הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מכיר את אומנות הפיתוי להחזיר אקסית?

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
יחסים זה דבר הדדי, וברגע שזה הופך למשהו חד צדדי אין טעם לקשר.
כמו שאמרו הרבה לפני, לדעתי הגיע הזמן לעבור הלאה. כל יום שעובר במצב הנוכחי רק גורם לך לעוד סבל, געגועים ופגיעה באגו ("למה אני לא בסדר? מה עשיתי לא טוב? מה אני צריך לעשות?" וכו').
ממה שאני מבין היה לכם קשר מאוד אינטנסיבי, כך שאת רוב הבילויים וההנאות שלך בתקופה האחרונה חלקת איתה.
אתה צריך להוכיח לעצמך שאתה יכול להנות גם בלעדיה. העצה שלי היא שבתקופה הקרובה "תכריח" את עצמך לבלות הרבה יותר - צא עם חברים, "צא" עם ידידות, לך למסיבות, גם כמה סטוצים (עם בחורות חדשות, לא הידידות) לא יזיקו.
נוצרה לך במוח איזשהי תלות שקושרת הנאה וסיפוק בבחורה הספציפית. הרבה מזה במישור המיני, אבל לא רק. את התלות הזו צריך לשבור.
גם לדאוג להיות עסוק רוב הזמן (עבודה, לימודים, אימונים) זה טוב ויוכיח לך שאתה לא צריך אותה בשביל להתקדם בחיים וכמובן - לחיות אותם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יחסים זה דבר הדדי, וברגע שזה הופך למשהו חד צדדי אין טעם לקשר.
כמו שאמרו הרבה לפני, לדעתי הגיע הזמן לעבור הלאה. כל יום שעובר במצב הנוכחי רק גורם לך לעוד סבל, געגועים ופגיעה באגו ("למה אני לא בסדר? מה עשיתי לא טוב? מה אני צריך לעשות?" וכו').
ממה שאני מבין היה לכם קשר מאוד אינטנסיבי, כך שאת רוב הבילויים וההנאות שלך בתקופה האחרונה חלקת איתה.
אתה צריך להוכיח לעצמך שאתה יכול להנות גם בלעדיה. העצה שלי היא שבתקופה הקרובה "תכריח" את עצמך לבלות הרבה יותר - צא עם חברים, "צא" עם ידידות, לך למסיבות, גם כמה סטוצים (עם בחורות חדשות, לא הידידות) לא יזיקו.
נוצרה לך במוח איזשהי תלות שקושרת הנאה וסיפוק בבחורה הספציפית. הרבה מזה במישור המיני, אבל לא רק. את התלות הזו צריך לשבור.
גם לדאוג להיות עסוק רוב הזמן (עבודה, לימודים, אימונים) זה טוב ויוכיח לך שאתה לא צריך אותה בשביל להתקדם בחיים וכמובן - לחיות אותם.
כל כך נכון.
כפי שאתה אומר, זה הפך להיות חד צדדי ובגלל זה לא טרחתי לשלוח הודעה או להתקשר אליה.
ניתקתי כל מגע איתה, למרות שהיא אמרה לי שהיא מתגעגעת וכו'... (שזה היה שבוע שעבר).
והיום בבוקר קיבלתי ממנה הודעה, היא שאלה אותי "מתי עושים אימון ביחד?" והבנתי שהיא משתמשת ב- "אימון" כדי לראות אותי ולהיות איתי.
אז שיחקתי אותה כאילו אני לא יודע שהיא רוצה לראות אותי וכאילו היא רק רוצה להתאמן, אז אמרתי כזה "סבבה, דברי איתי בערב ונקבע אימון".
אז היא אמרה "טוב".
ופה הסתיימה השיחה.
אחרי 5 דקות אני מקבל ממנה שוב הודעה והיא כותבת :
"האמת היא, לא מעניין אותי בכלל האימון, אני רציתי לראות אותך, לנשק ולחבק אותך... אני מתגעגעת".

יצאתי אלפא.

עם משחקי אגו כאלה,אתה לא נראה לי בן 22...
כפי שנאמר,אם אתה עד כדי כך רוצה לחזור אליה,תיפטר מהאגו ותנהל איתה שיחה רצינית.
אם אתה לא מסוגל לעשות את זה,עבור הלאה.

אתה מציג התנהגות שהיא די כפייתית-אובססיבית כלפי הבחורה הזו, הרגשות שלך קלים לתמרון ואתה מנתח כל סיטואציה הכי פשוטה להיבטים שונים באופן מיותר. אם יש מישהו בקשר הזה שמתנהג כמו בחורה אופיינית זה אתה. אני באמת חושב שזמן זה התשובה בשבילך, ככל שתגדל ותקבל קצת פרופורציות לגבי אנשים בחיים אתה תבין שכל קשר נראה לנו מושלם עד שמגיע הבן אדם הבא בתור. אתה פשוט נתקעת כי חווית רגשות עוצמתיים מאוד בפרק זמן קצר שאחריהם באה צניחת סוכר פתאומית מצד הבחורה ולא ממש ידעת איך להתמודד עם זה. Shit happens כמו שאומרים, אף אחד בגילאים האלה לא באמת יודע מה הוא רוצה מעצמו ואתה צריך להפנים את זה. שחרר...

• פותח/ת השרשור
עם משחקי אגו כאלה,אתה לא נראה לי בן 22...
כפי שנאמר,אם אתה עד כדי כך רוצה לחזור אליה,תיפטר מהאגו ותנהל איתה שיחה רצינית.
אם אתה לא מסוגל לעשות את זה,עבור הלאה.
משחקי אגו? זה לא משחקי אגו.
אני לא מנסה לשחק אותה קשה להשגה או לגרום לה לרדוף אחרי.
אם היא תרצה להשיג אותי היא תשיג, אם היא לא ניסתה להשיג אותי אז היא פשוט לא רצתה, זה הכל.
ואם מישהי לא רוצה אותי, אז בשביל מה לי להתקשר אליה?
--
בכל מקרה, כתבתי למעלה שהיום היא סימסה.
ו-"המשחקים" האלו, גם מבוגרים משחקים.
וגם אם היא לא הייתה מסמסת, למה שאני אתקשר אליה או אשלח לה הודעה?
אם מישהי לא מתקשרת או שולחת הודעה אני פשוט מסיק מסקנה שהיא לא מעוניינת אז אני לא לוחץ.
משאיר את זה ככה.

אתה מציג התנהגות שהיא די כפייתית-אובססיבית כלפי הבחורה הזו, הרגשות שלך קלים לתמרון ואתה מנתח כל סיטואציה הכי פשוטה להיבטים שונים באופן מיותר. אם יש מישהו בקשר הזה שמתנהג כמו בחורה אופיינית זה אתה. אני באמת חושב שזמן זה התשובה בשבילך, ככל שתגדל ותקבל קצת פרופורציות לגבי אנשים בחיים אתה תבין שכל קשר נראה לנו מושלם עד שמגיע הבן אדם הבא בתור. אתה פשוט נתקעת כי חווית רגשות עוצמתיים מאוד בפרק זמן קצר שאחריהם באה צניחת סוכר פתאומית מצד הבחורה ולא ממש ידעת איך להתמודד עם זה. Shit happens כמו שאומרים, אף אחד בגילאים האלה לא באמת יודע מה הוא רוצה מעצמו ואתה צריך להפנים את זה. שחרר...
אם הייתי אובססיבי אני לא הייתי יורד לה מהוריד, לא הייתי מפסיק להתקשר ולשלוח הודעות.
אבל להפך, אני לקחתי דיסטנט רציני ממנה כאילו מעולם לא הכרנו.
פשוט כואב לי בלעדיה, כי תאכלס שאני משווה אותה לאקסיות האחרות שלי ולידידות שלי כיום, היא ברמה הרבה יותר גבוהה מהן.
והיום קשה למצוא בחורות על רמה, מי כמונו יודע, שאנחנו חיים בדור מגעיל שכזה.

חיפשת באינטרנט איך להחזיר אותה אלייך ואתה משחק אותה אמן פטוי, זה די עונה להגדרה.

• פותח/ת השרשור
חיפשת באינטרנט איך להחזיר אותה אלייך ואתה משחק אותה אמן פטוי, זה די עונה להגדרה.
זה היה בשבועיים הראשונים שניתקתי ממנה קשר.
היא אומנם התקשרה כמה פעמים ושלחה הודעות ואני סיננתי.
אמרתי לה שאני לא מעוניין להיות ידיד שלה ובצדק, אני מעוניין רק בקשר רומנטי איתה.
והנה, היום בבוקר היא שלחה הודעה שהיא כן מעוניינת.
אומנם לקח לה שלושה שבועות אבל זה קרה.
אמרה שהיא מתגעגעת אולי, רוצה לראות אותי, לחבק ולנשק אותי.
שאלה אותי מתי אני פנוי ומתי נפגשים.
הכוח חוזר אלי.

20110106060221

אוזאי - אומת האש.

הכוח חוזר אלי.

20110106060221

אוזאי - אומת האש.

מה נסגר איתך?

לא קראתי את כל האשכול, על אף שאשכול מבית היוצר שלך חייב להיות מצחיק (התגובות, לפחות).
הרבה פעמים יצא לי לקרוא דברים שגברים שמשתמשים באמנות הפיתוי וכולי כותבים. וכל הזמן עולה לי השאלה, למה אתה לא יוזם?
הרבה בנות חסרות ביטחון ומפחדות ליזום גם אם הן מאוד רוצות. שלח לה הודעה ותיפגש איתה. תפסיק עם משחקי האגו הטיפשיים האלה שאולי יעבדו על בנות 15 עם בעיות אב.

משחקי אגו? זה לא משחקי אגו.
אני לא מנסה לשחק אותה קשה להשגה או לגרום לה לרדוף אחרי.
אם היא תרצה להשיג אותי היא תשיג, אם היא לא ניסתה להשיג אותי אז היא פשוט לא רצתה, זה הכל.
ואם מישהי לא רוצה אותי, אז בשביל מה לי להתקשר אליה?
--
בכל מקרה, כתבתי למעלה שהיום היא סימסה.
ו-"המשחקים" האלו, גם מבוגרים משחקים.
וגם אם היא לא הייתה מסמסת, למה שאני אתקשר אליה או אשלח לה הודעה?
אם מישהי לא מתקשרת או שולחת הודעה אני פשוט מסיק מסקנה שהיא לא מעוניינת אז אני לא לוחץ.
משאיר את זה ככה.

אם הייתי אובססיבי אני לא הייתי יורד לה מהוריד, לא הייתי מפסיק להתקשר ולשלוח הודעות.
אבל להפך, אני לקחתי דיסטנט רציני ממנה כאילו מעולם לא הכרנו.
פשוט כואב לי בלעדיה, כי תאכלס שאני משווה אותה לאקסיות האחרות שלי ולידידות שלי כיום, היא ברמה הרבה יותר גבוהה מהן.
והיום קשה למצוא בחורות על רמה, מי כמונו יודע, שאנחנו חיים בדור מגעיל שכזה.

הכוח חוזר אלי.

20110106060221

אוזאי - אומת האש.

טענת שזה לא משחקי אגו אבל אתה לא נשמע לי יותר מנער בהתנהגותך,וזה בא מפיו של מישהו צעיר ממך.
הכוח חזר אלייך?מערכת יחסים זה לא משחק כוחות של "אני שולט ואת לא",לפחות לא מערכת יחסים בריאה ויציבה שאתה מתאר שחיפשת.
לקחת מרחק ממנה ולא דיברת איתה בכלל,סיננת אותה ואתה טוען שאכפת לך ממנה ושאתה עדיין אוהב אותה?
אין לי כל כך מה לענות לך יותר מזה שתקרא את התגובות פה ותיקח באמת את הדברים ללב כי אתה לא נוגד את הרצונות שלך עם המעשים שלך ומתנהג כמו ילד קטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית