עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא עשה דדליפט רומני בגלל בגלל שהמשקל שלו נמוך מדי בשביל שהוא יוכל להשאיר את המשקל על הרצפה שינוח על הפלטות.דבר ראשון הגב התחתון של מעוגל, אתה לא מסובב את האגן, דבר שני אם אתה לא עושה דדליפט רומני, אז אתה צריך להגיע עם המוט עד לרצפה לעזוב אותו, ולמשוך אותו חזרה, אם אתה לא מצליח להגיע עד לרצפה עם טכניקה נכונה תשים הגבהה, ותשפר את הגמישות של האמסטרינג
הוא עשה דדליפט רומני בגלל בגלל שהמשקל שלו נמוך מדי בשביל שהוא יוכל להשאיר את המשקל על הרצפה שינוח על הפלטות.
בכל מקרה, הגב התחתון מעוגל, הגלוטס לא מכווצים בעלייה, אין שימוש בהיפ דרייב, בירידה השכמות לא נשארות מספיק מכווצות ( אחורה ולמטה ), והכי חשוב, הראש שלך לא ממוקם טוב, הוא צריך להיות בקו אחד עם כל הגוף, תסתכל על סרטונים של אליוט הולס על איך הוא מתקן דדליפט לאנשים, ועל השיטה שלו עם המקל של מטאטא ( תסתכל בסרטונים אם אתה לא מכיר ).
בכל מקרה, רק בשביל הרעיון, הראש שלך צריך להיות ב chin tuck, תראה למה הכוונה ותתקן.
אם אתה רוצה שיטה טובה ללמוד דדליפט, חוץ מלראות מלא סרטונים וליישם אותם, בתרגול, כשאתה במכון, אם לראקים שלכם יש מוטות ביטחון, פשוט תוריד את המוטות ביטחון ותשים את המוט על החלק של הראק ( אצרף תמונה בשביל שתבין ).
![]()
בחלק למטה, איפה שיש את המוטות ביטחון, יש את החתיכת פס השחורה הזאת, תוריד לשם את המוט ותתרגל עד שתעלה מספיק במשקלים לדדליפט מהרצפה.
אם אין לך כזה דבר בראק במכון שלך, תשתמש בשני שרפרפים.
אל תוותר אחי זה דבר ראשון דבר שני דדליפט זה תרגיל ברמת העיקרון לרגליים זה שהוא מפתח גם גב זה סבבה אבל הוא תרגיל לרגלייםניסית עוד כמה פעמים את התרגיל וזה עושה לי כאבי גב קלים אחרי זה לכמה ימים,
ניראה לי אני יוותר על התרגיל ויעשה גב תחתון בדרך הישנה
אולי בעתיד אני ינסה שוב דד ליפט עם מאמן איתי