הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דד ליפט

סהר רחמים

משתמש מתחיל
24
6
נק' מוניטין:
6
24
6
התחלתי לא מזמן
לי אמרו שעשיתי מצויין.. אבל קצת קשה לי להאמין אפילו שזה משקל נמוך,
תודה.

דבר ראשון הגב התחתון של מעוגל, אתה לא מסובב את האגן, דבר שני אם אתה לא עושה דדליפט רומני, אז אתה צריך להגיע עם המוט עד לרצפה לעזוב אותו, ולמשוך אותו חזרה, אם אתה לא מצליח להגיע עד לרצפה עם טכניקה נכונה תשים הגבהה, ותשפר את הגמישות של האמסטרינג

דבר ראשון הגב התחתון של מעוגל, אתה לא מסובב את האגן, דבר שני אם אתה לא עושה דדליפט רומני, אז אתה צריך להגיע עם המוט עד לרצפה לעזוב אותו, ולמשוך אותו חזרה, אם אתה לא מצליח להגיע עד לרצפה עם טכניקה נכונה תשים הגבהה, ותשפר את הגמישות של האמסטרינג
הוא עשה דדליפט רומני בגלל בגלל שהמשקל שלו נמוך מדי בשביל שהוא יוכל להשאיר את המשקל על הרצפה שינוח על הפלטות.
בכל מקרה, הגב התחתון מעוגל, הגלוטס לא מכווצים בעלייה, אין שימוש בהיפ דרייב, בירידה השכמות לא נשארות מספיק מכווצות ( אחורה ולמטה ), והכי חשוב, הראש שלך לא ממוקם טוב, הוא צריך להיות בקו אחד עם כל הגוף, תסתכל על סרטונים של אליוט הולס על איך הוא מתקן דדליפט לאנשים, ועל השיטה שלו עם המקל של מטאטא ( תסתכל בסרטונים אם אתה לא מכיר ).
בכל מקרה, רק בשביל הרעיון, הראש שלך צריך להיות ב chin tuck, תראה למה הכוונה ותתקן.

אם אתה רוצה שיטה טובה ללמוד דדליפט, חוץ מלראות מלא סרטונים וליישם אותם, בתרגול, כשאתה במכון, אם לראקים שלכם יש מוטות ביטחון, פשוט תוריד את המוטות ביטחון ותשים את המוט על החלק של הראק ( אצרף תמונה בשביל שתבין ).
getScaledImage.aspx

בחלק למטה, איפה שיש את המוטות ביטחון, יש את החתיכת פס השחורה הזאת, תוריד לשם את המוט ותתרגל עד שתעלה מספיק במשקלים לדדליפט מהרצפה.
אם אין לך כזה דבר בראק במכון שלך, תשתמש בשני שרפרפים.

הוא עשה דדליפט רומני בגלל בגלל שהמשקל שלו נמוך מדי בשביל שהוא יוכל להשאיר את המשקל על הרצפה שינוח על הפלטות.
בכל מקרה, הגב התחתון מעוגל, הגלוטס לא מכווצים בעלייה, אין שימוש בהיפ דרייב, בירידה השכמות לא נשארות מספיק מכווצות ( אחורה ולמטה ), והכי חשוב, הראש שלך לא ממוקם טוב, הוא צריך להיות בקו אחד עם כל הגוף, תסתכל על סרטונים של אליוט הולס על איך הוא מתקן דדליפט לאנשים, ועל השיטה שלו עם המקל של מטאטא ( תסתכל בסרטונים אם אתה לא מכיר ).
בכל מקרה, רק בשביל הרעיון, הראש שלך צריך להיות ב chin tuck, תראה למה הכוונה ותתקן.

אם אתה רוצה שיטה טובה ללמוד דדליפט, חוץ מלראות מלא סרטונים וליישם אותם, בתרגול, כשאתה במכון, אם לראקים שלכם יש מוטות ביטחון, פשוט תוריד את המוטות ביטחון ותשים את המוט על החלק של הראק ( אצרף תמונה בשביל שתבין ).
getScaledImage.aspx

בחלק למטה, איפה שיש את המוטות ביטחון, יש את החתיכת פס השחורה הזאת, תוריד לשם את המוט ותתרגל עד שתעלה מספיק במשקלים לדדליפט מהרצפה.
אם אין לך כזה דבר בראק במכון שלך, תשתמש בשני שרפרפים.

לפי הסרטונים שלו,(אליוט) הגב נמצא בזוית של 60 מעלות עם הקרקע, ראיתי כאלה שמסבירים שהזוית אמורה להיות יותר הרבה יותר נמוכה, יותר קרובה ל-0(כלומר מקביל לרצפה) מה השיטה הנכונה?

