ייעוץ תוצאות בדיקה הורמונלית

• פותח/ת השרשור susdu
  • פורסם בתאריך

susdu

משתמש מתחיל
77
16
נק' מוניטין:
36
77
16
כבר תקופה שאני מרגיש עייפות כל היום, נטייה למצב רוח מדוכדך, חוסר חשק בביצוע מטלות וירידה ביצר המיני. צירפתי את תוצאות הבדיקה שעשיתי לפני חודש, רופאת המשפחה אומרת שכל הערכים בנורמה מלבד הפרולקטין שטוענת שזה קפיצה בעקבות הדקירה. עם זאת, ממחקר קצר באינטרנט גיליתי שרמות הטסטוסטרון שלי נמוכות ביחס לקבוצת גיל והטסט החופשי גם ברצפה, אני לא בטוח לגבי תפקיד שאר ההורמונים ברשימה.

מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 20141216_140858.jpg
    20141216_140858.jpg
    KB 33.1 · צפיות: 231
אני חושב שהבעיה היא לא בטסטוסטרון, כי הוא תקין לפי הבדיקה..
הבעיה היא שערכי הפרולקטין והאסטרוגן שלך די גבוהים מה שגורם לך להרגיש את כל התופעות של עייפות וחוסר חשק מיני.

בלי שום קשר, לא צריך לדאוג לגבי רמת הטסט כל הזמן, כל עוד זה בתחום הנורמה זה טוב, אם רמת הטסט נוטה לגבול העליון או לגבול התחתון זה לא באמת משנה וזה לא משפיע על שום דבר (קצב בניית שריר, חשק מיני וכו׳..)

• פותח/ת השרשור
27, אני סטודנט ובמקביל עובד באבטחה, מה שמצריך ממני לעבוד בערך 2-3 לילות בשבוע. יכול להיות שזאת הסיבה?

שנת בוקר זה לא שנת לילה
להלן קישור להרצאה על שעון ביולוגי תזונה ופעילות - של פרופ אורן פרוי
תהנו...

• פותח/ת השרשור
עשיתי את הבדיקה הזאת כדרישה במסגרת תהליך של אבחון גנטי(הפריית מבחנה). כלומר המטרה היא בכלל אחרת ולמטרה הזאת הכל בסדר. פשוט אני תופס טרמפ על הבדיקה הזאת (במסגרת התהליך הביטוח כיסה אותה וזה לא קורה בדרך כלל כי היא יקרה) כדי לנסות למצוא פתרון לתחושות שלי, שאולי נובעות מסיבות הורמונליות.

לעניין השינה, אחרי משמרת לילה אני יושן בערך 3-4 שעות וכמובן שלא באותה איכות כמו בלילה, לעיתים אני גם הולך ישר ליום לימודים ללא שינה. מן הסתם זה משפיע על ההתאוששות מהאימונים והתזונה שהיא לא סדירה אבל לא ידעתי שזה יכול לגרום לשינוי במאזן הורמונלי. אז הפתרון היחיד הוא לסיים עם התואר ולהפסיק עם משמרות הלילה?

שנת בוקר זה לא שנת לילה
להלן קישור להרצאה על שעון ביולוגי תזונה ופעילות - של פרופ אורן פרוי
תהנו...

הי.

לא ראיתי יותר מידי מידע רפואי בהרצאה
ומחקרי שיטען ששינת בוקר פחותה מלילה. אנסה לאתר מחקר מוכח סותר.

לא ראיתי יותר מידי מידע רפואי בהרצאה
ומחקרי שיטען ששינת בוקר פחותה מלילה. אנסה לאתר מחקר מוכח סותר.
המרצה הוא פרופ , המבסס את העובדות על מחקרים רפואיים , תחקור על אורן פרוי - הוא חוקר רציני מאוד.
בכל מקרה ההרצאה מיועדת לקהל הרחב כך שלא הוצגה ברמת מסמכים רשמיים אלא רק ברמת שקפים ומילים פשוטות.
בוקר נעים לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית