הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב חד בכתף שמאל אחרי מקבילים רחב - האם לחכות?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אתמול בסט האחרון עשיתי מקבילים בצורה נורא רחבה (טעות) והיום בבוקר כשהתעוררתי ראיתי שאם אני לוקח את הכתף השמאלית לאחור יש לי כאב חד, כנ"ל אם אני מרים את היד למעלה.
לצדדים לא.

הכתף השנייה בסדר גמור.

היום יש לי בעיקרון אימון גב ויד קדמית ואני יכול שלא לאמץ את הכתף, אבל בראשון אמור להיות לי אימון חזה ואני אמור לעלות במשקל גם ל 90.
האם עדיף לי לדחות את האימון הכבד שבראשון?
האם מדובר בדלקת או שבמשהו שאמור לעבור אחרי יומיים שלוש?

תודה רבה 😃

הייתי מנחש שזה קשור לשכמות ופשוט צריך להחזיר אולי אותה למקום, לך לשיאצו הם יוכלו לשחרר לך את הכאב.
ובנתיים אל תרים שום דבר כבד עד שאתה לא מסדר את זה, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הייתי מנחש שזה קשור לשכמות ופשוט צריך להחזיר אולי אותה למקום, לך לשיאצו הם יוכלו לשחרר לך את הכאב.
להחזיר למקום? 😱

בכל אופן גם זה עבר הבוקר בדיוק.אבל תודה

אף מטפל/שיטת טיפול לא "מחזירה" שום דבר לשום מקום.
הפעם היחידה שמחזירים משהו למקום כלשהו זה כשיש פריקה של מפרק. ההחזרה נעשית ע"י רופא.

אף מטפל/שיטת טיפול לא "מחזירה" שום דבר לשום מקום.
הפעם היחידה שמחזירים משהו למקום כלשהו זה כשיש פריקה של מפרק. ההחזרה נעשית ע"י רופא.
כשאתה בא לכירופרקט עם כאבים בסאקרו איליאק ג'וינט, הוא אומר לך שהוא מסובב / לא במקום, ושהוא יחזיר לך את זה.
ואז הוא מבצע את האדג'סטמנט (או איך שהם לא קוראים לזה).
ולמען האמת, זה ממש עובד במידה והבעייה באמת הייתה שם. יש לי כמה דוגמאות נפלאות לכך.

מה אתה חושב על הנושא הזה? אני מדבר כמובן ספציפית על הSI ג'וינט, לא מדבר על מקרים שאתה בא אליו עם פריצת דיסק והוא אומר שהוא יסדר לך את החוליות במקום.

כשאתה בא לכירופרקט עם כאבים בסאקרו איליאק ג'וינט, הוא אומר לך שהוא מסובב / לא במקום, ושהוא יחזיר לך את זה.
ואז הוא מבצע את האדג'סטמנט (או איך שהם לא קוראים לזה).
ולמען האמת, זה ממש עובד במידה והבעייה באמת הייתה שם. יש לי כמה דוגמאות נפלאות לכך.

מה אתה חושב על הנושא הזה? אני מדבר כמובן ספציפית על הSI ג'וינט, לא מדבר על מקרים שאתה בא אליו עם פריצת דיסק והוא אומר שהוא יסדר לך את החוליות במקום.

אותו רעיון קלוקל.
SIJ הוא מפרק מאוד מאוד מקובע. סך התנועה האמיתית בו היא כ 1-2 מ"מ. כל מי שטוען שהוא מזיז משהו / "מחזיר למקום" חוטא לממצאים הקליניים.
באחד משיעורי הדיסקציה באוניברסיטה ניסיתי אני עצמי להזיז אותו. בוא נגיד שאני כל 99 הק"ג שלי והכוח שהפעלתי לא ראיתי/הרגשתי שם תנועה מבודדת. וזה כמובן היה ספסמנט עם מעט מאוד "בשר" עליו , אז תחשוב מה קורה גוף חי עם שכבת שומן ומתח שרירי שעוטפים אותו.

אותו רעיון קלוקל.
SIJ הוא מפרק מאוד מאוד מקובע. סך התנועה האמיתית בו היא כ 1-2 מ"מ. כל מי שטוען שהוא מזיז משהו / "מחזיר למקום" חוטא לממצאים הקליניים.
באחד משיעורי הדיסקציה באוניברסיטה ניסיתי אני עצמי להזיז אותו. בוא נגיד שאני כל 99 הק"ג שלי והכוח שהפעלתי לא ראיתי/הרגשתי שם תנועה מבודדת. וזה כמובן היה ספסמנט עם מעט מאוד "בשר" עליו , אז תחשוב מה קורה גוף חי עם שכבת שומן ומתח שרירי שעוטפים אותו.
אז מה למעשה מתרחש במפרק כשהם מבצעים את זה?
זה נושא מאוד מעניין (לפחות אותי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית