נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עד שאעלה את הסרטון המלא עם כל הכניסות, הנה 300 דדליפט שהבטתי.
יצא
255 סקוואט
170 בנץ'
300 דדליפט
יצא
255 סקוואט
170 בנץ'
300 דדליפט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדהים.
אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה הבאה:
לא הבנתי מדוע בכל התחרויות בארץ צריך ללכת כל כך הרבה מהרגע שמקבלים כאפות בגב ועד למוט.
אפשר לקבל את הכאפות גם ליד המוט מי שרוצה אין מגבלה לזה... אתה גם יכול לראות הרבה אנשים שעושים את זהמדהים.
אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה הבאה:
לא הבנתי מדוע בכל התחרויות בארץ צריך ללכת כל כך הרבה מהרגע שמקבלים כאפות בגב ועד למוט.
+1מצטערים שזלזלנו
אפשר לקבל את הכאפות גם ליד המוט מי שרוצה אין מגבלה לזה... אתה גם יכול לראות הרבה אנשים שעושים את זה
יש כאלה שאוהבים את זה ויש כאלה שאוהבים לקבל כאפות ליד המוטאז לשם מה ההליכה הזאת?
מה שהרבה אנשים לא מבינים, זה שלפני התחרות הקודמת (265) עשיתי את הדדליפט האחרון חודש לפני בגלל שטסתי אחר כך לחו"ל, בעקרון היה אמור להיות לי שם יותר.שיפור של 35 קילו דדליפט בכאלה משקלים בארבעה חודשים?
הלכתי להתחיל נפח דדליפט וסקוואט
כן לפני התחרות ההיא לא באמת ידעתי כמה נפח יש לך כי עשית אותו הרבה לפני בגלל הטיסה בכל מקרה ה300 טס יותר מהר מה265 הזה, ממשיך בתוכנית הנפח עד הקבר?, מתחרה בIPC?מה שהרבה אנשים לא מבינים, זה שלפני התחרות הקודמת (265) עשיתי את הדדליפט האחרון חודש לפני בגלל שטסתי אחר כך לחו"ל, בעקרון היה אמור להיות לי שם יותר.