ובכן, vile הצטרף, ו--- זהו, בעצם.לא מבין איך מפורום פיתוח גוף LBS נהפך לפורום תמיכה וייעוץ זוגי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובכן, vile הצטרף, ו--- זהו, בעצם.לא מבין איך מפורום פיתוח גוף LBS נהפך לפורום תמיכה וייעוץ זוגי.
😏🤯🤤😩תרגעו כולם!
אם לא היינו כאלה כיאוטיות הייתם מפענחים אותנו תוך זמן קצר והאנושות היתה נכחדת מזמן.
כך הרבה יותר נוח.
אנחנו נותרות 'מסתוריות' ואתם בשליטה (אמממממ...לפחות חלקית).
😆
@coldfire אני יורדת מהרעיון של סמיילי מצליף מצאתי דרך 'כואבת'יותר במקרה שלך...😘
זה קשור לדילדו מהפרק הקודם של vile והעיר הגדולה?@coldfire אני יורדת מהרעיון של סמיילי מצליף מצאתי דרך 'כואבת'יותר במקרה שלך...😘
זה קשור לדילדו מהפרק הקודם של vile והעיר הגדולה?
אני במקומך הייתי נזהר בפעמים הבאות שאני מתכופף לדדליפט.חבוב, עד כאן. אפילו @מרטין לא יכולה להתקרב אליי עם שום דבר שנראה כמו איבר בגוף של vile.
הייתי מציע לך להזהר גם בדיפ סקוואטאני במקומך הייתי נזהר בפעמים הבאות שאני מתכופף לדדליפט.
דיפ?לא יורדים מתחת למקביל.הייתי מציע לך להזהר גם בדיפ סקוואט
בואנה הדבר הזה כמו קסם. ניתקתי קשר ממישהי שהיינו מדברים דיי הרבה למשהו כמו שבוע וחצי-שבועים סתם כי לא היה לי זמן, פחדתי טיפה לאבד אותה ... ועכשיו היא שולחת לי שהיא מתגעגעת 🤭החוק הוא לנתק קשר, וניתקתי קשר.
איזה הקפצהבואנה הדבר הזה כמו קסם. ניתקתי קשר ממישהי שהיינו מדברים דיי הרבה למשהו כמו שבוע וחצי-שבועים סתם כי לא היה לי זמן, פחדתי טיפה לאבד אותה ... ועכשיו היא שולחת לי שהיא מתגעגעת 🤭
כן, זה היה בנושאים דומים ולא הסתכלתי על התאריך. טעות של רוקי.איזה הקפצה