אני אישית מקשיב רק לאליוט, אחרי הרבה סרטונים שראיתי על דדליפט של אליוט הכי עזר לי ( במיוחד השיטה עם המקל ).
בכל מקרה, ככל שאתה יורד עם האגן לכיוון הרצפה, התנועה הופכת יותר לסקוואט כשהמשקל נאחז ממקום אחר מאשר דדליפט.
תעשה כמו שאליוט אמר ואל תסתבך יותר מדי, רק תשמור על דגשים עיקריים והתנועה תזרום לך לבד.

• פותח/ת השרשור
תודה
אני ינסה מחר לעשות שוב ויעלה סרטון חדש

ואמרתם לי מלא מושגים שאין לי מושג מה הם אומרים
אם אפשר יותר בפשטות זה יעזור

גם ראיתי כמה אנשים בלייב עושים דד ליפט מקווה שאני יצליח לעשות יותר נכון ואעדכן

• פותח/ת השרשור
ניסית עוד כמה פעמים את התרגיל וזה עושה לי כאבי גב קלים אחרי זה לכמה ימים,

ניראה לי אני יוותר על התרגיל ויעשה גב תחתון בדרך הישנה
אולי בעתיד אני ינסה שוב דד ליפט עם מאמן איתי

אם תוותר לא תגיע לשום מקום. אז עכשיו לא הצלחת, אז מה? כולה דד ליפט,מבטיח לך שאם תתאמן תצליח.
כמה טיפים שעזרו לי:
א. להיות כל הזמן בצורה של "דונאלד דאק". חזה בולט,שכמות מכווצות,תחת יוצא החוצה
ב. לי אישית היה הרבה יותר נוח שהתחלתי לאחוז עם יד אחת בסופינציה ויד אחת בפרונציה,וכיוון שהיה לי יותר נוח להחזיק את המוט היה לי יותר נוח לבצע את התרגיל

אני חושב שהבסיס שלך לתרגיל הוא בסדר,רק לשמור על הגב שלא יהיה מעוגל,זווית נכונה מול הרצפה וטכניקה טובה ויש לך את זה.

ניסית עוד כמה פעמים את התרגיל וזה עושה לי כאבי גב קלים אחרי זה לכמה ימים,

ניראה לי אני יוותר על התרגיל ויעשה גב תחתון בדרך הישנה
אולי בעתיד אני ינסה שוב דד ליפט עם מאמן איתי
אל תוותר אחי זה דבר ראשון דבר שני דדליפט זה תרגיל ברמת העיקרון לרגליים זה שהוא מפתח גם גב זה סבבה אבל הוא תרגיל לרגליים
דבר שני אני לא חושב שהדדליפט שלך רע בכלל פשוט קשה לבחון במשקלים האלה אם אתה עושה טוב או לא .
מה שאני מציע זה ככה :
1. תוריד נעליים יש מצב זה ישנה לך את כל הדדליפט והוא יהיה מושלם !
2. הדבר היחיד שאני יכול להצביע עליו ולהגיד שהוא לא טוב זה שאתה לא נועל את הירך (נעשה בעזרת כיווץ האגן והבטן בסוף התנועה של הדדליפט) .
3. אין מצב בעולם שמישהו יעשה דדליפט מושלם עם הפעם הראשונה השנייה או השלישית זה לוקח זמן .

בכל מקרה לא אמור להיות לך שום כאבי גב תחתון מהביצוע הזה !!
אלא אם כן זה שריר גב תחתון תפוס ואתה לא כל כך רגיל להרגשה כזאת.

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי לוותר על האימונים או משהו כזה, בחיים לא חח.

הכוונה שלי הייתה להפסיק עם זה קצת לחזק את הגב תחתון עם תרגילים אחרים ולחזור לדד ליפט,
אני ינסה שוב לעשות דד ליפט עם ההצעות שלכם מקווה שאצליח לשפר, ואעלה סרטון.

גם הבעיה זה שהייתה לי עקמת בגב ולפני 5-6 שנים היה לי כמו מכשיר כזה למי שמכיר שמיישר את הגב כדי
להתרגל ללכת זקוף ולהעלים את העקמת (מה שעזר לי בצורה מטורפת:)
ועכשיו הגמישות שלי בגב ממש אפסית וקשה לי לשפר אותה אז זה גם משפיע בעיקר על כל תרגיל שאני מנסה לעשות
לגב תחתון,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית