בצורה אי רצונית.
מסקנה, סקוואט זה כמו האקס בפרסומת, פעולה אחת וכולן באות, כולן באות היא מתחילה לקנא, היא מתחילה לקנא, היא רצה אלייך, היא רצה אלייך אתה תופס עליונות, אתה תופס עליונות, תוכל להציב תנאים לחזרה שלכם, אחד מהם יהיה שלישייה, היא תסכים.
מסקנה:
תסקוויט
גם אותך אני אוהב.vile, עשית את זה שוב. מגיע לך משתמש כבוד.
אני חושב שאצא נקניק אם אראה לה את האשכול הזה.האמת שלהראות לה את האשכול הזה זה עצה ממש טובה 😲
הבאתי מה?כבר הבאת לה אחד, לא? 🤣
זה לא רק היום ההוא.
כל פעם שהיינו יוצאים תמיד היא הייתה אומרת כמה כיף לה וכמה היא נהנת, לא רק ביום האחרון.
אני רק הסברתי שהיא נהנתה גם עד היום האחרון שלנו ביחד, זה מה שהיה חשוב לי להדגיש.
לא שהיא נהנתה רק ביום האחרון שלנו, אלא במהלך כל הקשר.
גם כשהיינו מדברים בטלפון היא הייתה ממש שמחה לשמוע את הקול שלי. תמיד!
נראה לך שאני לא שונא משחקים? זה הדבר האחרון שאני אוהב.
אבל היא לא בידיוק משחקת, היא אמרה לי את האמת, היא פשוט קמה בוקר אחד ואמרה "שמע, לא באלי יותר, לא מעוניינת יותר".
היא מרוקאית אז זה אמור להסביר הכל, הן נשים לא יציבות.
עכשיו כשהיא פרודה ממני היא שלחה הודעה שהיא מתגעגעת, אתה מבין?
הן לא החלטיות, וזה לא רק בקשר, זה גם כשהיינו יוצאים לאכול, שהיא הייתה רוצה פיצה, ופתאום בא לה פלאפל או משהו כזה.
כל הקשר היה לה טוב, אהבה אותי מאוד, היה ניצוץ, היינו כמו זוג מהסרטים, וכפי שאמרתי, בלילה ההוא היא גם אמרה "יהיו לנו עוד מלא לילות כאלו !!!!! איזה כיף", ויומיים אחר כך היא קמה בבוקר ואמרה שלא בא לה יותר.
אז ניתקתי קשר במשך שבועיים והיא שלחה הודעה שהיא מתגעגעת, אבל אחרי ההודעה הזאת היא לא שלחה כלום, שוב פעם ניתוק.
אני אוהב אותך.
גם אותך אני אוהב.
אני חושב שאצא נקניק אם אראה לה את האשכול הזה.
בתור מישהו עם סקוואט שעבר את ה4 פלטות אני אומר לכם בוודאות שכל דבר שכתוב למעלה לא נכון.מחקרים הוכיחו שיש קשר ישיר בין סקוואט לבין הגברת רמת הטוסטסטורון.
החוק אומר שמהפלטה הרביעית הן מריחות את הטוסטסטורון שלך ונמשכות אלייך בצורה אי רצונית.
מסקנה, סקוואט זה כמו האקס בפרסומת, פעולה אחת וכולן באות, כולן באות היא מתחילה לקנא, היא מתחילה לקנא, היא רצה אלייך, היא רצה אלייך אתה תופס עליונות, אתה תופס עליונות, תוכל להציב תנאים לחזרה שלכם, אחד מהם יהיה שלישייה, היא תסכים.
מסקנה:
תסקוויט
היא בטח נפרדה ממך כי אתה גזעןהיא מרוקאית אז זה אמור להסביר הכל, הן נשים לא יציבות.
גם ממך הוא נפרד כי את גזעניתגם האקס שלי הוא כזה- פעם רוצה פעם לא רוצה (גם כן מרוקאי).
בתור מישהו עם סקוואט שעבר את ה4 פלטות אני אומר לכם בוודאות שכל דבר שכתוב למעלה לא נכון.
היא בטח נפרדה ממך כי אתה גזען
גם ממך הוא נפרד כי את גזענית
Holy fuck.אני כל כך מזדהה איתך!!
גם האקס שלי הוא כזה- פעם רוצה פעם לא רוצה (גם כן מרוקאי).
לא פעם ראשונה שהוא נפרד ממני וכל פעם חזרתי.
אל תחזור אליה לעולם!! מנסיון- זה פשוט סוג של בן אדם שהוא נחות וחסר ביטחון ודעה. אם תחזור אליה היא תעשה לך את זה עוד הרבה פעמים וזה סוג של התעללות נפשית.
אצלי זה הגיע לרמות שהבן אדם אמר לי אחרי שנתיים שהוא איתי רק בגלל איך שאני נראית ושהוא לא אהב אותי אף פעם.
אל תמשיך את זה בחיים, מפה זה רק ידרדר.
זה הכי קשה בעולם להפסיק לחשוב על טיפוסים זבלים כאלה והאגו לעולם לא משתקם מזה שעוזבים אותך בלי סיבה, אבל תעשה הכל בשביל להמשיך הלאה ולשכוח.
Holy fuck.
ככה הוא אמר לך? שהוא היה איתך בגלל המראה? ושהוא אף פעם לא התאהב בך?
טוב מאוד שאת לא חוזרת אליו.
אני כל כך שונא טיפוסים לא יציבים, כי אני בעצמי בן אדם מאוד יציב, מאוד החלטי והדעות שלי לא משתנות.
למרות שבמקרה שלי זה קצת שונה, היא דווקא כן הייתה מאוהבת בי, היה לה רגע שיא בקשר שהיא הייתה מכורה אלי.
הייתה נעלמת לחברות שלי כדי להיות איתי, בורחת מהמשפחה שלה כדי לגנוב עוד כמה רגעים איתי.
מה היא לא הייתה עושה כדי לראות אותי... למי היא לא הייתה בורחת וממציאה סיפורים ותירוצים...
כמה מתנות הייתה קונה לי...
היו פעמים שהיא חזרה מהעבודה, ובדרך לבית שלה היא הייתה עוברת דרכי רק כדי להגיד לי בטלפון "מאמי, רד למטה אני רוצה לראות אותך רק 2 דקות לפני שאני הולכת הביתה!".
זה עוד כלום לעומת הדברים המשוגעים שהיא הייתה עושה בשבילי...
אבל פתאום קמה יום אחד... "לא באלי יותר".
את יודעת איך נשברתי? כי אני כן ראיתי עתיד ותקווה לפי איך שהיא התנהגה בקשר, כן ראיתי אותנו ביחד בעתיד.
גם מבחינתה היה לה לילה שהיא אמרה "באלי עוד לילות כאלו"... כמו שעשינו, שהיינו עושים פעמיים בשבוע...
אבל ככה זה מרוקאים.
אין מה לעשות...
עם כל התקווה שהרגשתי שהייתה, זה לא היה שווה כלום.
נשברתי לרסיסים באותו רגע שהיא אמרה לי פתאום שהיא לא רוצה, כי זה היה לא צפוי.
הכל תלוי איך שהם קמים בבוקר.
היו לילות שזלגו לי דמעות, התגעגעתי אליה, לריח שלה, למגע שלה, לכל דבר בה...
לא התאהבתי במישהי אחרת כמו שהתאהבתי בה.
היה לי קשר עם מישהי 3 שנים והוא לא היה עד כדי כך משמעותי כמו שהוא היה עם האקסית האחרונה.
הייתה לנו גם תקשורת מאוד טובה, ידענו להגיד ולשפוך את מה שרצינו.
וואלה, מסכים. @Vile , אתה נשמע מאוד תלותי. זה לא בריא ולרוב ילדותי.לא הייתי פה הרבה זמן, חזרתי ונהיה פה פורום פסיכולוגיה והכרויות אני מבין?
VILE תמצא חיים תאמין לי , שעסוקים , שוכחים מהר מאד קטעים כאלו.
כן, אני מסכים איתך, ברגע שאתה מאבד משהו אתה מעריך אותו יותר.
אבל הערכתי אותה הרבה גם כשהיא הייתה איתי, תמיד הערכתי אותה.
אני גם לא מבין מה עובר לה בראש.