הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ lipo 6 black

אביב

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום!
קיבלתי LIPO 6 BLACK, ראיתי שכתוב לקחת 3 קפסולות ביחד, ושסה"כ היוהמבין בהם זה 4.5... מגלישה קצרה גיליתי שזה לא כ"כ הרבה 😃
האם אני צריכה לקחת יותר מזה לאפקט טוב יותר של שריפת שומן? (לפני פעילות גופנית)
זה בסדר אם אני אקח ביחד 5 או 6 כדורים?
כתוב 6 ליום...
תודה רבה!

אל תקח 5-6 כדורים כי זה המון קפאין (כל כדור 100 מ"ג)
אם אתה רוצה תקח 2 כדורים ותוסיף לזה יוהמבין נקי להגיע ל 0.8 מ"ג ממשקל גוף

יוהמבין לפני אימון כח לא ממולץ אבל במינונים של הליפו לא צריך להיות בעיה

אם היית קונה יוהומבין וקפאין בנפרד לא רק שהיית חוסך ימבה כסף גם היית רואה תוצאות יותר טובות זה רק מראה לך כמה המוצרים האלה הם חרטה כל השורפי שומן האלה.

אני לקחתי לתקופה ארוכה יוהומבין לפני אימון כח לא הרגשתי משהו מיוחד אבל כל אחד מגיב אחרת

• פותח/ת השרשור
:-/
תודה לכם, אני בחורה אגב, וניסיתי להזמין יוהמביןבנפרד ולא היה במלאי, רציתי להתחיל כבר אז קניתי את הליפו, פעם הבאה אני אעשה רק יהומבין....
מקווה שיהיה בסדר...
לפי החישוב שכתבתם- 0.8 ממשקל הגוף דווקא ה4.5 נראה בסדר

אם את לא 18%~ שומן לערך אין טעם בכלל להשתמש ביהומבין.
בנוסף קראתי כמה עדויות שיהומבין יכול לעזור לצלוליטיס אם יש. אין מצב שלא היה יהומבין במלאי לפחות לא ב BB.COM

אם היית קונה יוהומבין וקפאין בנפרד לא רק שהיית חוסך ימבה כסף גם היית רואה תוצאות יותר טובות זה רק מראה לך כמה המוצרים האלה הם חרטה כל השורפי שומן האלה.

אני לקחתי לתקופה ארוכה יוהומבין לפני אימון כח לא הרגשתי משהו מיוחד אבל כל אחד מגיב אחרת
לאיזה תקופה לקחת יהומבין?
אני מתלבט אם לקחת חודשיים רצוף או לא...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית