נושא קצת לא קשור לאימונים, יש פה אנשים שמתגייסים בקרוב?

כרישחדרכושר

משתמש מתחיל
106
12
נק' מוניטין:
19
106
12
הולמס
שמעו , אתם הולכים להשתמט מהצבא בישביל להמשיך להתאמן ולהתפתח?
אני אישית בקרוב מתגייס , ואני העשה הכל כדי לקבל פטור מהצבא, ואז הוכל להמשיך ללמוד/לעבוד
ובעיקר להתאמן, יש פה עוד אנשים כאלו?

גם לרוסים עד גבול מסוים מותר לטעות.
תכל'ס מה רע בצבא?

אני אישית בקרוב מתגייס , ואני העשה הכל כדי לקבל פטור מהצבא, ואז הוכל להמשיך ללמוד/לעבוד
בסך הכל 3 שנים, זה כל מה שמבקשים ממך, גם זה קשה מדי? אחרי הצבא יהיה לך מספיק זמן ללמוד/לעבוד/להתאמן..

• פותח/ת השרשור
בסך הכל 3 שנים, זה כל מה שמבקשים ממך, גם זה קשה מדי? אחרי הצבא יהיה לך מספיק זמן ללמוד/לעבוד/להתאמן..
בסה"כ 3 שנים?? אתה רציני תגיד לי? 3 שנים זה המון זמן, אפשר להספיק הרבה מאוד דברים ולהתקדם מאוד רחוק בחיים בזמן הזה
וכן זה קשה בשבילי, כי סהכ
המשאב הכי חשוב בחיים שלנו, זה זמן, כי אחרי זה אנחנו פשוט מתים, ואם יש לך 3 שנים שאתה לא צריך אז בשמחה רבה

בסה"כ 3 שנים?? אתה רציני תגיד לי? 3 שנים זה המון זמן, אפשר להספיק הרבה מאוד דברים ולהתקדם מאוד רחוק בחיים בזמן הזה
המשאב הכי חשוב בחיים שלנו, זה זמן, כי אחרי זה אנחנו פשוט מתים, ואם יש לך 3 שנים שאתה לא צריך אז בשמחה רבה
ניסית להיות בצבא?
איך אתה יודע שזה לא מפתח אותך ?

מפתח אבל לא בדרך שאני רוצה,
דעתי האישית שזה בזבוז זמן , והמטרה של האשכול זה לבדוק כמה עוד אנשים חושבים ככה
אתה לא יודע מה זה צבא ואיזה תפקידים יש אבל בסדר אתה בחרת שזה "בזבוז" ולא אנסה לשנות את הדעה שלך.

אתה רוצה להשתמט מהצבא בשביל שתוכל להמשיך להתאמן וללמוד?

גועל נפש.
זה לא צבא רשות, זה צבא חובה.
וזה צבא חובה כי אם לא היה לנו אותו, היו משמידים אותנו בתוך פחות מיממה.

במלחמה האחרונה איבדנו כל כך הרבה חבר'ה טובים, אפילו אחד מהם היה מישהו שהכרתי באופן אישי.
ואתה רוצה לקבל פטור בשביל להתאמן וללמוד?

תתבייש.

מה זה ״3 שנים שאתה לא צריך״? קודם כל, אתה חי במדינה הזאת ואם אין לך בעיה אמיתית (רפואית/נפשית), אז אתה תשרת ותתרום בדיוק כמו כולם, אתה לא מיוחד! וחוץ מזה, השלוש שנים האלה הן ממש לא מיותרות. אף אחד לא יודע מה יקרה לך בזמן השירות, יכול להיות שכל תפיסת העולם שלך תשתנה.
אני גם רוצה להגיד לך שאם אתה מאוד לחוץ ללמוד, אתה יכול להיות בעתודה, ללמוד מקצוע ובצבא לעסוק במשהו שמעניין אותך ושאתה מתמקצע בו.
דרך אגב, בצבא הרבה זוגות הכירו, ההורים שלי למשל. תחשוב שאבא שלי היה מתבכיין ומשתמט? הם בחיים לא היו מכירים ..
לסיכום- תבוא בראש פתוח, אם אתה תהיה פסימי הכל יתחרבן לך.

אני הייתי בגבעתי 3 שנים, והתאמנתי בחדר כושר בבסיס רוב הימים בשירות שלי. ככה שאתה לא צריך לדאוג לגבי האימונים. כמעט בכל בסיס יש חדר כושר עם מוט, פלטות, בנצ', דאמבלים, מתח, מקבילים. עשינו אפילו כל החברה חגורות למתח ולמקבילים. כולנו השתחררנו עם משקלי עבודה גבוהים בכל התרגילים. היה לנו קבוצה בוואטסאפ של פיתוח גוף שעד היום קיימת. אז תתגייס או לא להתאמן תוכל.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי בגבעתי 3 שנים, והתאמנתי בחדר כושר בבסיס רוב הימים בשירות שלי. ככה שאתה לא צריך לדאוג לגבי האימונים. כמעט בכל בסיס יש חדר כושר עם מוט, פלטות, בנצ', דאמבלים, מתח, מקבילים. עשינו אפילו כל החברה חגורות למתח ולמקבילים. כולנו השתחררנו עם משקלי עבודה גבוהים בכל התרגילים. היה לנו קבוצה בוואטסאפ של פיתוח גוף שעד היום קיימת. אז תתגייס או לא להתאמן תוכל.
וואלה נחמד,ומה עם התזונה וזה?
אתה רוצה להשתמט מהצבא בשביל שתוכל להמשיך להתאמן וללמוד?

גועל נפש.
זה לא צבא רשות, זה צבא חובה.
וזה צבא חובה כי אם לא היה לנו אותו, היו משמידים אותנו בתוך פחות מיממה.

במלחמה האחרונה איבדנו כל כך הרבה חבר'ה טובים, אפילו אחד מהם היה מישהו שהכרתי באופן אישי.
ואתה רוצה לקבל פטור בשביל להתאמן וללמוד?

תתבייש.
תודה על התגובה הכנה ידידי, מהצד אני נראה באמת כמו אגואיסט מניאק ואנוכי
מה זה ״3 שנים שאתה לא צריך״? קודם כל, אתה חי במדינה הזאת ואם אין לך בעיה אמיתית (רפואית/נפשית), אז אתה תשרת ותתרום בדיוק כמו כולם, אתה לא מיוחד! וחוץ מזה, השלוש שנים האלה הן ממש לא מיותרות. אף אחד לא יודע מה יקרה לך בזמן השירות, יכול להיות שכל תפיסת העולם שלך תשתנה.
אני גם רוצה להגיד לך שאם אתה מאוד לחוץ ללמוד, אתה יכול להיות בעתודה, ללמוד מקצוע ובצבא לעסוק במשהו שמעניין אותך ושאתה מתמקצע בו.
דרך אגב, בצבא הרבה זוגות הכירו, ההורים שלי למשל. תחשוב שאבא שלי היה מתבכיין ומשתמט? הם בחיים לא היו מכירים ..
לסיכום- תבוא בראש פתוח, אם אתה תהיה פסימי הכל יתחרבן לך.
יש לי בעיות גם רפואיות וגם נפשיות, ותודה על תגובתך

תודה על התגובה הכנה ידידי, מהצד אני נראה באמת כמו אגואיסט מניאק ואנוכי

יש לי בעיות גם רפואיות וגם נפשיות, ותודה על תגובתך
אם יש לך בעיות רפואיות ונפשיות אז מה אתה רוצה? למה הפוסט המיותר הזה? לבדוק אם אתה לא היחיד בפורום שלא מתכוון לעשות צבא? או שסתם אתה אומר את זה בשביל לנפנף אותי..

לגבי תזונה יש כמובן 3 ארוחות ביום שאחת לפחות בשרית. עכשיו ככל שיהיה לך יותר ותק בצבא גם יהיה לך יותר קשרים עם הטבחים אז תוכל להביא עוד אוכל, אני בכל מקרה הייתי מביא גם אבקות חלבון לבסיס ככה שחלבון לא היה חסר לי

• פותח/ת השרשור
אם יש לך בעיות רפואיות ונפשיות אז מה אתה רוצה? למה הפוסט המיותר הזה? לבדוק אם אתה לא היחיד בפורום שלא מתכוון לעשות צבא? או שסתם אתה אומר את זה בשביל לנפנף אותי..
..

תעשה מה שבא לך. אין לך מה להתחשב כאן בדעות של אחרים. הצבא של היום הוא כבר מזמן לא ה"צבא של כולם".
אישית, שרתתי שרות קרבי מלא + קצונה + מילואים מעל עשר שנים, כך שאני לא מסכים עם ראיית העולם שלך.
אבל אם אתה סגור על ההחלטה שלך, לא משנה למה, אז פשוט תעשה את מה שאתה מאמין בו. לבקש עצה אם לשרת או לא לשרת זה לא כמו לשאול האם כדאי לדחוף אצבע לשקע חשמל. מי שיאמר לך שאתה חייב, אומר זאת מתוך עמדה אידיאולוגית ולא מתוך דאגה לשלומך.
אתה משוכנע לגמרי שהצבא זה לא בשבילך? לבריאות. יש מספיק היום שחושבים שזה כן בשבילם.

הצבא רק עושה טוב חבר , פשוט תחתור לתש טוב שתוכל להתאמן ולשמור תזונה ,(קליל בייחוד אם מתחילים הכל מההתחלה)תראה לצבא שאתה נפגע מזה (נפשית)ושהמשפחה שלך נפגעת ,
אולי לא מתאים לך קרבי אבל כל אחד צריך לשרת אני לא רוצה להגיד לך מה אני חושב על מי שלא עושה כי לא באלו .

פשוט לך לקבן תגיד לו שאתה לא מתגייס . שב בכלא 3 חודש ותיצא .
אם כלכך לא באלך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית